Set za popravilo avto pnevmatik Slime

  • Cena: 33,91 
  • Šifra oglasa: 7063743
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Črnuče
Stanje: novo

Več:

Večina primerov predrtja pnevmatik se zgodi zaradi manjših ostrih predmetov, ki jih povozimo z avtomobilom, kot so žeblji, vijaki, koščki stekla in podobno. Ti delci povzročijo poškodbo in puščanje pnevmatike, ki je ob večji poškodbi lahko nenadno, ob manjši pa lahko od poškodbe do izpraznitve traja več dni. Ker se takšne nevšečnosti običajno dogajajo daleč od doma ali bližnjega servisa, se priporoča uporaba seta za popravilo pnevmatik Slime, s katerim lahko pnevmatiko zatesnimo in se brez menjave pnevmatike odpeljemo do bližnjega servisa ali vulkanizerja.
NAVODILO ZA UPORABO V primeru predrtja pnevmatike vozilo varno ustavimo, poiščemo mesto poškodbe in uporabimo Slime set za popravilo pnevmatik. Skozi ventil pnevmatike vbrizgamo tekočino za zatesnitev, nato s priloženim kompresorjem, ki ga vključlimo v 12V vtičnico v avtomobilu, napolnimo pnevmatiko do priporočene vrednosti. Pritisk v pnevmatiki razporedi tekočino za zatesnitev po celotni pnevmatiki in zapolni mesto poškodbe ter ga s tem zatesni.
Po uporabi Slime seta za popravilo pnevmatik se odpeljemo do najbližjega servisa oz. vulkanizerja, ki bo pnevmatiko pregledal, očistil in popravil v kolikor je to mogoče. V primeru večjih poškodb je potrebna menjava pnevmatike.
Slime set za popravilo pnevmatike je namenjen izključno za začasno vožnjo do servisa in ne za dolgotrajno uporabo.
KLJUČNE PREDNOSTI - Enostaven način za popravilo predrte pnevmatike. - Ob predrtju pnevmatike polnilo vbrizgate v pnevmatiko in jo nato s priloženim 12V kompresorjem napolnite. - Velika prednost polnila Slime je, da pnevmatike ne uniči, temveč se polnilo lahko enostavno spere z vodo. - Zelo priporočljivo za vozila brez rezervne pnevmatike. VSEBINA KOMPLETA Komplet vsebuje: Polnilo 473 ml Kompresor 12V z avto vtičnico Nastavki in cev za polnjenje Navodila za uporabo

Spletna povezava:

Več o ponudbi

Stik

MATSPORT d.o.o.
Naslov
Brnčičeva ulica 11
Mesto in poštna številka
1231 Ljubljana Črnuče
Regija
Osrednjeslovenska
Slovenija
Lokacija oglasa Set za popravilo avto pnevmatik Slime
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa