Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • *Revija LISA dobre ideje in slastni recepti + PODARIM: 2xANJA + 6xONA+
  • *Revija LISA dobre ideje in slastni recepti + PODARIM: 2xANJA + 6xONA+

*Revija LISA dobre ideje in slastni recepti + PODARIM: 2xANJA + 6xONA+

Cena
0,50 €
Šifra oglasa: 393085

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodam izredno lepe in odlične revije LISA in LIZA, v katerih najdete ne le križanke za možganski trening, obogatene so s številnimi modnimi, lepotnimi, življenjskimi, vrtičkarskimi, ustvarjalnimi, zdravstvenimi in shujševalnimi ter kuharskimi nasveti s pestrimi sezonsko in geografsko obarvanimi recepti - tako veganskih kot mesnih in brezmesnih jedi, sladic, hitro pripravljenih prigrizkov in pogostitev, kadar nas presenetijo obiski + najboljši namigi za čiščenje, sproščanje, avtogeni trening, srčno starševstvo, razvajeni otroci, spodbujanje ustvarjalnosti pri otrocih, prva pomoč, vitamin D, beljakovine, rudnine, alge, imunski sistem, beljenje zob z naravnimi sredstvi, lepotne terapije z ledom, hujšanje, paleo dieta, bioenergija, govorica psa, skok čez plot, skrivnosti naših napak, seks, sreča v odnosu ... in še mnogo več!

Odlična priložnost za odklop od mobitelov, interneta, da bodo dnevi lepši, pestrejši, bolj zabavni in predvsem stran od računalnika, da v miru preberete nekaj tudi v tiskani obliki - za čas čakanja pri zdravniku, na vlaku, na poti - kjerkoli :) Revije, res polne dobrih idej!

Na voljo le še 13 revij!

Cena: 0,50 eur za kos
ali 5 eur za komplet 13 revij => ob nakupu kompleta zraven PODARIM tudi darilo:
1x dodaten izvod revija LISA +
2x revija ANJA s praktičnimi nasveti (telovadba medeničnega dna in med menstruacijo, najboljše in najslabše vaje med boleznijo, hujšanje, demenca, Alzheimerjeva bolezen, ledvica, sol, alergije, nega po korakih, kako omejiti gledanje TV ...) +
6x revija ONA+ plus s številnimi nasveti za lepše in lažje življenje (gibanje, ginko, česen, brokoli, gibanje, izgorelost, neizogibne posledice nezdravljenih mladostnikov, koencim Q10, maščobe, virusne bradavice, zlata pravila za šolarje, poželenje)!

Kontakt: 041 23 40 62 (Florena - Ljubljana)

Vabljeni tudi k ogledu ostalih ponudb. Kot ponavadi, pri nakupu več izdelkov iz mojega prodajnega albuma, dobite popust!

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
02.10.2021. ob 07:20
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1692 -krat