Tester zavorne tekočine BF100 DOT3/DOT4, LED lučke

  • Cena: 10,98 
  • Šifra oglasa: 4159905
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat

Več:

Ali tudi vi odlašate obisk pri mehaniku in bi raje kar sami preverili stanje vašega vozila, čebi bilo to preprosto? Tester zavorne tekočine PRO DOT3/DOT4 bo vaš prvi pomočnik pri preverjanju zavorne tekočine. Še danes preprečite odpoved zavornega sistema s preprostim testiranjem v domači garaži.

Kdaj ste nazadnje zamenjali zavorno tekočino?

Če je od menjave minilo več kot 2 leti, je sedaj skrajni čas, da zavorni tekočini namenite vso svojo pozornost. Zavorna tekočina močno vpija vodo iz okolja, kar pa neposredno vpliva na kakovost le-tega. S časom se kakovost torej zmanjša, avto pa je bolj dovzeten za neljube dogodke na cesti.Testiranje zavorne tekočine je povsem preprosto:

1. korak: V glavno enoto testerja vstavite 2 bateriji AAA (nista priloženi).

2. korak: Za vklop testerja je potrebno držati gumb za vklop / izklop 3 sekunde.

3. korak: Za izbiro tekočine pritisnite na gumb za vklop / izklop enkrat.

4. korak: Tester potopite v rezervoar tako, da bodo kovinski kontakti v zavorni tekočini. Sondo obrišite s krpo, saj drugače rezultati ne bodo pravilni. 

5. korak: Odčitajte rezultat iz LED prikazovalnika.

6. korak: Za vklop / izklop svetilke držite gumb za vklop / izklop 2 sekundi.

7. korak: Za izklop držite gumb za vklop / izklop 3 sekunde.Kaj pomenijo posamezne lučke na testerju?

- Zelena: trenutno stanje zavorne tekočine je dobro.

- Zelena/rumena: zavorna tekočina ima manj kot 1 % vsebnosti vode. Je v dobrem stanju in jo lahko uporabljate še naprej.

- Zelena/rumena/rumena: zavorna tekočina ima približno 2 % vsebnosti vode. Tekočina lahko še vedno opravlja svoje delo.

- Zelena/rumena/rumena/rdeča: zavorna tekočina ima približno 3 % vsebnosti vode. Priporočljiva je zamenjava zavorne tekočine.

- Zelena/rumena/rumena/rdeča/rdeča: Zavorna tekočina ima vsaj 4 % vsebnosti vode. Potrebna je takojšnja zamenjava zavorne tekočine. Dodatne prednosti testerja

Tester s svojim visoko občutljivim senzorjem omogoča takojšen prikaz rezultata testiranja. Test boste lahko opravljali tudi v manj razsvetljenih prostorih, saj je na koncu kovinskega kabla vgrajena svetilka. Odporen je na korozijo, zato boste tester lahko uporabljali zares dolgo.Podpira uporabo na različnih zavornih tekočinah

Tester boste lahko uporabljali na zavornih tekočinah DOT 3 in DOT 4. Uporabljali ga boste z eno roko. Zasnovan je tako, da ne drsi med prsti. Kovinski kabel je robusten in fleksibilen.Poskrbite, da boste tester uporabljali še dolgo časa

Po vsakem opravljenem testu je treba sondo obrisati s krpo, saj v nasprotnem primeru lahko rezultat vpliva na nadaljnja testiranja. Če testerja ne boste uporabljali dlje časa, ga držite v suhem prostoru.
Kvaliteta: Q
Število kosov v paketu: 1
Prednosti: Prenosen tester, 3 testi, Lahek in priročen, Enostaven za uporabo, Enostavna uporaba
Lastnosti: Za zavorne tekočine DOT3 ter DOT4, Prenosen tester zavorne tekočine, Uporabite ga kjerkoli, Test na podlagi prevodnosti tekočine, Test sprožite s pritiskom na gumb, Lučka v 3 barvah
Dimenzije: 17 cm

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Stik

SUBAN d.o.o.
Naslov
Kazarje 3
Mesto in poštna številka
6230 Postojna
Regija
Primorsko-notranjska
Slovenija
E-pošta
podpora@silux.si