Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • POMOČNIK DIREKTORJA - M/Ž

POMOČNIK DIREKTORJA - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12557850

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Interna številka izdelka
PF69055

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: POMOČNIK DIREKTORJA - M/Ž
Naziv delodajalca: CSD Osrednja Slovenija - vzhod; Enota Kamnik
Naslov delodajalca: Usnjarska cesta 8 , 1241 KAMNIK
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: SALIHOVIĆ AMIR, 01 724 64 03, amir.salihovic@gov.si
Opis del in nalog: - VODI STROKOVNO DELO ENOTE. DIREKTORJU PREDLAGA ZADEVE S PODROČJA KADROVSKO
- ADMINISTRATIVNIH ZADEV ENOTE. JE ČLAN NATEČAJNE KOMISIJE ZA VODENJE IZBIRNEGA POSTOPKA ZA ZASEDBO PROSTEGA DELOVNEGA MESTA NA ENOTI. ODLOČA O RAZPOLAGANJU S FINANČNIMI SREDSTVI ZA FINANCIRANJA SOCIALNO VARSTVENIH PROGRAMOV, POMEMBNIH ZA OBČINO. SODELUJE Z NEVLADNIMI ORGANIZACIJAMI IN LOKALNIMI SKUPNOSTMI. VODI STROKOVNI KOLEGIJ ENOTE. JE ČLAN STROKOVNEGA SVETA CENTRA. IZVAJA STROKOVNE NALOGE. PRIPRAVLJA POROČILA O DELU ENOTE. PRIPRAVLJA PREDLOGE LETNEGA PROGRAMA DELA ZA ENOTO. POSREDUJE PODATKE ZA PRIPRAVO FINANČNEGA NAČRTA. ORGANIZIRA, SPREMLJA IN NADZIRA DELO ZAPOSLENIH DELAVCEV NA ENOTI. PRIPRAVA OCENE DELOVNIH USPEŠNOSTI ZAPOSLENIH NA ENOTI. PREDLAGA NADURNO DELO IN POVEČAN OBSEGA DELA. IZVAJA DRUGE NALOGE PO NAVODILIH DIREKTORJA ALI POMOČNIKA DIREKTORJA.

UE delovnega mesta oziroma dela: KAMNIK
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 60 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 5 let
Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno
Drugi pogoji: Stopnja izobrazbe VII/1: specializacija po višješolski izobrazbi (prejšnja), visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja), visokošolska strokovna izobrazba, visokošolska univerzitetna izobrazba. Ali stopnja izobrazbe VII/2: specializacija po visokošolski izobrazbi (prejšnja), visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja), magistrska izobrazba. Obvezni pogoji so: izobrazba v skladu z 69. členom Zakona o socialnem varstvu ter opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka in opravljen strokovni izpit s področja socialnega varstva. Izbrani/a kandidat/ka bo delo opravljal/a na Enoti Kamnik.
Prijava je mogoča do: 24.04.2024
Poskusno delo: 4 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/bancnistvo-finance/vse-regije).
Oglas je objavljen
11.04.2024. ob 00:35
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
11 -krat