• VZDRŽEVALEC ŽEL. NAPRAV IN TIRNIH VOZIL I – ZA PODROČJE ELEKTRO INŠTAL
  • Ne zamudite priložnosti

VZDRŽEVALEC ŽEL. NAPRAV IN TIRNIH VOZIL I – ZA PODROČJE ELEKTRO INŠTAL

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12672386

Osnovne informacije

Lokacija
Obalno-kraška, Koper, Koper
Interna številka izdelka
PG36913

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: VZDRŽEVALEC ŽEL. NAPRAV IN TIRNIH VOZIL I – ZA PODROČJE ELEKTRO INŠTALACIJ - M/Ž
Naziv delodajalca: Slovenske železnice - Infrastruktura, družba za upravljanje in vzdrževanje železniške infrastrukture ter vodenje železniškega prometa, d.o.o.
Naslov delodajalca: Kolodvorska ulica 11 , 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: SAVŠEK POLONA, 01 291 44 65, polona.savsek@slo-zeleznice.si
Opis del in nalog: - IZVAJANJE VZDRŽEVANJA NOTRANJIH ELEKTRIČNIH INŠTALACIJ IN NAPRAV, INŠTALACIJ ZUNANJE RAZSVETLJAVE PERONOV, TIROV, SKLADIŠČ IN PRIPADAJOČIH TRANSFORMATORSKIH POSTAJ NA OBMOČJU LOKACIJE VZDRŽEVANJA, STIKAL DALJINSKEGA VZDRŽEVANJA NA VM S PRIPADAJOČIM KABELSKIM RAZVODOM IN KRMILNIMI OMARAMI. DRUGA DELA, KI SO FUNKCIONALNO IN TEHNOLOŠKO POVEZANA Z VZDRŽEVANJEM V DELOVNEM PROCESU.


UE delovnega mesta oziroma dela: POSTOJNA
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 12 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Drugi pogoji: Vlogo za razpisano delovno mesto oddate na naslednji povezavi: https://obrazci.sz.si/prijava-na-delovno-mesto/. Pri tem se sklicujte na številko obvestila 78/24. Podatki označeni z zvezdico (*) so obvezni. Kandidati bodo skladno s 30.členom ZDR-1 o izboru obveščeni v 8 dneh po zaključenem postopku izbire. Pogoji, ki jih morajo izpolnjevati kandidati, so: ustrezna izobrazba: srednja poklicna izobrazba strojne ali elektrotehnične smeri (prednost srednja strokovna izobrazba elektrotehnične smeri), izpolnjevanje posebnih zdravstvenih zahtev skladno s predpisi (tudi sposobnost dela na višini). Lokacija zaposlitve: Pivka (2 izvajalca). Prednost bodo imeli kandidati z opravljenim vozniškim izpitom kategorije »B«.
Prijava je mogoča do: 24.05.2024
Poskusno delo: 2 meseca

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/elektrotehnika-elektronika-telekomunikacije/vse-regije).

ZRSZ - Območna služba Koper

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
11.05.2024. ob 00:34
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
16 -krat

ZRSZ - Območna služba Koper

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija