Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • SISTEMSKI INŽENIR ZA VZDRŽEVANJE - M/Ž

SISTEMSKI INŽENIR ZA VZDRŽEVANJE - M/Ž

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9245745

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OK83130

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: SISTEMSKI INŽENIR ZA VZDRŽEVANJE - M/Ž
Naziv delodajalca: BISOL Group, elektro inženiring in svetovanje, d.o.o.
Naslov delodajalca: Latkova vas 59 A, 3312 PREBOLD
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: KRALJ NINA, 03 703 22 66, sara.rozman@bisol.si
Opis del in nalog: - IZDELAVA NAČRTOV OPTIMIZACIJ OBSTOJEČIH ELEKTRARN – PREHODI NA NOVE SISTEME RAZSMERNIKOV IN DATA LOGERJEV, POPRAVKI OBSTOJEČIH NAČRTOV, NAČRTOVANJE POSODOBITEV OBSTOJEČIH ELEKTRARN, REŠEVANJE TEHNIČNIH TEŽAV NA ELEKTRARNAH, UREJANJE KOMUNIKACIJE NA ELEKTRARNAH, ISKANJE PONUDB IN IZVEDBA NAROČIL ZA ELEKTRO MATERIAL, DIAGNOSTICIRANJE TEŽAV PREKO NADZORNEGA SISTEMA, TEHNIČNA PODPORA VZDRŽEVALCEM, KOMUNIKACIJA Z ELEKTRO DISTRIBUCIJAMI, TEHNIČNA PODPORA NA VZDRŽEVANJU.


UE delovnega mesta oziroma dela: ŽALEC
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: 1 leto
Drugi pogoji: Zaželene izkušnje iz področja fotovoltaike, osnovno znanje angleškega jezika, računalniško znanje: AutoCad ali podobni programi, odgovornost, natančnost, zanesljivost, vztrajnost, pripravljenost na širitev novih znanj ter timska naravnanost. Od skupine BISOL Group lahko pričakujete: dinamično delo v visokotehnološkem podjetju in v pozitivnem delovnem okolju, korektno in stimulativno plačilo, vezano tudi na dosežene rezultate, zagotovljeno visokokakovostno mentorstvo, ustaljen 8-urni delovnik z dela prostimi vikendi, možnost osebnega in strokovnega razvoja, prijetno, stabilno in urejeno delovno okolje, organizirane družabne dogodke s sodelavci nekajkrat letno, toplo malico znotraj podjetja, interes po dolgoročnem sodelovanju.

Prijava je mogoča do: 18.08.2022
Poskusno delo: 6 mesecev

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/elektrotehnika-elektronika-telekomunikacije/vse-regije).
Oglas je objavljen
10.04.2022. ob 00:28
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
111 -krat