Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Čaj Sladki pelin (Artemisia annua) 800g
  • Čaj Sladki pelin (Artemisia annua) 800g
  • Čaj Sladki pelin (Artemisia annua) 800g
  • Čaj Sladki pelin (Artemisia annua) 800g

Čaj Sladki pelin (Artemisia annua) 800g

Cena
1 €
Šifra oglasa: 12775370

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Logatec, Logatec
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodam 4 x 200g čaja iz Sladkega pelina. Prodam vseega skupaj za 16€ in ptt

Čaj iz sladkega pelina (Artemisia annua) ima številne koristne lastnosti, ki jih cenijo tako tradicionalna kot sodobna medicina. Tukaj je nekaj ključnih prednosti uživanja čaja iz sladkega pelina:

Protivirusne lastnosti:
Sladki pelin vsebuje spojine, kot je artemisinin, ki so pokazale protivirusno delovanje. Te spojine lahko pomagajo pri boju proti različnim virusnim okužbam, vključno z gripo.

Antimalarične lastnosti:
Artemisinin, aktivna sestavina sladkega pelina, je znana po svoji učinkovitosti proti malariji. To je ena od glavnih uporab sladkega pelina v tradicionalni medicini, posebej v kitajski medicini.

Protivnetne lastnosti:
Čaj iz sladkega pelina ima protivnetne učinke, kar lahko pomaga pri zmanjševanju vnetja v telesu in blaženju simptomov povezanih bolezni, kot so artritis in druge vnetne bolezni.

Antibakterijske lastnosti:
Sladki pelin ima antibakterijske učinke, ki lahko pomagajo v boju proti različnim bakterijskim okužbam. To lahko prispeva k boljši prebavi in zdravju prebavil.

Imunski sistem:
Pitje čaja iz sladkega pelina lahko krepi imunski sistem zaradi njegovih antioksidativnih in imunomodulatornih lastnosti. To pomaga telesu, da se bolje brani pred okužbami in boleznimi.

Blaženje simptomov prehlada in gripe:
Čaj iz sladkega pelina lahko pomaga pri lajšanju simptomov prehlada in gripe, kot so kašelj, vneto grlo in zamašen nos.

Antioksidativne lastnosti:
Sladki pelin je bogat z antioksidanti, ki pomagajo v boju proti prostim radikalom v telesu. To prispeva k zmanjšanju oksidativnega stresa in lahko prepreči poškodbe celic.

Podpora prebavi:
Čaj iz sladkega pelina lahko izboljša prebavo in pomaga pri težavah, kot so napihnjenost, plini in prebavne motnje.

Proti parazitom:
Tradicionalno se sladki pelin uporablja tudi za zdravljenje okužb s paraziti, kot so črevesni paraziti.

Blaženje menstrualnih težav:
Nekatere ženske uporabljajo čaj iz sladkega pelina za lajšanje menstrualnih krčev in drugih simptomov, povezanih z menstruacijo.

Čaj iz sladkega pelina se vedno bolj raziskuje tudi zaradi potencialnih koristi v boju proti raku. Kombinacija sladkega pelina z vitaminom C in železom lnamreč poveča učinkovitost artemisinina, aktivne spojine v sladkem pelinu, pri uničevanju rakavih celic. Študije kažejo, da artemisinin v prisotnosti železa ustvarja proste radikale, ki napadajo in uničujejo rakave celice, medtem ko vitamin C lahko okrepi ta proces.

Čeprav sladki pelin ponuja številne zdravstvene koristi, se je pred uporabo priporočljivo posvetovati z zdravnikom, še posebej, če jemljete kakšna zdravila ali imate kakšne večje zdravstvene težave.

Kontakt email;
sarea.art@gmail.com

Zemljevid

Oglas je objavljen
25.05.2024. ob 18:42
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
46 -krat