Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • *Omamno dišeče 100% ETERIČNO OLJE Bergamotte - vonj bergamotka 8 ml
  • *Omamno dišeče 100% ETERIČNO OLJE Bergamotte - vonj bergamotka 8 ml

*Omamno dišeče 100% ETERIČNO OLJE Bergamotte - vonj bergamotka 8 ml

Cena
3 €
Šifra oglasa: 8292134

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam 100% ETERIČNO OLJE Bergamotte, Sadovi narave, z omamnim vonjem bergamotke, ki ga lahko uporabite za kopeli, v izparilniku, v vlažilcu zraka ali preprosto dodate nekaj kapljic v čajno svečko. 8 ml v zatemnjeni steklenički. Je najbolj nežno od vseh eteričnih olj citrusov, ima sladek, limoni podoben vonj s toplimi, cvetnimi podtoni. Cena: 3 eur (Opomba = žal že PRODANO!)

Odlična priložnost, saj spodbuja koncentracijo, samozavest, uravnoteženost, moč, srečo, motivacijo, harmonijo in izpopolnjenost, zato si ga lahko v aromaterapiji privoščimo vsakokrat, ko smo razdražljivi, apatični, depresivni ali pod stresom :)

Na voljo tudi 100% ETERIČNO OLJE Relax, Sadovi narave, z božajočim vonjem, podobnim kot Justovo olje 31. 5 ml v zatemnjeni steklenički. Umiri napete živce, zato ga zlasti lahko uporabimo za pomiritev pred spanjem. Cena: 3 eur (Opomba = žal že PRODANO!)

Na voljo še OLJE s pomirjujočim vonjem - NOVO:
* GREEN TEA - zeleni čaj, 10 ml v temni steklenički. Je izredno prijeten, sladek in nežen vonj, ki pomirja in hkrati daje svežo energijo. Prostoru podari svežino, mehkobo, jasnost in sproščenost. Odlično za jutranjo uporabo ali uporabo skozi dan. Spodbuja srečo in daje moč :)
* LAVENDER - sivka, 10 ml v temni steklenički. Je eno najbolj uporabnih olj v aromaterapiji. Ima pomirjujoč učinek, zato je posebej priporočljiva uporaba pred spanjem, za sprostitev in miren spanec. Uravnava delovanje telesa in krepi njegovo odpornost, ugodno vpliva na glavobole in stres :)
Dobro počutje pa bo spodbudilo tudi, če ga uporabite kot osvežilec zraka v prostoru, v aromatskih lučkah ali izparilnikih, za pripravo poparka v savni, za svečnike namenjene eteričnim oljem (dišavne lučke) in dišavne kamne ali v pršilki za odišavljenje oblačil, oblazinjenega pohištva, prostora ali sedežev v avtu. Vonji stimulirajo čutnice za vonj in pozitivno vplivajo na duševno in telesno počutje!

Odlična priložnost - primerno za darilo!

Cena: 4 eur za kos
ali 7 eur za komplet

Kontakt: 041 23 40 62 (Florena - Ljubljana)

Vabljeni tudi k ogledu mojih ostalih oglasov. Kot ponavadi, pri nakupu več izdelkov iz prodajnega albuma, dobite popust!11113

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
09.02.2024. ob 21:19
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
580 -krat