Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Ročni sesalnik JIMMY JV35 Za Pršice
  • Ročni sesalnik JIMMY JV35 Za Pršice
  • Ročni sesalnik JIMMY JV35 Za Pršice
  • Ročni sesalnik JIMMY JV35 Za Pršice
  • Ročni sesalnik JIMMY JV35 Za Pršice

Ročni sesalnik JIMMY JV35 Za Pršice

Cena
119 €
  • Pusti keš doma, plačaj s Flikom!
Šifra oglasa: 12705189

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Goriška, Nova Gorica, Nova Gorica
Interna številka izdelka
369827
Stanje
novo

Opis oglasa

Brezplačna poštnina za nakupe nad 50€.
Ročni sesalnik JIMMY JV35 Za Pršice
Se sprašujete kaj vam vedno znova povzroča alergijske reakcije ? Je vaša koža v slabem stanju ? Ima vaš malček oslabljen imunski sistem in je vedno znova nahoden ?Naj vam omenimo, da se kar 2 milijona pršic skriva in razmnožujejo v raznih otroških igračah s polnili, vzmetnicah, odejah, vzglavnikih, zofah,.. kar posledično ogrožajo zdravje vašega otroka, maši pore in pospeši staranje kože. Da bi se izognili nepotrebnim nevšečnostim vam sedaj predstavljamo najnovejši ročni sesalnik Xiaomi Jimmy JV35, ki vam pri tem ponuja odlično rešitev za odpravo nezaželene nadloge, saj je opremljen z napredno tehnologijo, ki v pičlih 5-ih sekundah segreje zrak v notranjosti na 60° (simulacija toplote sonca) ta pri sesanju vzmetnic in ostalih površinah s pomočjo 253,7nm UV valovne dolžine globinsko prodre v notranjost ter tako hitro in uspešno odpravi z pršicami in nezaželenimi bakterijami. 
Pri odpravljanju nesnage mu je v pomoč nova generacija visokozmogljivih motorjev, tako se lahko pohvali z tišjim delovanjem, energijsko varčnostjo ter izjemno 99.9% učinkovitostjo. Novi JV35 je opremljen z 6 stopenjsko ciklonsko filtracijo, ki učinkovito odvaja prah in delce iz zraka: prva filtracija se tako opravi v sami posodi za prah, sledi filtracija skozi fino jekleno mrežo skozi katero preide v patentirano dvo-ciklonsko filtracijo, nadaljuje se nato v HEPA stopnjo in MIF filtracijo ter zaključi z zadnjo fazo pri čemer se filtracija opravi skozi fino gobico. Da je učinkovitost novega Jimmy JV35 še na višjem nivoju poskrbi patentirana 45-milimetrska široka električna valjčna ščetka zasnovana iz mehkega gumijastega traku in antistatičnih vlaken, tako je poleg čistoče poskrbljeno tudi da se vaše odeje in žimnice pri tem ne poškodujejo. Ščetka se pri svojem delovanju hitro vrti in tepta površino tako temeljito odstrani nesnago, kos pa je tudi odstranjevanju dlak in lasi brez kakršnegakoli zapletanja. Pri sami uporabi so vam na voljo trije načini uporabe in sicer: UV delovanje skupaj z sesanjem, teptanje in sesanje ali UV delovanje, teptanje ter sesanje. 
Za konec naj omenimo, da je izdelek opremljen z Britixh Allergy Foundation certifikatom za odstranjevanje pršic in bakterij, njegova uporaba in vzdrževanje pa sta izjemno enostavna saj se lahko vse njegove dele z lahkoto odstrani in opere. 
Za več informacij o izdelku nas obiščite na: www.smartus.si

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
20.05.2024. ob 00:47
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
254 -krat