• Zračni odbojnik Ford Focus 11-18, 5V, spredaj
  • Ne zamudite priložnosti

Zračni odbojnik Ford Focus 11-18, 5V, spredaj

Cena
48,31 €
Šifra oglasa: 5140739

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Primorsko-notranjska, Postojna, Postojna
Stanje
novo

Opis oglasa

Zračni odbojnik Ford Focus 11-18, 5V, prednji set. Svež zrak, veter piha lase povsod, prepih, hrumenje ipd. Vožnja z odprtimi stekli pri velikih hitrostih navadno ni prijetna. Uporaba zračnih odbojnikov zmanjša hrup ceste tako, da ščiti pred vetrom in dežjem, hkrati pa učinkovito skrbi za naravno kroženje zraka. S tem boste zmanjšali uporabo klime in porabo goriva zaradi vožnje z odprtimi stekli. Zmanjšujejo tudi rosenje stekel in izboljšajo vidljivost ob močnem soncu, zato povečajo varnost med vožnjo.
Zračni odbojniki so oblikovani posebej za vaš model avtomobila, zato je namestitev enostavna. Montirali jih boste v nekaj minutah, saj za namestitev ne boste potrebovali specializiranega orodja.
Zaščita voznika in sovoznika
Aerodinamična zasnova zračnih odbojnikov odvede veter in dež od stekla in vas tako zaščiti. Obenem pa poskrbi za naravno kroženje zraka v avtomobilu. Klepet med vožnjo bo prijetnejši, saj bodo zračni odbojniki občutno zmanjšali hrup ceste. Zato se boste večkrat odločili, da namesto klime odprete avtomobilsko steklo.
Slike so simbolične.
Prilagojen posebej za vaš avto
Zračni odbojniki so oblikovani za vsako vozili posebej, kar pomeni, da se natančno prilegajo obliki vrat vašega avtomobila.
Prednosti: Narejeni posebej po meri vašega vozila, Namestitev je enostavna in hitra, Montaža ne zahteva dodatnega orodja, Lahko nadomesti uporabo klimatske naprave, Zmanjša hrup v potniški kabini, Omogoča vožnjo z odprtimi okni v dežju, Omogoča prezračevanje parkiranega avta v vročini, Preprečuje tatvine, Zmanjša zarošenost stekel, Izboljša kroženje zraka ob odprtem oknu, Zmanjšuje porabo goriva ob vožnji z odprtim oknom
Paket vsebuje: 2 tipska zračna odbojnika, Navodila za montažo

Spletna povezava

Zemljevid

SUBAN d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
12.11.2020. ob 20:59
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
30 -krat

SUBAN d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija