• Insta360 X3 - NOVA - NERABLJENA + račun
  • Insta360 X3 - NOVA - NERABLJENA + račun
  • Insta360 X3 - NOVA - NERABLJENA + račun
  • Insta360 X3 - NOVA - NERABLJENA + račun
  • Insta360 X3 - NOVA - NERABLJENA + račun
  • Ne zamudite priložnosti

Insta360 X3 - NOVA - NERABLJENA + račun

Cena
510 €
Šifra oglasa: 12235223

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Slovenske Konjice, Slovenske Konjice
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodam NOVO, NERABLJENO kamero Insta360 X3.
Z računom in garancijo. Original zapakirana.


Opis:
Kamera Insta360 X3

Kamera Insta360 X3 omogoča zajem 360-stopinjskih videoposnetkov v visoki kakovosti. Bila bo idealna izbira za navdušence nad dinamičnimi dejavnostmi, saj zagotavlja odlično stabilizacijo slike, številne praktične načine in možnosti takojšnjega urejanja posnetkov.

Kamera ima 1/2-palčni senzor, zato lahko snema ostre in gladke posnetke v visoki kakovosti. Izkoristite nastavitev 5,7K 360° in shranite najboljše trenutke za več kot le spomine! Na voljo je tudi način snemanja 360° z 72 MP. Tako boste ohranili vsak pomemben trenutek – z realistično ravnjo podrobnosti!

S raznovrstnimi nastavitvami, ki so na voljo, odkrijte vse možnosti fotoaparata X3! Izkoristite način z enim objektivom in snemajte v kakovosti 4K 30FPS ali s širokokotno osvetlitvijo (2,7K 170°). Ustvarite lahko tudi posnetke v načinu upočasnjenega gibanja – 4K 120FPS / 3K 180FPS. Eksperimentirajte z različnimi načini, da boste iz svojih trenutkov dobili najbolj kakovostne posnetke! Preizkusite tudi fenomenalni Timelapse, ki zagotavlja razred 8K v 360°.

Popolnoma nov je tudi način Me. Uporablja napredne algoritme, ki so med drugim sposobni popolnoma izrezati palico za selfije iz posnetkov in tako zagotoviti izvrstno upodobljeno perspektivo iz tretje osebe. Ta nastavitev omogoča zajemanje slik v kakovosti 1080P 30/60 FPS. Zaženete jo lahko na primer med smučanjem po hribu navzdol – končni rezultat bo navdušil vse vaše prijatelje!
Zavedene tehnologije skrbijo za stabilnost slike. Način Active HDR 360° zagotavlja snemanje visokokakovostnih videoposnetkov brez tresenja – tudi med dinamičnimi dejavnostmi. K temu prispeva tudi uporaba stabilizacije FlowState. Na voljo je tudi način 360° Horizon Lock, ki zagotavlja poravnavo slike z obzorjem v realnem času.

Kamera je bila zasnovana z mislijo na širok spekter uporabe. Vodotesnost IPX8 omogoča uporabo tudi v neugodnih razmerah ali potapljanje do globine 10 m. Naprava ima 2,29-palčni zaslon z intuitivnim vmesnikom in zmogljivo baterijo s kapaciteto 1800 mAh. Tako lahko uživate v dolgem času delovanja in visokem udobju delovanja.

To še ni konec inovativnih rešitev in dodatkov! Fotoaparat odlikuje uporaba številnih izboljšav, ki zagotavljajo kombinacijo funkcionalnosti in udobja. Funkcija predhodnega snemanja omogoča snemanje 15– ali 30-sekundnih posnetkov za nazaj, tako da ne boste zamudili ničesar pomembnega. Način snemanja v zanki omogoča nastavitev prepisovanja datotek, če želite učinkoviteje varčevati s pomnilniškim prostorom. Glasovni nadzor 2.0 omogoča priročno glasovno upravljanje, izboljšan prenos prek omrežja Wi-Fi pa omogoča do 50 % hitrejši prenos v primerjavi z modelom X2.

V aplikaciji Insta360 pripravite vsebino za objavo. Njeni algoritmi za urejanje z umetno inteligenco bodo v trenutku prilagodili vse parametre in sloge vašim zahtevam. V laboratoriju Shot Lab izberite različne učinke, da najdete nekaj, kar vam je všeč. Na voljo je tudi način Photo Animator, s katerim boste statični 360° posnetek spremenili v tekočo filmsko animacijo.



Paket vsebuje:
-Kamera
-Kabel za polnjenje
-Zaščitno ohišje
-Skrinka za objektiv
-Priročnik z navodili

več na:
https://www.mimovrste.com/videokamere/insta360-kamera-x3-100117820324?tab=description

Zemljevid

Objekti v bližini

ducy2

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  3000 Celje, Savinjska, Slovenija
Oglas je objavljen
07.04.2024. ob 19:23
Do poteka še
Oglas je prikazan
407 -krat

ducy2

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  3000 Celje, Savinjska, Slovenija

Povezani oglasi