Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Zapestnica proti mrčesu, Roza

Zapestnica proti mrčesu, Roza

Cena
19,95 €
  • Kredit po vaši meri
Šifra oglasa: 4446073

Opis oglasa

 Enostavna rešitev proti komarjem v naravi - uporabite zapestnico proti mrčesu. Ponuja dolgotrajno zaščito za vso družino. Nadležen mrčes odganja mešanica naravnih olj. Primeren je tako za otroke, kot starše in stare starše. Prepričala vas bo tako na sprehodu v naravi, kot med kopanjem v jezeru, saj je vodoodporna.

Odprta ampula vas bo pred komarji varovala kar do 3 mesece! vsebuje pa naravna olja citronele, čajevca, sivke, evkaliptusa, pelina, limone, eterično olje kamilice in poprove mete.

Slike so simbolične. Na voljo v roza barvi. Vse barve si lahko ogledate na tej povezavi.

Zaščitite se pred klopi

Klopi prenašajo raznovrstne bolezni. Z uporabo zapestnice proti mrčesu, boste varni pred ugrizi klopov. Zapestnica varuje vse v krogu 1,5 m.



Varni pred piki komarjev

Naj bo uživanje na poletnem pikniku, pohodih v naravi ali kampiranju. Zapestnica proti mrčesu vas bo varovala pred srbečico, ki jo povzročajo komarji piki. Komarje bo učinkovito odganjala proč.



Več kot zaščita

Ne le zaščita, zapestnica je odličen modni dodatek, saj je vesele poletne barve! Svoj nov modni dodatek boste z veseljem nosili predvsem v naravi. 



Za celotno družino

Naj gre za dedka, babico ali vnuka. Zapestnica proti mrčesu je primerna za vse - od najmlajših do najmodrejših družinskih članov.



Mešanica naravnih olj

Zapestnica ima ampulo, v kateri je mešanica naravnih olj, ki odganjajo žuželke. Ne vsebuje strupov, ki jih navadno vsebujejo antirepelenti. Zares naravna zaščita.

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
07.08.2020. ob 03:05
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
99 -krat