• BOLNIŠKA POSTELJA
  • BOLNIŠKA POSTELJA
  • Ne zamudite priložnosti

BOLNIŠKA POSTELJA

Cena
500 €
  • Pusti keš doma, plačaj s Flikom!
Šifra oglasa: 12572080

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Goriška, Vipava, Duplje
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Električna negovalna postelja Električna negovalna postelja art. 500400 s štiridelnim ležiščem in tremi nastavljivimi pregibi ležalne ploskve in možnostjo regulacije višine .

dim. postelje 209x103x89 cm
dim. ležišča 195x85 cm
Bolniška postelja ima možnost regulacije višine s pomočjo elektromotorja od 40 do 80 cm. Ležišče postelje je sestavljeno iz štirih sekcij, od katerih je možna regulacija:

Vzglavnega dela ležišča od 0° do 80°
Srednjega dela ležišča od 0° do 30°
Vznožnega dela ležišča od -20° do +30°.
Regulacija vzglavnega dela se vrši s pomočjo elektomotorja, ravno tako regulacija srednjega dela ležišča, regulacija vznožnega dela ležišča pa se vrši mehansko, istočasno je možno regulirat regulacijo naklonov vzglavnega in vznožnega dela postelje ali postaviti ležišče v relaksacijski položaj. Vse regulacije ležišča se vršijo preko daljinske komande, katera je opremljena z osmimi stikali, sama stikala pa so izdelana, tako da so uporabna tudi za slabovidne ljudi, na otip. Ogrodje - konstrukcija bolniške postelje je izdelana iz jeklenih cevi, zaščitenih - pobarvanih s PVC prahom v sivi niansi, na ležišču je montirana jeklena mreža. Pri vzglavnem delu postelje sta z leve in desne strani ležišča, vgrajena nastavka za montažo vrtljive konzole s trapezom. Vzglavna in vznožna stranica sta izdelani iz kombinacije masivnega lesa in iverala zaščitenega z dvokomponentnim poliuretanskim lakom, kar omogoča vlažno čiščenje. Vsi leseni deli postelje so zaokroženi. Postelja je opremljena s štirimi kolesi fi 125 mm, kvalitete takšne, da ne pušča sledi s centralnim zavornim sistemom na vsa štiri kolesa.Na vogalih postelje so vgrajena odbojna kolesa premera fi 100 mm.

Oprema postelje:

Varovalna ograjica je sestavljena iz 4 - ih letev. Vse letve so zaokrožene ovalno, tako da preprečujejo nastanek odrgnin ali drugih poškodb,
Konzola s trapezom.

Zemljevid

TimKodric

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Goriška, Slovenija
Oglas je objavljen
06.05.2024. ob 17:13
Do poteka še
Oglas je prikazan
93 -krat

TimKodric

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Goriška, Slovenija