Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • SET ZA NEGO POHIŠTVA IZ MIKROVLAKEN U225

SET ZA NEGO POHIŠTVA IZ MIKROVLAKEN U225

Cena
24 €
Šifra oglasa: 8958205

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Domžale, Brezje pri Dobu
Stanje
novo

Opis oglasa

MICROFIBRE CARE KIT je Textile Master/Uniters set, ki vsebuje 2 izdelka namenjena rednemu čiščenju mikrovlaken (2-4×letno), alkantare, carabuja, žameta in podobnih vrst vlaken.
Preprosto čiščenje "EASY TO CLEAN" je način, ki omogoča preprosto čiščenje sedeža v samo nekaj minutah, brez neprijetnega snemanja sedežnih prevlek. S tem načinom na tekstilu preprečimo nevarnost razbarvanja in pojava lis. Tak pristop s hitrim sušenjem omogoča ponovno uporabo v približno eni uri po obdelavi.
SET VSEBUJE:
MICROFIBRE CLEANING CLOTH (1 kos)
Microfibre Cleaning Cloth je platnena čistilna krpa za mikrovlakna, okolju prijazna, površinsko obdelana s posebnim premazom in namenjena zelo učinkovitemu čiščenju suhe površinske umazanije, ter suhih ostankov madežev, zglajene in svetleče površine. Uporabljajte jo suho, na suhem oblazinjenem pohištvu, brez premočnega pritiskanja ali drgnjenja. Čistilna krpa zelo lepo obnovi pristen oz. originalen žametni izgled in oprijem mikrovlaken, alkantare in podobnih vrst vlaken. Isto krpo uporabljajte samo na vlaknih enake barve. Krpo se lahko uporabi z obeh strani. Krpe ne uporabljajte na tkanini - blagu.
MICROFIBRE CLEANER (225 ml)
Microfibre Cleaner je tekoče čistilo, ki vsebuje posebno sestavo čistil namenjeno čiščenju mikrovlaken in odstranjevanju ostankov hrane (proteinov), pijače (taninov) in madežev večine kemičnih svinčnikov. Čistilo vam omogoča čiščenje sedeža v samo nekaj minutah, brez odvečnega snemanja prevleke. Čistila ne uporabljajte na svili, vinilu (umetnem usnju, raztegljivi plastiki) ali usnju. Čistilo je zelo učinkovito in povprečno bo 225ml čistila zadostovalo za čiščenje 5 do 6 sedežev. Za odstranjevanje mastnih madežev uporabite Textile Master/Uniters razmaščevalec Textile Grease Remover (ga ni v tem setu).

POŠTNINA PO CENIKU POŠTE SLOVENIJE.

INFO in NAROČILA na: neguj.usnje@gmail.com / 051/210-887, Andrej

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
27.04.2022. ob 18:04
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
136 -krat