Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Karbonski zaščitni trak 5D, 3 cm x 100 cm

Karbonski zaščitni trak 5D, 3 cm x 100 cm

Cena
7,55 €
  • Kredit po vaši meri
Šifra oglasa: 2755775

Opis oglasa

Pogosto nalagate stvari v in iz prtljažnika? Ob tem je odbijač pogosto izpostavljen poškodbam in praskam. Si želite zaščititi vozilo pred praskami? Karbonski zaščitni trak 5D bo vaše vozilo obvaroval pred praskami in ga ob tem polepšal. Mehka, a trpežna guma, obogatena s karbonskimi vlakni, bo poskrbela za najvišjo stopnjo zaščite. Za lažje pritrjevanje pa boste v paketu prejeli tudi dvostranski lepilni trak.



Zunanjost avtomobila

Izpopolnite zunanjost svojega vozila in jo zaščitite. S karbonskim zaščitnim trakom 5D lahko prekrijete manjše dele, kot so letvice ali stranska ogledala ali se lotite večjih delov, kot je pokrov motorja.



Enostavna namestitev

Zaščitni trak boste preprosto namestili in zaščitili površino pred poškodbami. Vaše vozilo bo dolgo varoval pred poškodbami, saj je odporen proti vodi in prahu.



Trpežen material

Karbonski zaščitni trak je izdelan iz mehke bume, ki je prevlečena s karbonskimi vlakni. Zato je hkrati prožen in zelo trpežen.
Material: ABS guma s karbonskimi vlakni
Obstojnost: Več let
Prednosti: Zaščiti pred praskami in poškodbami, Enostavna namestitev, Trpežen, a mehek material, Športen videz avtomobila
Vrsta: Folija
Barva: Črna karbon
Dimenzije (cm): 3 x 100

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
31.12.2019. ob 11:18
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1026 -krat