Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • H&R Nastavljivo vzmetenje - Gewinde

H&R Nastavljivo vzmetenje - Gewinde

Cena
Po dogovoru
  • Kredit po vaši meri
Šifra oglasa: 2112910

Osnovne informacije

Lokacija
Pomurska

Opis oglasa

Tukaj je katalog H&R izdelkov KLIK !Cene se nenehno spreminjajo, na željo vam lahko preverimo točnost cene v ceniku!Nastavljiva športna vzmetenja H&R pomenijo vrhunec v razvoju športnih vzmetenj, saj so namenjena najzahtevnejšim voznikom, ki od svojega avtomobila pričakujejo najboljše vozne lastnosti. To omogočajo bogate dirkalne izkušnje proizvajalca H&R, ki je aktivno prisoten pri razvoju športnih in diralnih vzmetenj v vseh zvrsteh motoršporta.

Nastavljiva športna vzmetenja H&R sestavljajo blažilniki z integrirano glavno in pomožno vzmetjo. Takšen sistem vzmetenj srečamo tudi pri skoraj vseh dirkalnih avtomobilih, vključno z F1, saj poleg izvrstnih voznih lastnosti omogoča tudi nastavitev višine.

H&R proizvaja dve liniji nastavljivih športnih vzmetenj in sicer H&R Momo-Tube coil-overs in H&R Twin-Tube Coil-overs.

Serija H&R Mono-Tube Coil-overs spada med najbolj razširjena H&R vzmetenja, saj jo odlikujejo vrhunske vozne lastnosti.
Sistem delovanja blažilnikov je enak, kot v dirkalnih H&R vzmetenjih (upside-down tehnologija), kar omogoča vrhunsko delovanje ob hkratni nižji teži. Za dodatno znižanje teže so ohišja blažilnikov izdelana iz visokokakovostnega aluminija (nekateri tipi, glej aplikacijsko listo), kar še dodatno pripomore k zmanjšanju nevzmetenih mas.

Serija H&R Twin-tube coil-overs je nova serija nastavljivih vzmetenj, predstavljena v letu 2008 in je namenjena vsem voznikom, ki od svojega avtomobila zahtevajo dobre vozne lastnosti za sprejemljivo ceno.
Sistem delovanja je podoben, kot pri vzmetenju H&R Mono-Tube coil-overs, le da so blažilniki izdelani iz inox-a in ne delujejo po principu upside-down. Serija H&R Mono-Tube omogoča nastavitev višine avtomobila 30 - 80 mm.

Za H&R vzmetenje nudimo tudi strokovno vgradnjo. Pri nas lahko takoj opravite tudi nastavitev podvozja - optiko.Več informacij na:https://www.mstyling.net/index.php?route=product/product&product_id=32526
Oglas je objavljen
07.02.2020. ob 01:42
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
365 -krat