Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Otroška elektronska baby video varuška
  • Otroška elektronska baby video varuška

Otroška elektronska baby video varuška

Cena
55 €
Šifra oglasa: 4533662

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Škofljica, Škofljica
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodam novo elektronsko video varuško s preglednim barvitim 2,4 paličnim LCD zaslonom, s sobnim termometrom in s samodejnim nočnim načinom. Prenos zvoka in slike je visoko kakovosten ne glede na to, ali je dan ali noč.
Enostavna uporaba, prenos in doseg

Namestitev je možno opraviti v le nekaj minutah. Otroško varuško in kamero priključite v vtičnico in si oglejte prenos v živo. Ni vam potrebno nastavljati omrežja Wi-Fi, se obremenjevati z internetnimi izpadi, motnjami signala ipd.
Brez skrbi se lahko premikate s starševsko enoto s preglednim 2,4 paličnim zaslonom brez napajanja. Ob vklopu načina VOX, je na voljo dovolj baterije, da bazna postaja lahko deluje do 24 ur. Poleg tega lahko v pomnilniku nastavite 5 časovnih terminov, ki jih lahko uporabljate kot budilko ali opomnik za hranjenje.
Infrardeče diode se v mraku aktivirajo samodejno, zato boste lahko uživali v visoki ločljivosti slike tudi, ko vaš otrok spi.
Zaradi temperaturnega senzorja na LCD zaslonu kamere boste imeli tudi pregled nad dejansko temperaturo v otroški sobi.

Z aktiviranjem načina VOX varčujte z energijo. Ob aktiviranju VOX načina, se zaslon izklopi, prenos zvoka pa se zmanjša, s čimer boste varčevali z baterijo. Ta nastavitev je kot nalašč za nočno spremljanje otroka. Jok in katerikoli drugi zvok bo aktiviral kamero in otroško varuško. O dogodku boste obveščeni in boste takoj videli, kaj se dogaja.

Prevzem Škofljica/Lavrica ali po pošti

051222538

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
21.12.2020. ob 14:53
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
499 -krat