FLESHLIGHT - SEX IN A CAN - LADY LAGER

  • Cena: 49,99 
  • Šifra oglasa: 1714567
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Gorenjska, Kranj, Kranj

Več:

Kaj je še boljšega pred spanjem kot pločevinka piva? Odgovor je Sex in A Can - Lady Lager, vroča novost iz linije Fleshlight!

 

Ta nagajivi mini-masturbator vas bo navdušil s svojim izjemnim dizajnom, saj boste mislili, da v roki pravzaprav držite pivo. A tako kot Fleshlight original je tudi ta igračka izdelana iz patentiranega Real Feel Superskin materiala in ponuja največje užitke. Na otip svilnato nežni ponujajo Fleshlight masturbatorji skorajda enake občutke kot pravi seks. Posebnost masturbatorja Lady Lager pa je v ekskluzivni mini odprtini nožnice in mini-lotus notranji strukturi, ki jo ni mogoče najditi pri nobenem drugem Fleshlight masturbatorju ter poskrbi za dodatno realistično stimulacijo.

Pred uporabo priporočamo, da vložek izvlečete iz ohišja in ga za približno 15-30 sekund potopite v vročo vodo. S tem boste dosegli, da se vložek ogreje in dobi pravo prožnost. Vložek nato vstavite nazaj v ogrodje, dodate nekaj kapljic lubrikanta na vodni osnovi in zabava se lahko prične. Naj samo še dodamo, da se na spodnji strani ogrodja nahaja manjši pokrov, s katerim uravnavamo tlak v sami vagini. Bolj ko bo Fleshlight zaprt, večji vakum bo nastal in posledično boljši sesalni učinek. Po končani uporabi tako vložek kot tudi ogrodje dobro sperite s toplo vodo in ga postavite na zračno mesto, da se osuši. Vložka nikoli ne umivajte z milom, ker ga boste s tem poškodovali in vedno uporabljajte lubrikant le na vodni osnovi!

 

Navodilo za uporabo izdelka:


1. Iz ohišja odstranite vložek.

2. Iz izdelka odstranite varovalo.

3. Vložek ogrejte pod ali v topli vodi.

4. Izdelku dodajte lubrikant na vodni osnovi.

5. Na spodnji strani izdelka je dodan pokrov, s katerim nastavite željeni tlak.

6. Fleshlight je tako pripravljen za uporabo. Obilo zabave!Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Stik

DAMJAN MUHVIČ S.P.
Naslov
Rupa 25
Mesto in poštna številka
4000 Kranj
Regija
Gorenjska
Slovenija