• DIREKTOR/DIREKTORICA ODDELKA FINANČNA STABILNOST IN MAKROBONITETNA POL
  • Ne zamudite priložnosti

DIREKTOR/DIREKTORICA ODDELKA FINANČNA STABILNOST IN MAKROBONITETNA POL

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12557843

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Interna številka izdelka
PF68199

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: DIREKTOR/DIREKTORICA ODDELKA FINANČNA STABILNOST IN MAKROBONITETNA POLITIKA - M/Ž
Naziv delodajalca: BANKA SLOVENIJE
Naslov delodajalca: SLOVENSKA CESTA 35, 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: LAZIĆ DARJA, +386 1 47 19 515, zaposlitve@bsi.si
Opis del in nalog: - ORGANIZIRANJE, VODENJE, PLANIRANJE, KOORDINIRANJE, SPREMLJANJE, NADZOROVANJE IN PREVERJANJE DELA ODDELKA. VODENJE ODDELKA S POUDARKOM NA NASLEDNJIH POSLOVNIH PROCESIH:
- SODELOVANJE Z DOMAČIMI IN MEDNARODNIMI INSTITUCIJAMI NA PODROČJU FINANČNE STABILNOSTI,
- ANALIZIRANJE FINANČNE STABILNOSTI,
- RAZVIJANJE IN VZDRŽEVANJE ORODIJ/MODELOV ZA ANALIZO FINANČNE STABILNOSTI,
- PRIPRAVA REDNIH PUBLIKACIJ O FINANČNI STABILNOSTI,
- RAZVOJ, IMPLEMENTACIJA IN ANALIZA UČINKOV UKREPOV/INSTRUMENTOV MAKROBONITETNEGA NADZORA BANK IN DRUGIH FINANČNIH INSTITUCIJ, ZA KATERE JE PRISTOJNA BANKA SLOVENIJE. POVEZOVANJE DELA IN POROČANJE O DELU ODDELKA OŽJEMU VODSTVU TER SODELOVANJE Z OSTALIMI SLUŽBAMI/ODDELKI V BANKI. IZDELAVO SMERNIC ZA STRATEŠKI RAZVOJ ODDELKA IN SPREMLJANJE IZVAJANJA TER ANALIZIRANJE POSLOVANJA ODDELKA. SKRB ZA USPOSABLJANJE IN RAZVOJ ZAPOSLENIH, ZAGOTAVLJANJE IN IZVAJANJE USTREZNEGA INFORMIRANJA TER OCENJEVANJE USPEŠNOSTI DELAVCEV. DAJANJE POBUD IN SODELOVANJE PRI IZDELAVI OSNUTKOV, SPREMEMB IN DOPOLNITEV PREDPISOV IN NAVODIL S PODROČJA DELA ODDELKA OZ. BANKE KOT CELOTE. SODELOVANJE IN ZASTOPANJE BANKE SLOVENIJE V OKVIRU DELOVNIH TELES EVROPSKEGA SISTEMA CENTRALNIH BANK OZIROMA EVROSISTEMA. SODELOVANJE Z DOMAČIMI, ECB/ESCB IN DRUGIMI INSTITUCIJAMI.


UE delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 48 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 5 let
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje zelo dobro
Drugi pogoji: Poleg izpolnjevanja formalnih pogojev pričakujemo: dobro poznavanje področja finančne stabilnosti in makrobonitetne politike aktivno znanje angleškega jezika, zaželeno znanje še enega tujega jezika samoiniciativnost, komunikativnost in odprtost za kooperativni dialog jasno in argumentirano predstavljanje svojih mnenj in sposobnost učinkovitega delegiranja delovnih nalog sodelavcem strateško taktične kompetence in druga managersko vodstvena znanja za vodenje ekipe visoko strokovnih sodelavcev evropsko naravnanost, zaželene so izkušnje z delom v multikulturnem okolju. Pri prijavi na razpis pripravite program dela, kjer predstavite vaš pogled na trenutne izzive področja finančne stabilnosti na makrobonitetne politike oz. kako vidite prihodnji razvoj oddelka (do 5 strani). Kandidati, ki bodo tekom izvedbe selekcijskega postopka prepoznani kot primerni, bodo lahko povabljeni tudi na preizkus znanja in sposobnosti. Za opravljanje dela na razpisanem delovnem mestu se od izbranega kandidata zahteva potrdilo o nekaznovanosti ter potrdilo, da ni vložena pravnomočna obtožnica. Za navedeno delovno mesto je predvideno tudi varnostno preverjanje. Po končanem izbirnem postopku bo Svet Banke Slovenije imenoval direktorja oddelka za štiri leta, s šestmesečnim poskusnim delom. Prijave z življenjepisom, dokazili o izpolnjevanju pogojev in programom dela sprejemamo izključno preko aplikacije na spletni strani Banke Slovenije https://www.bsi.si/razpisi/kadrovski-razpisi.

Prijava je mogoča do: 30.04.2024
Poskusno delo: 6 mesecev

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/bancnistvo-finance/vse-regije).

ZRSZ - Območna služba Ljubljana

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
11.04.2024. ob 00:35
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
22 -krat

ZRSZ - Območna služba Ljubljana

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija