Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Želite kul DJ kontroler (mešalnik, mikser)? Našli ste ga!
  • Želite kul DJ kontroler (mešalnik, mikser)? Našli ste ga!
  • Želite kul DJ kontroler (mešalnik, mikser)? Našli ste ga!

Želite kul DJ kontroler (mešalnik, mikser)? Našli ste ga!

Cena
359 €
Šifra oglasa: 10832601

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Hrvaška
Stanje
novo

Opis oglasa

Pioneer FLX4
Želite postati DJ? Z mešalnim krmilnikom Pioneer DDJ FLX4 lahko

Pioneer D D J FLX4 k o n t r o l e r m i c s t a NOVO + BONUS ZA KUPCA! PRILOŽNOST!**
359 evrov
IME M A H 0 0 3 8 5 9 8 1 6 7 2 3 9 8 i n a r u c i d n i c o m a d!
> ali pošljite SMS s svojim e-poštnim naslovom

DOSTAVA po vaših željah!
O D L I C A N Z A P O K L O N!

P io n e e r DDJ FLX4 DJ krmilnik nov z garancijo in njegovo programsko opremo!

Pokličite zdaj 0385 98 167 23 98 in kupite DDJ FLX4 za promocijsko investicijo 355 eur, količina je omejena, izkoristite priložnost zdaj!
Ne čakajte in zamudite te priložnosti. Izkoristite priložnost, dokler je še na voljo!

Poleg tega dobite dodatno popolnoma brezplačno programsko opremo Traktor Pro/Virtual DJ. Ali pa dodaten BONUS kot CD paket s plesno glasbo, ki ga je mogoče mešati! -> TRAJA SAMO 24 UR OD OBJAVE OGLASA!

DODAN BONUS - popust na zaščitno torbico za ta in podobne modele krmilnikov velja 24 ur od objave oglasa!

V vsakem primeru dobite originalno embalažo.

Promocijska naložba za ta DJ krmilnik in OMEJENO TRAJANJE!

Zdaj je priložnost, vprašanje pa je, ali in kdaj bo. Če torej zamudite to priložnost, je vprašanje, ali bo naslednja in kdaj, saj je proizvajalec določene modele prenehal izdelovati.


DDJ FLX4 JE NOV krmilnik podjetja Pioneer

ČASOPIS
-tempo drsni potenciometri, gumbi za izvedbo, s katerimi lahko intuitivno kombinirate učinke, vključite vzorce in mešate svoje pesmi.


JOG WHEELS
jog kolesa za obračanje.

DJ KRMILNIK NAKOJI IMA:

- MOŽNOST PRESELITVA

- ENOSTAVNA UPORABA PREKO SAMO ENEGA USB KABLA (torej brez dodatnih adapterjev, ki jih potrebujete za elektriko

- MOŽNOST UPORABE EFEKTOV in TIPKOVNICE

Naročite ga v 24 urah po objavi tega oglasa in v tej odlični ponudbi prejmete brezplačen program Traktor 2 ali Virtual DJ z DDJ ter dodaten bonus GLASBENI PAKET s plesno glasbo!

Z njim lahko služite denar s predvajanjem in mešanjem glasbe.

Pioneer je kvaliteten in zanesljiv, po dolgih letih dela na Pioneer DJ opremi deluje zanesljivo in natančno.

Pioneer kot blagovno znamko številka 1 za DJ-je so potrdila največja svetovna imena DJ-jev in producentov, kot so:

Carl Cox, David Guetta, Armin van Buuren, Tiesto, Hardwell, Erick Morillo, Swedih House Mafia (Sebastian Ingrosso, Steve Agello, Axwell), Bob Sinclar in mnogi drugi.

Funkcije vključujejo dodatno DJ programsko opremo, ki je priložena temu krmilniku, samodejne zanke in vizualni prikaz moči glasbenega signala. Naprava ima gumbe za vzorčenje zvokov ter gumba play in cue, ki sta ločena, kar omogoča dodatno raven kreativnosti in praktičnosti pri mešanju.

Ta paket krmilnika ima brezplačno programsko opremo, s katero ga lahko takoj uporabite. Samo v tej ponudbi, če ga naročite v 24 urah od objave oglasa, prejmete Traktor 2 ali Virtual DJ GRATIS ter dodaten GLASBENI PAKET z glasbo za vaš popoln mix.

DDJ FLX$ je Pioneerjev novi krmilnik.

Je združljiv za enostavno uporabo, tako da lahko z njim preprosto predvajate glasbo.

Ta odličen krmilnik ima 8 gumijastih gumbov za uporabo, dodatni gumbi so:

Predvajaj – za začetek pesmi

Iztočnica – za začetek pesmi od želenega mesta v pesmi

Sinhronizacija – za sinhronizacijo ritma dveh skladb

Shift – za odpiranje dodatnih možnosti na drugih tipkah krmilnika, na primer s pritiskom na to tipko ima 8 tipk tipkovnice drugačno funkcijo, kar je skupaj 16 različnih funkcij za 8 tipk.

Krmilnik ima možnost enostavne uporabe s samo enim USB kablom, torej brez dodatnih napajalnikov, in ga lahko uporabljate samo z enim USB kablom.

Možnost na tem krmilniku je uporaba zvočnega izhoda, na katerega lahko priključite slušalke, da se lahko meša - ta zvočni izhod se imenuje MiniPin (banana).

Prav tako lahko priključite in uporabite mikrofon v tem krmilniku, če želite vi ali kdo drug med mešanjem nekaj povedati, peti, repati itd.

Z uporabo gumba za sinhronizacijo utripov ste lahko ustvarjalni in sproščeni, ko gre za uravnavanje utripov, saj bodo pesmi sinhronizirane.

Z brskalnikom in gumbom za nalaganje lahko preprosto naložite skladbo na stran A ali B za predvajanje.

KEY PAD - z gumbi HOT CUE lahko določite natančne položaje v pesmi, od koder želite, da se pesem predvaja, ko pritisnete določen gumb HOT CUE

PAD KEYS imajo: HOT CUE/BEAT JUMP, AUTO LOOP/ROLL, TRACKING/TRANS, SMOLER/SCRATCH BANK

MOŽNOST ZANK
AUTO LOOP, DVAKRAT KRATKA ALI DVAKRAT DOLGA LOOP s katerimi lahko izberete želeno dolžino zanke, torej krajšo ali daljšo zanko.
samodejno skrajšanje zanke za polovico obstoječe zanke
samodejno podaljšanje zanke za dvojno, to je praktično iz razloga, ker ne da bi poskušali izbrati natančno dolžino zanke na posluh, s temi gumbi poteka samodejno
noter, ven, reloop/exit,

VZORČEVALNIK
ali KEY SHIFT
Z gumbom SAMPLER vstopite v bazo shranjenih vzorcev in jih aktivirate s pritiskom na gumb zelo

VZORČEVALNIK
ali KEY SHIFT
Z gumbom SAMPLER vstopite v bazo shranjenih vzorcev in jih aktivirate s pritiskom na gumb, zelo praktično in enostavno pritisnete gumb in aktivira se določen zvok.

Neodvisne visoke, srednje in nizke kontrole na vsakem kanalu, tako da lahko prilagodite skladbe in jih mešate tako, kot želite.

Ta krmilnik je izjemno enostaven za uporabo, priključite ga z enim USB kablom in že je pripravljen za uporabo.

Je zelo praktičen, saj ga lahko nosite kjer koli želite.

ZNAČILNOSTI TEGA KRMILNIKA
Trim regulator (gumb) ali tako imenovani gain za uravnavanje glasnosti posameznega kanala na katerega gre glasba
in indikatorji glasnosti z vizualno osvetlitvijo - ustvarite mešanice s popolnim vizualnim nadzorom glasnosti vsakega kanala.
In dodatni glavni/glavni avdio izhod iz krmilnika

enote za CFX EFFECT na kanal in glavni izbor za učinke

Nekateri gumbi so osvetljeni, kar je zelo privlačno na pogled, tako da boste imeli med nastopom ali doma mizo, na kateri je privlačno videti, da vaš krmilnik sveti.

Možnosti učinkov in dodaten učinek filtra na kanal

Ta krmilnik daje rezultate v mešanici.

-Krmilnik ima vzorčevalnik

Ustvarite lahko integrirane mešanice.

Z mešanjem z uporabo crossfaderja, namesto da znižujete glasnost ene skladbe in povečujete glasnost druge pesmi, lahko ustvarite neprekinjeno mešanje, ki vam omogoča, da z eno roko uporabite recimo učinek filtra in drugo na križu fader (vodoravni drsni potenciometer).

Dodatna možnost, ki jo ima ta odličen krmilnik, je razširitev, ki daje tipkam na ploščici nove možnosti z uporabo tipke shift, tako da lahko spremenite zmožnost določene tipke na ploščici, tako da namesto ene funkcije dobi drugo funkcijo s pritiskom na ključ.

Na tipkah na ploščici lahko dostopate do vročih iztočnic 1-8 - to pomeni, da lahko določite natančnejše položaje v pesmi, od katerih želite, da se pesem začne predvajati.

4-taktna zanka/gumb za izhod vklopi in izklopi zanko

S pritiskom tipke Shift in vzorčevalnika za dostop do vzorčevalnih točk.

Možnosti učinkov.

Dodatne funkcije tega krmilnika

- krožki joge

- činč zvočni izhod in vhod za mikrofon, nadzor glasnosti mikrofona in izhod za slušalke

DDJ je resen pad kontroler z različnimi možnostmi, a dovolj velik in praktičen. Z njim dobite zmožnosti mešanja, ki jih potrebujete, zaradi česar je zelo zanimiv krmilnik.

Zagotavlja kakovost zvoka, hkrati pa ohranja zmogljivosti najpomembnejših komponent.

Odličen je za začetnike in izkušene DJ-je, ki iščejo mobilno rešitev.

Za razliko od drugih kontrolerjev ima ta kontroler dovolj velik "jog" (obračalno ploščo), ki DJ-ju omogoča nadzor nad mešanjem. Celoten krmilnik je dovolj velik, vendar prenosljiv in zelo lahek ter praktičen. Celoten krmilnik vsebuje levi in ​​desni deck ter mešalni del, + dodatne učinke in druge dodatne funkcije, kot so vhod za mikrofon in izhod za slušalke, glavni zvočni izhod, nadzor glasnosti mikrofona.

Imate radi glasbo in bi jo radi predvajali? Kupite si ta odličen krmilnik in verjamem, da boste z njim zadovoljni.

Pioneer DDJ krmilnik deluje z računalniki PC in Mac in v paketu dobite vse kar potrebujete za uporabo, USB kabel, DJ programsko opremo kot osnovni del paketa, navodila in to je vse kar potrebujete za predvajanje glasbe in kot dodatni bonus v tej omejeni ponudbi, če ga naročite v 24 urah od objave oglasa, prejmete še Traktor Pro 2 ali Virtual DJ in PAKET Z GLASBO za miksanje.

O Virtual Due:

Sam program Virtual DJ je izjemno praktičen in ima možnost "automixa", kar so številni klubski DJ-ji potrdili kot odlično stvar. Noč se je začela in še ni ljudi, glasbo pa je treba predvajati, izberite seznam predvajanja in način samodejnega mešanja in glasba se bo predvajala, prehodi pa bodo po vaši izbiri. Ali pa se sredi večera oglasi prijatelj, ki ga že dolgo niste videli, vi pa morate delati, pritisnete automix in Virtual DJ bo opravil delo namesto vas. Ali pa je preprosto klub poln in je treba iti na stranišče, vklopiti avtomix in je zadeva rešena.

Odlična stvar, ki jo ponuja Virtual DJ, je "history", torej seznam skladb, ki so bile predvajane na točno določen datum, na primer 1.2.2012. predvajali ste nekaj pesmi in te pesmi ostanejo na seznamu in lahko znova pogledate ta seznam in predvajate pesmi s tega seznama, odlična stvar za DJ-je, da služijo kot navdih za to, kaj naj igrajo, pogledajo v zgodovino in je rešeno.

Virtual DJ, kot tudi Traktor, ponujata možnost "autosync", tako da če ste začetnik in ne obvladate beatmachinga, torej ujemanja skladb po beatu, je to idealna stvar za vas, pritisnite gumb in pesmi za mešanje se ujemajo. Ali pa si DJ, ki obvlada beatmaching in sinhronizacijo pesmi, v klubu pa ozvočenje ni primerno in zvok enostavno "zamuja", pa še monitorja nimaš, s pritiskom na autosync se skladbe takoj sinhronizirajo.

Možnost uporabe zank je izjemno praktična.

****Želite previti pesem nazaj, jog ima to možnost, želite scratch, lahko to storite, želite izklopiti scratch, lahko tudi to.


Obenem ima krmilnik posebno osvetlitev določenih gumbov, kar je čudovito videti v temi.

Zaradi barvnega ujemanja je celoten kontroler zelo učinkovit in praktičen za delo v temi, kar je super za vse prostore, kjer dela DJ, in kjer osvetlitev ni primerna za delo, kar so v bistvu skoraj vsi klubi.

Želite ta krmilnik - POKLIČITE ZDAJ 098 167 2398 in ga naročite

Nekateri DJ-ji z ​​dolgoletnimi izkušnjami uporabljajo opremo Pioneer.
Pioneer DDJ je odličen in izjemno praktičen,
poleg tega ima učinke.

Če tega krmilnika ne kupite, izgubite možnosti in ugodnosti, ki jih ponuja, možnosti kot so beatsync, eleganca, ni več nakupa in snemanja CD-jev in tiskanja seznamov skladb na CD-je ali da ne omenjam starih, težkih plošč. S pritiskom na gumb naložiš stvar iz računalnika na špil, ki se predvaja. Ta idealen kontroler ima možnost igranja na dveh deckih, kjer je odvisno od vsakega posebej do izraza kreativnost in možnost ustvarjanja popolnoma drugačne pesmi in novega zvoka v miksu. Ponuja možnost vzorčenja.

Pesmi lahko izbirate prek krmilnika s seznama predvajanja na prenosniku, tako da sta tipkovnica in miška na prenosniku lahko neuporabljeni, lahko pa ju uporabite, če želite.

Video prikaz krmilnika na YouTubu:
https://www.pioneerdj.com/en-us/product/controller/ddj-flx4/black/videos/

Opcije:

-Krmilnik vzemite s seboj kamorkoli, priključite ga na en USB vhod na računalniku in ga uporabljajte, za DDJ ni potrebno dodatno napajanje

- Elegantna, elegantna oblika (ta krmilnik ima drsni potenciometer "pitch")

- Priložena izvirna programska oprema

- možnost priklopa mikrofona

- vizualna glasnost pesmi na vsakem kanalu

Začnite predvajati glasbo s Pioneer DDJ - preprost in enostaven način za DJ - In ne samo, da vam bo predvajanje v užitek, ampak boste lahko takoj izkoristili možnosti, ki jih ponuja ta krmilnik in razvili svoje sposobnosti ter postali DJ ali bolj izkušenega DJ-ja.

Vas zanima koliko je vreden ta krmilnik? V preteklosti je moral DJ za nakup DJ opreme odšteti precej več kot 7.000 HRK, vendar jo lahko kupite ceneje in to je omejena ponudba. Tukaj ob naročilu v 24 urah od objave tega oglasa dobite še Traktor PRO 2 ali Virtual DJ s kontrolerjem ali GLASBENI PAKET!

ZA VSE TISTE, KI ŽELITE POSTATI DEVICE ALI STE ŽE DEVICE je to enkratna priložnost, izkoristite jo zdaj, ko je ta edinstveni krmilnik še na voljo.

Če se vam ta ponudba zdi poštena in jo želite izkoristiti, me pokličite zdaj na 098 167 2398, da vam naročim DDJ. V prvem naročilu je omejeno število kosov, tako da, če ne pokličete takoj in zamudite to pošiljko, boste morali čakati na naslednjo, kar lahko traja dolgo, vprašanje pa je, ali bo bo ena.

Krmilnik deluje z osebnimi računalniki ustrezne konfiguracije.

Za nakup POKLIČITE ZDAJ 098 167 2398 in si zagotovite svoj izvod.

Poleg tega dobite dodatno popolnoma brezplačno programsko opremo Traktor Pro/Virtual DJ. In dodaten bonus GLASBENI PAKET kot CD! -> TRAJA SAMO 24 UR OD OBJAVE OGLASA!

Promocijska naložba za ta DJ krmilnik in OMEJENO TRAJANJE!

Garancija na krmilnik od dneva nakupa!

Stoodstotno varen nakup, po naročilu v razumnem času pride kontrolor, če ste zadovoljni kot ostale stranke ste lahko zelo zadovoljni.

P.S. V paketu s krmilnikom je popolnoma brezplačno priložena programska oprema Serato DJ Lite!
#cdj100 #cdj200 #cdj 500 #cdj800 #cdj850 #cdj900 #cdj950 #cdj1000 #cdj2000 #cdj3000 #nexus #nexus2 #djm250 #djm400#djm500 #djm600 #djm700 #djm750 #djm800 #djm900 #revxflx1 #flx1 #rev76 ddj400

P. P. S. Dostava po celi Hrvaški in izven Hrvaške!
Oglejte si več oglasov tukaj:
www.njuskalo.hr/korisnik/Alexius1000

Zemljevid

Objekti v bližini

Lexis1000

Oglas je objavljen
24.03.2023. ob 10:29
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
101 -krat

Lexis1000