Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • DJI Air 2S Fly More Combo z DJI Smart Controller
  • DJI Air 2S Fly More Combo z DJI Smart Controller
  • DJI Air 2S Fly More Combo z DJI Smart Controller

DJI Air 2S Fly More Combo z DJI Smart Controller

Cena
1.849 €
Šifra oglasa: 8153112

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Komplet DJI Air 2S Fly More Combo, z DJI Smart Controllerrel:
Ujemite vsako podrobnost!
 
DJI Air 2S Fly Več Combo komplet z 1-palčni CMOS senzorjem , prefinjene, inteligentne funkcije in lahek, kompaktno obliko, ki tehta več kot 600g je najboljša izbira za potovanja dvižne fotografi. Vzemite ga s seboj kamor koli, doživite in zajemite svet v osupljivih podrobnostih.
 
Velik svet, velik senzor
Njegov 1-palčni slikovni senzor zajema velike 2,4 μm slikovne pike , kar DJI Air 2S omogoča snemanje videa pri 5,4 sličice na sekundo pri 5,4 K in 60 sličic na sekundo pri 4K . Vzemite trenutek s seboj z vso njegovo vizualno bogatostjo in jasnostjo ter ustvarite rezultate, ki si jih vaši posnetki zaslužijo.
 
Vklopi noč
Zgrabite privlačnost sveta, tudi ko je temno. Zahvaljujoč visoki ločljivosti, natančni reprodukciji barv in dinamičnemu območju so tudi prizori pri šibki svetlobi kristalno čisti in čudovito barviti. [1]
 
Milijarda barv
Potopite se v vsak odtenek svojega okolja! 10-bitni Dlog-M barvni profil lahko zajame do milijardo barv, ohrani vse majhne podrobnosti, ki bi vaši posnetki izstopa!
 
Snemanje v RAW
Formatu RAW, kar je 12,6 EV fotografij et širokim dinamičnim razponom z več vizualnih informacij ujeta v vsakem prizoru, tudi če je svetloba slaba ali zapletena. To daje večjo prilagodljivost pri postprodukciji in ustvarjalcem daje več možnosti za načrtovane posnetke.
 
Inteligentni HDR
Inteligentna tehnologija HDR samodejno združuje več posnetkov in poveča dinamični razpon slik brez naknadne obdelave. To pomeni še bolj niansirane podrobnosti na svetlih in temnih območjih, kar ima za posledico bogatejše in globlje slike.
 
Hiperlaps in panorama
Pospešite čas in gibanje z enim samim dotikom - ustvarite osupljive posnetke hiperlapsa! Ali pa v načinu Panorama naredite večje in podrobnejše posnetke okolice.
 
Pametne funkcije
 
Pametne funkcije za popolne slike
MasterShots in FocusTrack zlahka spremenita vsako pustolovščino v posnetke kinematografske kakovosti.
 
Predstavljamo MasterShots
Naslednja evolucija QuickShots, MasterShots je napredna inteligentna storitev, ki uporabnikom omogoča, da z enim dotikom posnamejo najboljše posnetke na kateri koli lokaciji. Samo izberite motiv in dron bo začel snemati kratek kinematografski odlomek - izvesti deset različnih manevrov zapored, pri čemer mora biti subjekt vedno na sredini zaslona.
 
V središču pozornosti
FocusTrack se z lahkoto igra s Spotlight 2.0, ActiveTrack 4.0 in Point of Interest 3.0, kar omogoča DJI Air 2S, da sledi ali kroži okoli označene teme.
 
 
Spotlight 2.0 - Fotoaparat vedno ostane pri motivu, medtem ko spiralno leti ali posname bližnje posnetke. Funkcija povečave omogoča tudi jasne posnetke na daljavo za večjo varnost.
ActiveTrack 4.0 - Sledite temi in se izogibajte oviram. Tudi če za trenutek izgubite predmet, ga lahko hitro spremljate med letom.
Point of Interest 3.0 - Slike lahko preprosto posnamete tako, da letite v popolnih krogih, pri tem pa zadržite motiv v središču obrezovanja.
 
ŽIVITE LET
 
Manj skrbi, več odkritij
Kombinacija prenosljivosti, varnosti in pametne tehnologije pomeni, da lahko v letenju preživite več časa, kot bi vas moralo skrbeti. Vsakokrat z zaupanjem vzemite DJI Air 2S v zrak.
 
Odkrivanje okolja
DJI Air 2S lahko zazna svojo okolico v štirih smereh: navzgor, navzdol, naprej in nazaj. Z nadaljnjim razvojem algoritmov naprednega sistema pomoči pri pilotih (APAS 4.0) je DJI Air 2S postalo mogoče aktivno izogibati oviram v bolj zapletenih situacijah, tudi pri večjih hitrostih.
 
Prenos podatkov O3
DJI Air 2S vključuje DJI -jevo najnaprednejšo signalno tehnologijo O3 (OcuSync 3.0). Vizualna reprodukcija je izjemno gladka, kristalno jasna in zanesljiva, da se ozrete na vsak let, v katerem uživate.
 
Večja varnost z ADS-B
DJI Air 2S z vgrajenim sistemom AirSense zagotavlja dodatno plast varnosti zračnega prostora. Ta oddajnik signala ADS-B sprejema informacije o samodejnem pozicioniranju leta (ADS-B) od bližnjih letal in helikopterjev ter vas opozori prek aplikacije DJI Fly, da se tem letalom pravočasno izognete.
 
Širok izbor dodatkov
 
Izkoristite Air 2S kar najbolje
Zaradi široke palete dodatne opreme je nebo meja.
 
Fly More Combo
Fly More Combo vključuje polnilno postajo za baterije, torbo za ramo, komplet filtrov ND, tri pametne baterije in drugo priročno dodatno opremo, ki vam omogoča potovanje z manj omejitvami in več ustvarjalnosti.
 
ND filtri
Uživajte v večji prilagodljivosti in se pripravite na vsako razsvetljavo s filtri ND 4/8/16/32 in ND 64/128/256/512. [2]
 
Pametni krmilnik DJI
Daljinski upravljalnik z izjemno visoko svetlostjo in 5,5 -palčnim zaslonom 1080p za surovo delovanje. Združljiv je z DJI GO 4 in DJI Fly ter omogoča tudi namestitev zunanjih aplikacij.
 
Opombe:
1. Na območju brez ovir, skladnem s FCC. Določitev največje razdalje leta je referenčna vrednost za radijsko povezavo in jakost signala. Vedno upoštevajte lokalna pravila in predpise in po možnosti letejte na dosegu roke, razen če ni dovoljeno drugače.
2. Fly More Combo ND vključuje filtre 4/8/16/32. Visoko stopne ND filtre (ND 64/128/256/512) je mogoče kupiti ločeno.
 
Lastnosti:
* Napetost akumulatorja: 11,55 V
* Vrsta baterije: Li-Polymer 3500 mAh
* Vsebina paketa: 1 x napajalnik, 1 x zvezdišče za polnjenje baterije, 1 x Drone, 1 x komplet filtrov (ND4/8/16/32), 1 x ščitnik za kardan, 1 x torbica, 1 x krmilnik, 1 x RC kabel (Priključek Lightning), 1 x RC kabel (priključek MicroUSB), 1 x RC kabel (kabel USB-C), 1 x napajalni kabel tipa C, 3 x pametna baterija, 6 x tihi par propelerjev, polnilnik baterij LC-E8E
* Odprtina: 2.8
* Ločljivost senzorja: 20 Mpx
* Tip senzorja: CMOS
* Senzorji: senzor za izogibanje oviram, infrardeči
* Lastnosti: ActiveTrack, samodejno ostrenje, HyperLapse, zanimivost, QuickShot
* Vrsta GPS: GPS / GLONASS
* Nadzor: zrak
* Povezljivost: Bluetooth
* Ločljivost slike: 5472 x 3078, 5472 x 3648
* Format slike: DNG, JPG
* Vrsta izdaje: Fly More Combo
* Plavajoča natančnost:
* Navpično:
* ± 0,1 m (določanje vida), ± 0,5 m (določanje položaja GPS),
* Vodoravno:
* ± 0,1 m (določanje vida), ± 1,5 m (določanje položaja GPS)
* Širina: 183 mm
* Višina: 77 mm
* Dolžina: 253 mm
* Največja hitrost spuščanja: 6 m / s
* Največji kot nagiba: 45 °
* Največji doseg signala: 12 km, 8 km
* Največja nadmorska višina: 5 km
* Največja hitrost naraščanja: 6 m / s
* Največja hitrost: 15 m / s, 19 m / s, 5 m / s
* Največja razdalja delovanja: 18,5 km
* Vrsta pomnilnika: MicroSD
* Kapaciteta pomnilniške kartice: 256 GB
* Delovna frekvenca: 2,4 GHz, 5,8 GHz
* Stanje montaže: razstavljeno
* Pristanišča:
* 1 x Strela
* 1 x mikro USB
* 1 x USB Type-C
* Avtonomija časa letenja: 34 min
* Teža: 595 g
* Barva: siva
* Vrsta napajanja: baterija
* Kapaciteta pomnilnika: 8 GB
* Delovna temperatura: 5 - 40 ºC
* Ločljivost videa: 2,7K, 5,4K, Full HD, UHD 4K
* Format snemanja videa: MOV, MP4
Garancija: 36 mesecev

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
22.10.2021. ob 00:41
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
56 -krat