Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Digitalni zrcalno-refleksni fotoaparat Canon EOS 5D Mark IV - črn
  • Digitalni zrcalno-refleksni fotoaparat Canon EOS 5D Mark IV - črn

Digitalni zrcalno-refleksni fotoaparat Canon EOS 5D Mark IV - črn

Cena
520 €

+ 4,87 € dostava

+ 20,80 € zaščita kupca

Storitev BREZ SKRBI - Denar za izdelek nakažete na nevtralni račun bolha.com. Če prejeti izdelek ni enak naročenemu ali izdelek ni bil dostavljen, vam vrnemo denar. Pred naročanjem pozorno preberite Navodila in pogosta vprašanja.

Šifra oglasa: 12626603

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Obalno-kraška, Koper, Koper
Stanje
novo

Opis oglasa

Canon je nadaljeval svojo zapuščino zmogljivih delovnih fotoaparatov in izdal DSLR 5D Mark IV, ki je odlična možnost za fotografiranje in sposoben snemati videoposnetke v ločljivosti 4K. Ta večpredstavnostni maven ponuja novo razvito 30,4 MP tipalo CMOS polnega formata, združeno s slikovnim procesorjem DIGIC 6+, da bi uravnotežili drobne podrobnosti in ločljivost ter zmogljivost in občutljivost pri šibki svetlobi. Fotoaparat lahko deluje v naravnem območju ISO 100-32000, ki ga je mogoče razširiti na impresivno vrednost ISO 50-102400, kar zagotavlja ostre slike z nizkim šumom v različnih pogojih. Poleg teh izboljšav kakovosti slik bodo uporabniki uživali v povečanju zmogljivosti na vseh področjih z izboljšanim sistemom samodejnega ostrenja, vgrajenimi Wi-Fi, NFC in GPS ter še veliko več.


Za hitro in učinkovito izdelavo podrobnih slik fotoaparat 5D Mark IV uporablja moč slikovnega procesorja DIGIC 6+, ki med neprekinjenim fotografiranjem zmore do 7 sličic na sekundo. Uporablja tudi merilni senzor RGB+IR s 150.000 pikami, ki oceni prizor in predmete za natančno osvetlitev v različnih svetlobnih pogojih. Izboljšani 61-točkovni mrežni AF z visoko gostoto povečuje hitrost fotoaparata s hitrim in natančnim sledenjem ter zaklepanjem motivov za ostre fotografije. Zdaj je na voljo tudi nov gumb za izbiro območja AF, ki omogoča skoraj takojšen dostop do te nastavitve.


Pri videoposnetkih sta dodana funkcija Dual Pixel CMOS AF in Movie Servo AF za gladko premikanje ostrenja med snemanjem. Snemalci lahko celo naredijo

Zemljevid

Objekti v bližini

scream2008

Oglas je objavljen
28.04.2024. ob 08:50
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
329 -krat

scream2008