Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • ELEKTRO PROJEKTANT FOTONAPETOSTNIH SISTEMOV - M/Ž

ELEKTRO PROJEKTANT FOTONAPETOSTNIH SISTEMOV - M/Ž

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9116181

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OH94707

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: ELEKTRO PROJEKTANT FOTONAPETOSTNIH SISTEMOV - M/Ž
Naziv delodajalca: BISOL Group, elektro inženiring in svetovanje, d.o.o.
Naslov delodajalca: Latkova vas 59 A, 3312 PREBOLD
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: KRALJ NINA, 03 703 22 66, sara.rozman@bisol.si
Opis del in nalog: - PROJEKTIRANJE FOTONAPETOSTNIH ELEKTRARN, KOMUNIKACIJA S SODELAVCI IN STRANKAMI, IZDELAVA ŠTUDIJ IZVEDLJIVOSTI IN IDEJNIH PROJEKTOV ZA POSTAVITEV FOTONAPETOSTNIH ELEKTRARN, IZVEDBA OGLEDOV ZA POSTAVITEV FOTONAPETOSTNIH ELEKTRARN, NADZOR IZVEDBENIH DEL, ANALIZA IN OPTIMIZACIJA DELOVANJA FOTONAPETOSTNIH ELEKTRARN.


UE delovnega mesta oziroma dela: ŽALEC
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: 1 leto
Drugi pogoji: Od Vas pričakujemo: izobrazbo VI/1. – VIII/1. elektro smeri, zaželene izkušnje iz področja fotovoltaike, osnovno znanje angleškega jezika, računalniško znanje: AutoCad ali podobni programi, izpostavite, če imate izpit Inženirske zbornice Slovenije za področje elektrotehnike za odgovorno projektiranje (ni pogoj), odgovornost, natančnost, zanesljivost, vztrajnost, pripravljenost na širitev novih znanj ter timska naravnanost. Od skupine BISOL Group lahko pričakujete: dinamično delo v visokotehnološkem podjetju in v pozitivnem delovnem okolju, korektno in stimulativno plačilo, vezano tudi na dosežene rezultate, zagotovljeno visokokakovostno mentorstvo, ustaljen 8-urni delovnik z dela prostimi vikendi, možnost osebnega in strokovnega razvoja, prijetno, stabilno in urejeno delovno okolje. Če se Vaše sposobnosti ter ambicije skladajo z našo vizijo sodelovanja, bomo Vašega odziva zelo veseli.

Prijava je mogoča do: 18.08.2022
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/elektrotehnika-elektronika-telekomunikacije/vse-regije).
Oglas je objavljen
25.03.2022. ob 00:27
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
84 -krat