Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Airmag vlažilnik in čistilnik zraka brez elektrike
  • Airmag vlažilnik in čistilnik zraka brez elektrike

Airmag vlažilnik in čistilnik zraka brez elektrike

Cena
25 €
Šifra oglasa: 10693720

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Tomačevo
Stanje
novo

Opis oglasa

Airmag vlažilnik zraka, 80 cm dolžine, ni rabljen.
radiatorski čistilec in vlažilec zraka Airmag, ki zrak v vaših bivalnih prostorih hkrati navlaži in očisti. Ustvarite si ugodno in zdravo okolje za življenje vas in vaše družine.

že nekaj let se uspešno uveljavlja nova radiatorska naprava za vlaženje, čiščenje in izboljšanje kakovosti sobnega zraka – vlažilec zraka Airmag (zračni čarovnik). Vlažilec zraka Airmag deluje brez električnega toka, zrak navlažuje samo s hlapi, v koritu naprave pa ostanejo v zraku plavajoče nečistoče. Hkrati pa nam zagotavlja tiste lastnosti sobnega zraka, ki so značilne za atmosferski zrak v naravi, torej na prostem.

Večina znanih naprav za vlaženje zraka deluje na principu izparevanja vode, kar pomeni tudi povišano temperaturo vode. Parne kapljice se vsedajo na hladne predmete in šele od tu jih manjša količina izhlapi v prostor. Vlažilec zraka Airmag deluje brez električnega toka, na principu vzgona toplega zraka, ki ga ustvari vsak ogrevan radiator.

Segret in suh zrak, usmerjen skozi sredino vlažilca, se navlaži in razpraši, ter tako izboljša kakovost sobnega zraka. Na ta način izhlapi najmanj 1l vode dnevno. To pa ugodno vpliva na alergijska vnetja nosu, grla in oči, na astmatike in bolnike s kroničnimi boleznimi dihal in težave s kožo. Enako velja tudi za druge bolezni zimskega obdobja.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
11.04.2024. ob 08:43
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
258 -krat