HIPOTEKARNO POSOJILO

  • Cena:
  • Šifra oglasa: 3901337
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija ponudnika storitve: Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Dodatne regije izvajanja storitve: Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna Slovenija, Koroška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Posavska, Primorsko-notranjska, Savinjska, Zasavska

Več:

Slovensko podjetje vam uredi kratkoročno ali dolgoročno posojilo na osnovi zavarovanja s hipoteko na vaši nepremičnini. Posojila so namenjena vsem zaposlenim posameznikom in podjetnikom (d.o.o. in s.p.), kateri pozitivno poslujejo in menijo, da nebi smeli imeti težav z odplačevanjem obrokov. Nepremičnino lahko zastavite v Sloveniji ali na Hrvaškem. Pomagamo in svetujemo pri pridobitvi posojil med fizičnimi osebami, raznih bančnih posojil, tudi iz tujine po konkurenčnih obrestnih merah.

Če imate trenutne finančne težave, kot so izvršba, blokiran TRR, zapadli dolg, ipd... Lahko na osnovi zastavitve nepremičnine pridete do sredstev za poplačilo vseh obveznosti in na novo zadihate!

Smo posredniška agencija, katero lahko najamete za pomoč pri pridobitvi vseh vrst posojil, investicij in finančnih svetovanj po meri, da bi dosegli vaše finančne načrte.

Prav tako, če imate kakšna finančna sredstva, katera bi želeli oplemenititi vam ponudimo kvalitetne kratkoročne in dolgoročne investicije v posojila, zavarovana s hipotekami na nepremičninah, donos do 12% letno.

Lokacija oglasa HIPOTEKARNO POSOJILO
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa