• Interaktivna račka
  • Interaktivna račka
  • Interaktivna račka
  • Interaktivna račka
  • Interaktivna račka
  • Interaktivna račka
  • Interaktivna račka
  • Interaktivna račka
  • Ne zamudite priložnosti

Interaktivna račka

Cena
23,99 €
Šifra oglasa: 9748251

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Stanje
novo

Opis oglasa

Interaktivna račka je čudovita, ljubka igrača in hkrati zanimiva oblika učenja za vsakega dojenčka. Poje, pleše in blesti , zaradi česar vzbuja zanimanje in omogoča razvoj različnih področij pri otroku ter izboljšuje vrsto njegovih veščin. Otrok se odziva na številne dražljaje: slušne, motorične in vidne, kar pomeni, da ima igrača izobraževalno funkcijo, otroku pa tudi ne bo dolgčas.
Žive barve in 6 velikih, pisanih gumbov z različnimi funkcijami pritegnejo pozornost in spodbujajo otroka k aktivnosti. Na trebušček račke so nameščeni 4 ovalni gumbi, 1 v obliki srca in 1 v obliki majhne račke. Njihova velikost omogoča enostavno stiskanje. Vsak gumb ob pritisku aktivira drugačno melodijo ali zvok. Gumbe lahko pritisnete večkrat in tako poljubno spreminjate vrsto melodije in zvoke.

Posebno oblikovana oblika račke in nežni robovi poskrbijo, da otrok zlahka in trdno oprime igračo v ročaju.
Na vrhu glave je gumb, ki aktivira račko za igro.
Po pritisku se zasliši pesem in račka začne početi veliko stvari naenkrat: mežikati z očmi, premikati kljun, mahati s krili, premikati se naprej in okoli svoje osi. Poleg tega svetijo tudi krilca in gumb v obliki srca.
Ko igrača ni v uporabi, bo po nekaj minutah nedejavnosti oddajala sočutno ‘cvileče’. To je namenjeno spodbujanju k večji zabavi ali opomniku, da izklopite napajanje, da prihranite energijo baterije.
Na dnu interaktivne igrače je drsnik za prilagajanje glasnosti. To je uporabna funkcija, ki bo preprečila, da bi se mlajši otroci prestrašili zaradi premočnih zvokov, starejši otroci pa se bodo lahko igrali tako, da jim ni preveč neprijetno.
Elektronsko igračo napajajo 3 baterije, ki niso priložene v kompletu. Zaradi varnosti vašega otroka, če želite zamenjati baterije, odprite pokrov z izvijačem . To zmanjša tveganje, da bi otrok pomotoma vstopil v baterijo, kar bi lahko predstavljalo nevarnost zanj.

Igrača ima certifikate CE in EN71, zato ste lahko prepričani o zdravju vašega dojenčka. Izdelana je iz materialov, varnih za otroke. Igrača je primerna za otroke starejše od 18 mesecev. Interaktivna račka bo tudi odlično darilo, ki bo razveselilo vašega otroka in razvijalo njegove različne spretnosti.

VEČFUNKCIONALNA – zaradi številnih učinkov, kot so petje, ples in osvetlitev, je igrača interaktivna, kar omogoča razvoj različnih področij otrokovega uma; oblika učenja, ki ne postane dolgočasna; otrok izboljša številne spretnosti.
BARVNI GUMBKI – velikost in privlačne barve gumbov omogočajo enostavno pritiskanje, kar otroka spodbuja k igri in aktivnosti ter krepi motorične (gibalne) sposobnosti.
SPECIFIKACIJA – mere (dolžina / širina / višina): 11/13 / 16,5 cm; starost od 18 mesecev; teža z embalažo: 390g.
VARNO – posebej oblikovana oblika račke in nežni robovi poskrbijo, da otrok igračo zlahka in varno prime v ročaj in se ne poškoduje.
VAREN IZKLOP BATERIJE – za odpiranje pokrova baterije je potreben izvijač, ki preprečuje, da bi ga otrok sam odprl.
starost: +18 mesecev
certifikati: CE, EN71
napajanje: 3 x AA 1,5 V baterije (niso priložene)
mere (dolžina / širina / višina): 11/13 / 16,5 cm
teža: 300g
teža z embalažo: 390g

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
07.04.2024. ob 12:37
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
353 -krat

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija