Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • PRODAM NOVO NAVIGACIJO MIO SPIRIT 7700 LM
  • PRODAM NOVO NAVIGACIJO MIO SPIRIT 7700 LM

PRODAM NOVO NAVIGACIJO MIO SPIRIT 7700 LM

Cena
95 €
Šifra oglasa: 2603661

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Obalno-kraška, Koper, Koper
Stanje
novo

Opis oglasa

Navigacija je nova, še original zapakirana!
Navigacija magnetnim držalom
Mio Spirit 7700 LM prihaja z magnetnim držalom, je ki uporabniku prijazen. Aktivno priročno magnetno držalo omogoča enostavno odstranitev iz nosilca vetrobranskega stekla. Poleg tega lahko napajate naprave iz nosilca ali neposredno iz micro USB reže naprave.
Spirit 7700 LM
Enostavna uporaba avtomobilske navigacije
Aktivni magnetni nosilec
Posodobitve zemljevidov za vse življenje, 45 Evropskih držav
IQ Routes ™ in LearnMe Pro ™
Hitro iskanje in govorjena imena ulic
Informacije o pasovih in omejitvah hitrosti
Pomoč pri parkiranju
Vozite s samozavestjo
Spirit 7700 LM je zasnovan z integriranim GPS navigacijskim programom, ki ga poganjajo napredni algoritmi za usmerjanje, zato hitro in brez težav izračuna vašo pot. Z enostavnim in jasnim vizualnim in zvočnim vodenjem vam bo naprava pomagala doseči vaš cilj.
Doživljenjsko posodabljanje zemljevida
Nikoli ne skrbite o spremembah ali zaprtjih cest na poti, zahvaljujoč vgrajenemu programu, ki konstrantno posodablja zemljevid. Povežite napravo z računalnikom, namestite namizno programsko opremo MioMore in vedno boste vedeli, kdaj je na voljo posodobitev.
Pridite na cilj hitreje
Z optimiziranim usmerjanjem Spirit 7700 LM izračuna najhitrejši čas in najkrajšo razdaljo, da doseže vaš cilj. Torej, če želite prihraniti čas in gorivo, je Spirit 7700 LM pravi naslov.
Asistenca pri parkiranju
Naprava je zasnovana tako, da vam vožnjo čim bolj olajša. Opremljena je s funkcijo, ki omogoča pomoč pri parkiranju, tako da boste, če ste v razdalji 1 km od cilja, natančno vedeli, kje lahko parkirate in kako priti do cilja.
Enostavna uporaba
Spirit 7700 LM je zasnovan s funkcijo QuickStart in ima poenostavljen meni in QuickSpell Search, tako da lahko določite cilj v nekaj sekundah. Pri preprostem dotiku prsta je vaš cilj nastavljen in vaša pot je pripravljena.
Izgovarja imena ulic
Z govorjenimi uličnimi imeni vam bo Spirit 7700 LM vedno pomagal najti pot, kjerkoli že ste. Naprava ima integrirano glasovno vodenje in tehnologijo TTS.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
07.01.2021. ob 15:39
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
531 -krat