• NOLAN N 44 St.M
  • NOLAN N 44 St.M
  • NOLAN N 44 St.M
  • NOLAN N 44 St.M
  • NOLAN N 44 St.M
  • NOLAN N 44 St.M
  • NOLAN N 44 St.M
  • NOLAN N 44 St.M
  • Ne zamudite priložnosti

NOLAN N 44 St.M

Cena
90 €
  • Kredit po vaši meri
Šifra oglasa: 12477513

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Rogaška Slatina, Rogaška Slatina
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

031 403 703
Nolan N44, je modularna čelada, vendar s posebnostjo: ima odstranljivo brado. To pomeni, da lahko s to čelado dobimo do šest različnih konfiguracij. Tako jo lahko definiramo kot modularno čelado z odstranljivo brado namesto zložljive, kar po svoji edinstvenosti v dizajnu predstavlja segment drugih konkurentov in celo lastno blagovno znamko.
Torej imamo čelado s posebno velikim vizirjem, ki ji lahko narišemo brado in jo naredimo kot tip Jet. Brado enostavno in hitro izvlečete zahvaljujoč dvema zatičema na obeh straneh zgornjega dela. In v tej "nastavitvi curka" se lahko odločimo tudi za odstranitev zaslona in celo namestitev senčnika, . Vse te konfiguracije in možnosti tvorijo več čelad v eni.



N44 ima polikarbonatno ohišje, ki zagotavlja dostopno ceno in nizko težo. Pravzaprav je za čelado z vgrajenim senčnikom lahka: če se odločimo za jet konfiguracijo, je teža okoli 1.350 gramov, če se odločimo za full-face conf, pa teža naraste na 1.500 gramov, obe vrednosti za velikost M.

 

Prezračevanje

 

N44 ostaja z enako značilnostjo prezračevalnega sistema kot N44: našli bomo zgornjo odprtino za dovod zraka, glavno, plus dva pospeševalca, postavljena drug poleg drugega; kot že ime pove, oba pospešita ta proces obnavljanja zraka v trupu. Odsesavanje zraka poteka v izhodu, ki se nahaja na zadnji strani lupine, z uporabo spojlerja čelade.

Dovod zraka od blizu.

Zaradi posebne konstrukcije čelade je odprtina za dovod zraka v brado na spodnjem delu čelade z zaslonom in ima tri položaje odpiranja.

 

Vizir
Velik zaslon zagotavlja veliko vidno polje, veliko višje od vseh drugih običajnih čelad in ima debelino ter obdelavo proti praskam. Ta vizir ponuja štiri različne položaje (zaprto, polzaprto, odprto in popolnoma odprto), polni rob pa ima na vrhu gumijasto krono, ki omogoča ustrezno izolacijo.

 

Mehanizem zaslona omogoča hitro odstranitev brez orodja, kar je zelo pomembno, če upoštevamo, da sidrna točka služi tako zaslonu kot vizirju. Kar se tiče integriranega senčnika, ga poganja nastavek za odmik na levi strani lupine čelade, medtem ko lahko zahvaljujoč gumbu, ki se nahaja tik pod tem odmikom, dvignemo zaslon na hiter in intuitiven način.

Integrirani senčnik (levo) se spusti s stransko kamero, ki se nahaja na naši levi strani (desno).

NOTRANJOST

V notranjosti čelade je iz: podloga 'Clima Comfort', ki je skupna drugim čeladam Nolan, je bila izboljšana s penami večje gostote, vendar z enako debelino in tudi z novimi zunanjimi tkaninami. Z uporabo večje površine z mikrovlakni je zdaj bolj zračen in zagotavlja boljši oprijem. Tkanina ohranja antialergijsko obdelavo, vsa podloga pa je v celoti odstranljiva in pralna.

Notranje oblazinjenje je bilo preoblikovano z namenom boljšega udobja in zračnosti.




Skratka, Nolan N-44 je čelada, zasnovana tako za urbano vsakodnevno uporabo kot za tiste, ki iščejo čelado, ki ustreza vsem podnebnim razmeram na njihovih vikendih, zahvaljujoč številnim konfiguracijam, zaradi česar je kameleonski izdelek, ki lahko prilagajanje trenutnim potrebam in v vsaki situaciji

Zemljevid

Objekti v bližini

toncek1961

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  3250 Rogaška slatina, Savinjska, Slovenija
Oglas je objavljen
02.05.2024. ob 16:22
Do poteka še
Oglas je prikazan
84 -krat

toncek1961

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  3250 Rogaška slatina, Savinjska, Slovenija