• GoSmart Set video domofona EMOS IP-700A z wi-fi
  • GoSmart Set video domofona EMOS IP-700A z wi-fi
  • Ne zamudite priložnosti

GoSmart Set video domofona EMOS IP-700A z wi-fi

Cena
260 €
Šifra oglasa: 10742025

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Šmarješke Toplice, Šmarješke Toplice
Stanje
novo

Opis oglasa

Več o izdelku
 







Pametni videodomofon za popolno brezskrbnost
Videodomofon IP-700A spada v sklop linije izdelkov GoSmart. Je varnostno-nadzorna naprava za stalen pregled nad dogajanjem pred vašimi vrati. Omogoča odpiranje na daljavo in dvosmerno komunikacijo.

Brezskrbno se boste odpravili na dopust, saj boste preko aplikacije na vašem mobilnem telefonu vedno obveščeni o zaznavi gibanja pred vašim vhodom. Vse več je vlomov in tatvin. Zavarujte vašo lastnino in poskrbite za vašo lastno varnost tudi z izbiro ustreznega videodomofona.

Pametni videodomofon kvalitetne izdelave in s številnimi funkcijami bo izpolnil vsa vaša pričakovanja, predvsem pa vam omogočil udobje bivanja in brezskrbnost tudi v času vaše odsotnosti. Elegantna izvedba sodobnega 7" LCD zaslona na dotik omogoča kvaliteten prikaz z visoko ločljivostjo Full HD (1080p).

 












Funkcija zaznavanja gibanja - obveščeni vedno in povsod
Zunanja enota s kamero videodomofona IP-700A je opremljena s senzorjem gibanja, ki zazna vsak premik pred vašimi vhodnimi vrati in pošlje obvestilo na vaš mobilni telefon. Hkrati kamera samodejno aktivira video ali slikovni posnetek.

Posnetki se shranjujejo na micro SD kartico, možno pa je tudi shranjevanje v oblaku. Naprava omogoča avtomatsko ali pa ročno shranjevanje v aplikaciji na mobilnem telefonu ali preko notranjega LCD zaslona. Posnetke lahko kadarkoli pregledate in preverite, kdo vas je obiskal. Funkcijo zaznavanja gibanja lahko kadarkoli aktivirate ali deaktivirate.

 












Odgovorite, odprite vrata ali posnemite in predvajajte sporočilo
S pomočjo vgrajenega mikrofona, zvočnika in kamere vam pametni videodomofon IP-700A omogoča, da vzpostavite dvosmerno komunikacijo z obiskovalcem. Komunicirate lahko preko LCD zaslona ali vašega mobilnega telefona. Ta karakteristika je dobrodošla v številnih primerih. Npr., ko vas v času vaše odsotnosti obišče voznik dostavne službe, ga lahko napotite k sosedu ali ga prosite, da vas počaka, če ste v bližini. Posnamete lahko tudi kratko sporočilo, ki se po zvonjenju obiskovalcu samodejno predvaja.

S pomočjo tehnologije WebRTC je glasovna in video komunikacija z obiskovalcem mogoča tudi preko spletnega brskalnika.

Z videodomofonom odklenete vhodna vrata, odprete drsna ali pa garažna vrata - odpiranje je omogočeno na notranji enoti ter v aplikaciji na mobilnem telefonu ali tablici. Odpiranje na daljavo je praktično v številnih situacijah. Če otrok ob vrnitvi iz šole ugotovi, da je pozabil ključe, mu na daljavo odprete vrata, ne glede na to, kje ste.












Popolna slika podnevi in ponoči
Se prestrašite, ko v poznih urah zazvoni zvonec? Vas zmrazi ob misli, da bi odklenili in odprli, ne da bi vedli, kdo stoji na drugi strani vrat? Te skrbi so sedaj odveč. Z videodomofonom IP-700A vedno lahko preverite, kdo stoji pred vrati.Tudi v popolni temi bo kamera poskrbela za kakovosten in jasen prikaz. V slabših svetlobnih pogojih samodejno preklopi v črno-beli način in aktivira filter IR in infrardeče LED diode.

Prednost je tudi visoka ločljivost Full HD (1080p) in nadstandardno širok vidni kot do 160°.

 












Eleganca, kvaliteta in številne funkcije
Kovinska zunanja enota videodomofona IP-700A izjemno trpežna in ima zelo visoko stopnjo zaščite IP65. Tako visoka zaščita zagotavlja, da je zunanja enota odporna na vse vremenske razmere. Izpostavljena je lahko tudi močnemu sneženju ali dežju.

Eleganten 7-inčni LCD zaslon z upravljanjem na dotik s pomočjo tehnologije IPS omogoča boljši prikaz barv in širši vidni kot kot običajni LCD zasloni. Izbirate lahko med tremi prednastavljenimi grafičnimi načini.

Videodomofon ima številne funkcije. Ena izmed njih vam omogoča, da popolnoma onemogočite zvonjenje. Zagotovo si kdaj želite, da vas nihče ne moti pri vašem delu? V aplikaciji ali na zaslonu enostavno izberete enega izmed treh prednastavljenih načinov: 1) standardni način - ob pritisku na tipko na zunanji enoti videodomofon aktivira zvonjenje, 2) način "odsotni" - ob pritisku na zunanjo tipko, se obiskovalcu predvaja vaše kratko sporočilo; obiskovalec lahko pusti povratno zvočno sporočilo ali 3) način "ne moti" - zvonjenje je začasno onemogočeno kljub morebitnim pritiskom na tipko zunanje enote.

 












Uporabniku prijazne nastavitve in enostavna montaža
Notranja enota z zaslonom in zunanja enota s kamero imata 12 V napajanje, kar vam omogoča, da vaš obstoječi žični zvonec enostavno zamenjate z novim videodomofonom, tako da uporabite obstoječe kable. Montaža je nezahtevna, na voljo so tudi sheme povezovanja.

Po namestitvi na izbrano lokacijo, videodomofon povežete z vašim WiFi omrežjem in mobilno aplikacijo EMOS GoSmart (podprto s TUYA), ki je brezplačno na voljo preko spleta v App Store ali na Google Play (tako za operacijski sistem Android kot tudi  iOS). Nastavitve so enostavne in uporabniku prijazne. Združljivost z Amazon Alexa in Google Assistant vam omogoča tudi glasovno upravljanje.

 












Nadgradnja z dodatnimi enotami
Pametni videodomofon IP-700A je primeren tako za enostanovanjsko uporabo kot tudi za večstanovanjske rešitve. Omogoča namreč nadgradnjo z dodatnimi notranjimi enotami, saj podpira do 6 LCD zaslonov.

Izbirate lahko med različnimi zunanjimi enotami s kamero. Razlikujejo se predvsem po številu tipk. Na voljo je tudi zunanja enota s kodno tipkovnico. Vrata lahko odpirate tudi s praktičnim obeskom - čip enostavno prislonite ob zunanjo enoto. Priloženih je 5 obeskov.

 












Spoznajte EMOS GoSmart
EMOS GoSmart vam omogoča, da si oblikujete pametni dom po vaših željah. Linija EMOS GoSmart izdelkov zajema pametne naprave, ki so združljive s sistemom TUYA.

Upravljanje vašega doma z EMOS GoSmart napravami vam omogoči udobje in brezskrbnost. Z mobilno aplikacijo enostavno upravljate in nadzorujete pametne naprave, ki so zasnovane z namenom, da vam olajšajo življenje. Spoznajte, kako enostavno je lahko življenje z EMOS GoSmart.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

EURODISKONT - Cenejši Spletni Nakupi

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
10.04.2024. ob 06:50
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
310 -krat

EURODISKONT - Cenejši Spletni Nakupi

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija