Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • ELEKTRO VZDRŽEVALEC – KRANJ - M/Ž

ELEKTRO VZDRŽEVALEC – KRANJ - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 10820589

Osnovne informacije

Lokacija
Gorenjska, Kranj, Kranj
Interna številka izdelka
OV79154

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: ELEKTRO VZDRŽEVALEC – KRANJ - M/Ž
Naziv delodajalca: ESPADA, kadrovsko svetovanje, d.o.o.
Naslov delodajalca: Ljubljanska cesta 13 D, 1236 TRZIN
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: NIKOLIĆ JASMINA, 051 667 521, jasmina@espada.si
Opis del in nalog: - OPRAVLJANJE PREVENTIVNEGA VZDRŽEVANJA IN POPRAVIL PROIZVODNE OPREME, SODELOVANJE PRI DNEVNIH ZAGONIH OPREME, SODELOVANJE PRI GENERALNIH ČIŠČENJIH OPREME, UČENJE DELAVCEV PRAVILNEGA UPRAVLJANJA LINIJ IN TEHNIČNEGA ROKOVANJA S PROIZVODNO OPREMO, OPRAVLJANJE RAZNIH MANJŠIH VZDRŽEVALNIH DEL NA OBJEKTU, SODELOVANJE Z ZUNANJIMI IZVAJALCI VZDRŽEVALNIH DEL.

UE delovnega mesta oziroma dela: KRANJ
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 1 leto
Drugi pogoji: PRIČAKUJEMO: Srednješolsko ali najmanj poklicno izobrazbo elektro smeri (elektrotehnik-elektronik, tehnik mehatronike, elektrikar elektronik), Izkušnje na področju vzdrževanja proizvodnih strojev in opreme in vodenja vzdrževalnih procesov, Strokovne kompetence (dobro poznavanje industrijske-procesne elektronike, znanje elektrovzdrževanja ali strojnega vzdrževanja strojev in opreme v proizvodnih procesih), Odgovornost in prizadevnost za dobro opravljanje dela, Osnovna računalniška pismenost, Znanje nemškega ali angleškega jezika je prednost. NUDIMO: Zaposlitev za nedoločen čas v podjetju, ki stalno raste, Pomoč pri uvajanju v delo, Dobro osnovno plačilo in visoke dodatke za pogoje dela (dodatek na nočno delo 75, na nedeljsko in praznično delo 100, na popoldansko delo 10), Možnosti napredovanja pri plači (dodatek za napredovanje od 5 do 15), Dodatek na pogoje dela: 10, Dodatek za delovno uspešnost: od 5 do 15, Dvoizmensko delo (7.00 – 15.00, 14.00 – 22.00).
Prijava je mogoča do: 09.04.2023
Poskusno delo: 6 mesecev

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/elektrotehnika-elektronika-telekomunikacije/vse-regije).
Oglas je objavljen
22.03.2023. ob 00:25
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
17 -krat