4K ŠPORTNA AKCIJSKA KAMERA Wifi z daljincem vodotesna

  • Cena: 39,90 
  • Šifra oglasa: 2045084
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana

Več:

Pokažite svoj slog na 4K videu. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik v akcijskem video svetu. Kamera vam ponuja vse, kar potrebujete za začetek, vključno z številnimi dodatki za vsako situacijo. Podajte se idejam nasproti in ustvarite posnetke 4K resoluciji. Lahko snemate tudi pod vodo. Poseben ovitek ščiti kamero do globine 30 metrov. Svoje posnetke lahko preprosto naložite preko WiFi aplikacije na vaš mobilni telefon ali tablični računalnik.

DO 4K VIDEO IN WIFI NADZOR PREKO APLIKACIJE - Snemate lahko z resolucijo DO 4K, da dobite videoposnetke visoke ločljivosti. Čas snemanja je približno 90 minut z 32 GB Micro SD kartico, če je baterija (900mAh) popolnoma napolnjena. Snemate lahko videoposnetke, fotografirate, prenašate in pregledujete videoposnetke in fotografije prek namenske aplikacije z mobilnim telefonom v razdalji 15m (50ft).

• 30M POD VODO & DALJINEC Z ZAPESTNICO - snemate lahko video posnetke in posnamete fotografije do 30 m pod vodo z vodotesnim ohišjem. Ta vodotesna športna kamera je opremljena z daljinskim upravljalnikom z razdaljo do 15 m, kar omogoča lažje fotografiranje (ne uporabljajte ga pod vodo). Daljinski upravljalnik lahko uporabite kot zaklop za fotografiranje in snemanje videoposnetkov. Daljinski upravljalnik je samodejno povezan z akcijsko kamero visoke ločljivosti in pred tem ne potrebujete nobene nastavitve.

• 2 " BARVNI ZASLON & DIVERSE SHOOTING FEATURES - Svojo fotografijo in videoposnetek lahko takoj pregledate na LCD zaslonu velikosti 2 palca. Ta športna akcijska kamera ponuja tudi pogled širokega kota 170 stopinj. Ta akcijska kamera wifi ponuja različne možnosti fotografiranja in fotografiranja, kot so TIME LAPSE, LOOP RECORD, SLOW MOTION RECORD, DRAMA SHO, INTERVAL TIMER SHOOTING, način vožnje, časovni žig, osvetlitev, ravnovesje beline itd.

• VELIKO DODATKOV ZA SNEMANJE - V paketu je veliko dodatkov, ki jih združite in namestite na različne načine. Posnetke lahko dobite z različnimi nastavitvami v ekstremnih športih, kot so drift, smučanje, deskanje, lov, potapljanje, motorno kolo, kolesarjenje, plezanje, skakanje s padalom itd.

• GARANCIJA KAKOVOSTI IN DENARNA GARANCIJA - Ta akcijska kamera z daljinskim upravljalnikom je profesionalno zasnovana za vaše posnetke in fotografije v športu. Če pride do kakršnih koli težav, vam bomo brezplačno povrnili denar ali zamenjavo, brez dodatnih vprašanj.

Naročilo: https://bit.ly/2HlFp6g

Stik

MCOMP d.o.o.
Naslov
Nove Fužine 7
Mesto in poštna številka
1000 Ljubljana
Regija
Osrednjeslovenska
Slovenija