Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Želite odličen DJ kontroler (mešalnik, mikser)? Našli ste ga!
  • Želite odličen DJ kontroler (mešalnik, mikser)? Našli ste ga!
  • Želite odličen DJ kontroler (mešalnik, mikser)? Našli ste ga!

Želite odličen DJ kontroler (mešalnik, mikser)? Našli ste ga!

Cena
329 €
Šifra oglasa: 10663342

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Hrvaška
Stanje
novo

Opis oglasa

Pioneer DDJ DJ mixer kontroler NOV + DARILO KUPCU!
Pioneer D J ko n t r o l e r ; mešalnik

POKLIČITE ZDAJ 0*0*3*8*5* 9*8* 1*6*7 *2*3 *9*8 in naročite zadnji kos!
>Ali pošljite SMS s polnim imenom, priimkom in naslovom

DOSTAVA NA NASLOV po vaši izbiri!
ODLIČNO ZA DARILO!

Pioneer DDJ 400 DJ krmilnik nov z garancijo in izvirno najnovejšo programsko opremo Pioneer RekordBox!

Pokličite zdaj 0385 98 167 23 98 in kupite DDJ 400 za promocijsko investicijo 329 eur, ta ponudba je omejena, izkoristite priložnost zdaj!
Ne čakajte in zamudite te priložnosti. Izkoristite priložnost, dokler je še na voljo!

Poleg tega dobite dodatno popolnoma brezplačno programsko opremo Traktor Pro/Virtual DJ. Ali pa dodaten BONUS kot CD paket s plesno glasbo, ki jo je mogoče mešati! -> TRAJA SAMO 24 UR OD OBJAVE OGLASA!

DODAN BONUS - na promocijsko naložbo prejmete zaščitno vrečko (kovček) za ta in druge modele krmilnikov - velja 24 ur od objave oglasa!

V vsakem primeru dobite originalno novo embalažo.

Promocijska naložba za ta DJ krmilnik in OMEJENO TRAJANJE!

Zdaj je priložnost in vprašanje je, če in kdaj bo naslednja. Če torej zamudite to priložnost, je vprašanje, ali bo naslednja in kdaj, saj je proizvajalec določene modele prenehal izdelovati.

DDJ 400 je novi Pioneerjev hit, se sprašujete zakaj?

DJ KRMILNIK NAKOJI IMA:

- MOŽNOST PRESELITVA

- ENOSTAVNA UPORABA PREKO SAMO ENEGA USB KABLA (torej brez dodatnih adapterjev, ki jih potrebujete za elektriko

- MOŽNOST UPORABE EFEKTOV, KI SO OBRNJENI V TIKTU PESMI

Naročite ga v 24 urah od objave tega oglasa in v odlični ponudbi prejmete DDJ 400 ter brezplačno programsko opremo Traktor 2 in Virtual DJ ter dodaten bonus CD z aktualnimi klubskimi hiti!

Z njim lahko služite denar s predvajanjem in mešanjem glasbe.

Pioneer je kvaliteten in zanesljiv, po dolgih letih dela na Pioneer DJ opremi deluje zanesljivo in natančno.

Pioneer kot blagovno znamko številka 1 za DJ-je so potrdila največja svetovna imena DJ-jev in producentov, kot so:

Carl Cox, David Guetta, Armin van Buuren, Tiesto, Hardwell, Erick Morillo, Swedih House Mafia (Sebastian Ingrosso, Steve Agello, Axwell), Bob Sinclar in mnogi drugi.

Nove funkcije vključujejo dodatno programsko opremo RekordBox, ki jo dobite s tem krmilnikom, pomnjenje zank in možnost njihovega brisanja ter vizualni prikaz moči glasbenega signala. Naprava ima gumbe za vzorčenje zvokov ter gumba play in cue, ki sta ločena, kar omogoča dodatno raven kreativnosti in praktičnosti pri mešanju. Ta naprava ima vgrajeno zvočno kartico.

S tem paketom krmilnika je priložena brezplačna programska oprema, s katero ga lahko takoj uporabite. Samo v tej ponudbi, če ga naročite v 24 urah od objave oglasa, prejmete Traktor 2 in Virtual DJ POPOLNOMA BREZPLAČNO ter dodaten CD z glasbo za vaš popoln miks, tako da lahko izberete tisto programsko opremo, ki vam najbolj ustreza. ustreza vašim željam in potrebam.

DDJ 400 je relativno nov Pioneerjev krmilnik.

Je združljiv za enostavno uporabo, tako da lahko z njim preprosto predvajate glasbo.

Ta odličen krmilnik ima 8 gumijastih gumbov za uporabo, dodatni gumbi so:

Predvajaj – za začetek pesmi

Iztočnica – za začetek pesmi od želenega mesta v pesmi

Sinhronizacija – za sinhronizacijo ritma dveh skladb

Shift – za odpiranje dodatnih možnosti na drugih tipkah krmilnika, na primer s pritiskom na to tipko ima 8 tipk tipkovnice drugačno funkcijo, kar je skupaj 16 različnih funkcij za 8 tipk.

Krmilnik ima možnost enostavne uporabe samo z enim USB kablom, torej brez dodatnih napajalnikov, in ga lahko uporabljate samo z enim USB kablom.

Možnost na tem krmilniku je uporaba zvočnega izhoda, na katerega lahko priključite slušalke, da se lahko meša - ta zvočni izhod se imenuje MiniPin.

Prav tako lahko priključite in uporabljate mikrofon v tem krmilniku, če želite vi ali kdo drug med vašim mešanjem nekaj povedati, peti, repati itd.

Z uporabo gumba za sinhronizacijo ste lahko ustvarjalni z učinki in sproščeni, ko gre za beatmaching, saj bodo pesmi sinhronizirane (beatmatched).

Z gumbom za brskanje in nalaganje lahko preprosto naložite skladbo na stran A ali B za predvajanje.

4 možnosti izvajanja - z gumbi HOT CUE lahko določite točne položaje v pesmi, od koder želite, da se pesem predvaja, ko pritisnete določen gumb HOT CUE

BEAT LOOP
ali PAD FX1

BEAT SKOK
ali PAD FX2

MOŽNOST ZANKE
loop in, loop out, exit in na koncu gumb za loop in adjust in loop out adjust, s katerima lahko izbiramo želeno dolžino zanke, torej krajšo ali daljšo zanko.
in avtomatsko skrajšanje zanke za polovico obstoječe zanke
in samodejno dvojno podaljšanje zanke, to je praktično iz razloga, ker ne da bi poskušali izbrati pravilno dolžino zanke na posluh, s temi gumbi se to zgodi samodejno

VZORČEVALNIK
ali KEY SHIFT
Z gumbom SAMPLER vstopite v bazo shranjenih vzorcev in jih aktivirate s pritiskom na gumb, zelo praktično in enostavno pritisnete gumb in aktivira se določen zvok.

Neodvisne kontrole visokih, visokih in srednjih tonov na vsakem kanalu, tako da lahko prilagodite skladbe in jih mešate tako, kot želite.

Ta krmilnik je izjemno enostaven za uporabo, priključite ga z enim USB kablom in že je pripravljen za uporabo.

Je zelo praktičen, saj ga lahko nosite kjer koli želite.

ZNAČILNOSTI TEGA KRMILNIKA
Trim regulator (gumb) ali tako imenovani gain za uravnavanje glasnosti posameznega kanala na katerega gre glasba
in indikatorji glasnosti z vizualno osvetlitvijo - ustvarite mešanice s popolnim vizualnim nadzorom glasnosti vsakega kanala
in dodatni glavni/glavni zvočni izhod iz krmilnika

2 efektni enoti (PAD FX 1, PAD FX 2) na kanal in izbirnik glavnih učinkov (FX SELECTOR)

Učinke lahko kombinirate naenkrat, FX SELECT IS z nastavljivim parametrom in ga aktivirate s pritiskom na osvetljen gumb, ki je zelo privlačen na pogled, tako da boste imeli med nastopom ali doma mizo, kjer je privlačno videti. vaš krmilnik sveti.
FX SELECT lahko izberete za kanal 1, kanal 2 ali glavni zvočni izhod.

Možnosti učinkov in dodatni učinki filtra na kanal

Ta krmilnik zagotavlja takojšnje rezultate v mešanici.

-Krmilnik ima vzorčevalnik

Ustvarite lahko integrirane mešanice. Preprosto je narediti več.

Z mešanjem z uporabo crossfaderja, namesto da znižujete glasnost ene skladbe, druge skladbe povečate, lahko ustvarite neprekinjeno mešanico, ki vam omogoča, da z eno roko uporabljate učinke in drugo na crossfaderju (vodoravni drsni potenciometer).

Dodatna možnost, ki jo ima ta odličen krmilnik, je razširitev, ki daje tipkam ploščic nove možnosti z uporabo tipke shift, tako da lahko spremenite zmožnost določene tipke ploščice, tako da namesto ene funkcije dobite drugo funkcijo s pritiskom na tipko ključ.

Če programska oprema to omogoča, imate s tem krmilnikom možnost snemanja, kar igrate.

Na tipkah na ploščici lahko dostopate do vročih iztočnic 1-8 - to pomeni, da lahko določite natančnejše položaje v pesmi, od katerih želite, da se pesem začne predvajati.

Gumb Reloop/exit vklopi in izklopi izbrano zanko

Gumb cue loop se uporablja za samodejno izbiro dolžine želene zanke

S pritiskom tipke shift in vzorčevalnika dostopate do vseh točk vzorčevalnika.

Tri možnosti za učinke.

Dodatne funkcije tega krmilnika

-ergonomski joga krogi

-vgrajena zvočna kartica s činč izhodom ter vhodom za mikrofon in izhodom za slušalke

-midi združljiv krmilnik

DDJ 400 je resen pad kontroler z različnimi možnostmi, a dovolj velik in praktičen. Z njim dobite vse funkcije, ki so pomembne, zaradi česar je zelo zanimiv krmilnik.

Čeprav je cena ugodna v primerjavi s konkurenco, DDJ 400 zagotavlja profesionalno kakovost zvoka, hkrati pa ohranja zmogljivosti najbolj bistvenih komponent.

Odličen je za začetnike in izkušene DJ-je, ki iščejo mobilno rešitev.

Za razliko od ostalih kontrolerjev ima ta kontroler dovolj velik "jog" (obračalno ploščo), ki omogoča vsakemu DJ-ju kontrolo pri miksanju. Celoten krmilnik je dovolj velik, vendar prenosljiv in zelo lahek ter praktičen. Celoten kontroler vsebuje predvsem set, ki vsebuje 2 CD predvajalnika in mešalno mizo, + dodatne efekte in druge dodatne možnosti, kot so vhod za mikrofon in izhod za slušalke, glavni zvočni izhod, regulacija glasnosti mikrofona. In še veliko več kot to: če programska oprema to dopušča oziroma z uporabo določene programske opreme in povezav s tem idealnim kontrolerjem imate možnost snemanja zvoka, tako da lahko posnamete svoj "DJ set" na ploščo, ki jo lahko uporabljate kot promo mikse ali za prodajo, ali preprosto za poslušanje ali kot darilo nekomu.

Imate radi glasbo in bi jo radi predvajali? Kupite si ta odličen krmilnik in verjamem, da boste z njim zadovoljni.

Pioneer DDJ krmilnik deluje z računalniki PC in Mac in v paketu so priložena navodila in vse kar potrebujete za njegovo namestitev, USB kabel, programska oprema Pioneer Recordbox kot osnovni del paketa in to je vse kar potrebujete za predvajanje glasbe in kot dodatek bonus v tej omejeni ponudbi, če ga naročite v 24 urah od objave oglasa prejmete Traktor Pro 2 in Virtual DJ ter CD s skladbami za miksanje.

O Virtual Due:

Sam program Virtual DJ je izjemno praktičen in ima možnost "automixa", kar so številni klubski DJ-ji potrdili kot odlično stvar. Noč se je začela in še ni ljudi, glasbo pa je treba predvajati, izberite seznam predvajanja in način samodejnega mešanja in glasba se bo predvajala, prehodi pa bodo po vaši izbiri. Ali pa se sredi večera oglasi prijatelj, ki ga že dolgo niste videli, vi pa morate delati, pritisnete automix in Virtual DJ bo opravil delo namesto vas. Ali pa je preprosto klub poln in je treba iti na stranišče, vklopiti avtomix in je zadeva rešena.

Odlična stvar, ki jo ponuja Virtual DJ, je "history", torej seznam skladb, ki so bile predvajane na točno določen datum, na primer 1.2.2012. predvajali ste nekaj pesmi in te pesmi ostanejo na seznamu in lahko znova pogledate ta seznam in predvajate pesmi s tega seznama, odlična stvar za DJ-je, da služijo kot navdih za to, kaj naj igrajo, pogledajo v zgodovino in je rešeno.

Virtual DJ, kot tudi Traktor, ponujata možnost "autosync", tako da če ste začetnik in ne obvladate beatmachinga, torej ujemanja pesmi po beatu, je to idealna stvar za vas, s pritiskom na gumb, pesmi za mešanje se ujemajo. Ali pa si DJ, ki zna beatmatirati skladbe, v klubu pa ozvočenje ni primerno in zvok preprosto "zamuja", monitorja pa nimaš, s pritiskom na autosync se skladbe takoj poklopijo.

Možnost uporabe zank in spreminjanja velikosti zanke je izjemno praktična.

Hočeš previjati nazaj kot na CD predvajalniku, pritisneš tipko "shift" in zavrtiš jog, hočeš scratch, lahko to, hočeš izključiti scratch, lahko tudi to. Na CD predvajalniku lahko vklopite tipko, ki je enaka "master tempu", ali pa jo izklopite.
Master Tempo je odlična in praktična zadeva, tako da na primer vokal v pesmi, ko pospeši ali upočasni pesem, do določene mere ostane intonacija nespremenjena.

Hkrati ima krmilnik posebno osvetlitev na "jogih", ki je čudovito vidna v temi.

Zaradi barvnega ujemanja je celoten kontroler zelo učinkovit in praktičen za delo v temi, kar je super za vse prostore, kjer dela DJ, in kjer osvetlitev ni primerna za delo, kar so v bistvu skoraj vsi klubi.

Želite ta krmilnik - POKLIČITE ZDAJ 098 167 2398 in ga naročite

Nekateri DJ-ji z ​​dolgoletnimi izkušnjami uporabljajo Pioneer DDJ 400.
Pioneer DDJ 400 je odličen in izjemno praktičen ter vsebuje določene funkcije, podobne profesionalnim mešalnikom in CD predvajalnikom, poleg tega pa ima tudi učinke, če programska oprema omogoča (ali z uporabo določene programske opreme, povezav in zvočne kartice z vhodnim vhodom) možnost za snemanje zvoka in druge pripomočke, ki jih običajni mešalniki in CD predvajalniki nimajo, kot sta automix v Virtual DJ in autosync.

Če tega krmilnika ne kupite, izgubite številne nove možnosti in praktičnost, ki vam jih ponuja, možnosti, kot so samodejna sinhronizacija, samodejno mešanje v Virtual DJ-ju, osvetlitev, eleganca, ni več nakupovanja in snemanja CD-jev in tiskanja seznamov skladb na CD-jih, da ne omenjam stare, težke plošče. S pritiskom na gumb naložiš stvar iz računalnika na špil, ki se predvaja. Ta idealen kontroler ima možnost igranja na dveh deckih, torej dveh pesmi hkrati, kjer je glede na vsako posebej v ospredju kreativnost in možnost ustvarjanja popolnoma drugačne pesmi in novega zvoka v miksu. Ponuja možnost vzorčenja.

Pesmi lahko izbirate prek krmilnika s seznama predvajanja na prenosniku, tako da sta tipkovnica in miška na prenosniku lahko neuporabljeni, lahko pa ju uporabite, če želite.

Video predstavitev krmilnika na youtube:
https://youtu.be/G1DcY3dMmsU

Lastnosti:

-Krmilnik vzemite s seboj kamor koli, priključite ga na en USB vhod na računalniku in ga uporabljajte, za DDJ 400 ni potrebno dodatno napajanje

- Elegantna, elegantna ergonomska zasnova (ta krmilnik ima drsni potenciometer "pitch", ki se nahaja na levi in ​​desni strani krmilnika (kar omogoča dodatno praktičnost)

- Priložena izvirna programska oprema

- Visokokakovosten vgrajen zvočni vmesnik – originalna vgrajena zvočna kartica

- vizualni znaki skozi različne vrste osvetlitve neposredno na krmilniku

-personaliziran uporabniški vmesnik za nastavitev in nadzor zvoka s katero koli programsko opremo, ki podpira MIDI

Začnite predvajati glasbo s Pioneer DDJ 400 - preprost in enostaven način za vsakega DJ-ja - In ne le, da vam bo predvajanje v užitek, ampak boste lahko takoj izkoristili možnosti, ki jih ponuja ta krmilnik, in razvili svoje sposobnosti ter postali DJ ali postanite bolj izkušen DJ.

Sprašujete se, koliko je ta krmilnik vreden, torej bi bila prava vrednost glede na vse možnosti nad 7.000 HRK, vendar ga lahko kupite po navedeni ceni in to je omejena ponudba. Tukaj ob naročilu v 24 urah od objave tega oglasa dobite še Traktor PRO 2 ali Virtual DJ s kontrolerjem ali CD s plesno glasbo!

ZA VSE TISTE, KI ŽELITE POSTATI DEVICE ALI STE ŽE DEVICE je to enkratna priložnost, izkoristite jo zdaj, ko je ta edinstveni krmilnik še na voljo.

Če se vam ta ponudba zdi poštena in jo želite izkoristiti, me pokličite zdaj na 098 167 2398, da vam rezerviram DDJ 400. V prvem naročilu je samo en kos, tako da, če ne pokličete takoj in zamudite to pošiljko, boste morali čakati na naslednjo, kar lahko traja dolgo.

Krmilnik deluje z Mac in PC osebnimi računalniki z ustrezno konfiguracijo.

Za nakup POKLIČITE ZDAJ 098 167 2398 in si zagotovite svoj izvod.

Poleg tega dobite dodatno popolnoma brezplačno programsko opremo Traktor Pro/Virtual DJ. In dodaten bonus CD z aktualnimi klubskimi uspešnicami! -> TRAJA SAMO 24 UR OD OBJAVE OGLASA!

Promocijska naložba za ta DJ krmilnik in OMEJENO TRAJANJE!

Garancija krmilnika 12 mesecev od dneva nakupa!

Stoodstotno varen nakup, po naročilu v razumnem času pride kontrolor, če ste zadovoljni kot ostale stranke ste lahko zelo zadovoljni.

P.S. Programska oprema Pioneer Rekordbox je vključena v paketu s krmilnikom popolnoma brezplačno!

#cdj100 #cdj200 #cdj 500 #cdj800 #cdj850 #cdj900 #cdj950 #cdj1000 #cdj2000 #cdj3000 #nexus #nexus2 #djm250 #djm400#djm500 #djm600 #djm700 #djm750 #djm800 #djm900

P. P. S. Dostava po vsej Sloveniji in izven Slovenije!
Pogledaj još oglasa ovdje:
www.njuskalo.hr/korisnik/Alexius1000

Zemljevid

Objekti v bližini

Lexis1000

Oglas je objavljen
24.03.2023. ob 10:21
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
152 -krat

Lexis1000