Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • GARDENA SILENO+ 4054-32 robotska kosilnica
  • GARDENA SILENO+ 4054-32 robotska kosilnica
  • GARDENA SILENO+ 4054-32 robotska kosilnica

GARDENA SILENO+ 4054-32 robotska kosilnica

Cena
1.679,99 €
Šifra oglasa: 3116265

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska

Opis oglasa


Opis:
Nega trate je lahko zelo enostavna! GARDENA SILENO+ ohranja enakomerno dolžino travnih biljk in vi lahko uživate v prostem času. Zahvaljujoč sistemu SensorCut, robotska kosilnica ne povzroča prog, temveč ohranja popolno negovan travni tepih. Deluje tako tiho, da jo je komajda mogoče slišati, nato se popolnoma samodejno vrne v polnilno postajo. Čas košnje je prosto nastavljiv. Tako robotska kosilnica dela samo takrat, ko si vi to želite. Zahvaljujoč integriranemu senzorju, ki beleži rast trave, se sama odloča kako pogosto kosi. Zahvaljujoč zmogljivemu pogonu na zadnja kolesa, se GARDENA SILENO z lahkoto spopada z neenakomerno površino in nagibom do 35%.

Reddot Design Award 2016
Nagrada za oblikovanje "Reddot design award" izvira iz leta 1955 in je sedaj ena izmed svetovno največjih in najprestižnejžih natečajev. Ocenjevalni kriteriji: izjemna in posebna kakovost, prepričljivost in odličnost designa.


Za popolno negovano trato
Natančni noži kosijo zelo enakomerno. Zahvaljujoč sistemu SensorCut, GARDENA SILENO+ ne pušča prog. Nastavitev višine je enostavna in brez uporabe orodja.

Za sproščeno uživanje
Zlekni se in uživaj v svojem vrtu. Vaša robotska kosilnica bo poskrbela za vse opravke okrog trave. Drobni ostanki pokošene trave ostanejo na trati kot naravno gnojilo. S tem se spodbuja rast in prihrani čas, ki ga lahko porabite zase ali za druge reči.

Zanesljivo delovanje
GARDENA SILENO+ ima vgrajeno funkcijo EasyPassage. Ta funkcija omogoča robotski kosilnici enostavno prehajanje skozi ozke prehode, ne da bi puščala sledi. Na trk visoko odporno ohišje iz umetne mase zagotavlja robotski kosilnici GARDENA SILENO+ izjemno robustnost. Tudi izjemno slabo poletno vreme ji ne more do živega. Zahvaljujoč funkcionalnosti, deluje neodvisno od vremenskih razmer, tudi od dežja.

Posebna prednost
GARDENA SILENO+ razmišlja sama. Opremljena je s tehnologijo SensorControl, ki na podlagi intenzivnosti rasti trave odloča o njenih aktivnosti.


Primerna za kompleksne travne površine
Velike in strukturirane površine za GARDENA SILENO+ ne predstavljajo težav. Robotska kosilnica kosi kompleksne travne površine do 1.300 m2, popolnoma samodejno, zanesljivo, brez prog in enakomerno.

Visoka stopnja varnossti
Visoko občutljiv senzor trka in mejni kabel zagotavljata, da se robotska kosilnica nemoteno pomika po vrtu. Če se kosilnica dvigne, se noži nemudoma ustavijo in s tem preprečijo poškodbe.

Zaščita pred krajo
Funkcija alarma in PIN koda zagotavljata zanesljivo zaščito pred krajo.


Lastnosti:
- Polnilni sistem: Avtomatsko
- Nadzorna plošča LCD prikazovalnik z nastavitvenim menijem
- Timer
- Tip ročaja: Integrirano
- Tip baterije: Li-Ion
- Sistem košnje: 3 rezila

Tehnični podatki:
- Delovno območje: 1300 m² ±20 %
- Maksimalen naklon v delovnem območju: 35 %
- Tipičen čas polnjenja: 60 min
- Povprečen čas košnje ob enem polnjenju: 65 min
- Povprečna poraba ob največji obrememnitvi: 8 kWh
- Višina reza: 20-60 mm
- Širina košnje: 22 cm
- Zagotovljen nivo hrupa: 60 dB(A)

Varnost:
- Alarm
- PIN koda
- Dvižni senzor
- Senzor nagiba

Dimenzije in teža:
- Velikost izdelka (DxŠxV): 63 x 51 x 25 cm
- Teža: 9.7 kg

Obseg dobave:
- 250 m kabel
- 400 klinov
- 9 dodatnih rezil


Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
19.05.2020. ob 23:30
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
223 -krat