Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • 2-DELNA GARDEROBNA OMARA PIANO P2/PN - POŠKODOVANO
  • 2-DELNA GARDEROBNA OMARA PIANO P2/PN - POŠKODOVANO
  • 2-DELNA GARDEROBNA OMARA PIANO P2/PN - POŠKODOVANO
  • 2-DELNA GARDEROBNA OMARA PIANO P2/PN - POŠKODOVANO
  • 2-DELNA GARDEROBNA OMARA PIANO P2/PN - POŠKODOVANO
  • 2-DELNA GARDEROBNA OMARA PIANO P2/PN - POŠKODOVANO

2-DELNA GARDEROBNA OMARA PIANO P2/PN - POŠKODOVANO

Cena
201 €
Šifra oglasa: 8118839

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Jarše
Interna številka izdelka
1422021FUR1266
Stanje
poškodovano/pokvarjeno

Opis oglasa

Omara je popolnoma nova, nemontirana. Zaradi napake v transportu pa ima izdelek nekaj poškodob.  Poškodovana je desna stranica omare ter vrata na notranji strani. Slike v galeriji.
Modularni sistem garderobnih omar elegantnega videza je najboljša izbira za vaš dom!
2-delna garderobna omara Piano je na voljo v topli bež barvi v visokem sijaju. Pohištvo v visokem sijaju osvetli dom in ustvari elegantni videz. Ima soft-close mehanizem, kar omogoča tiho zapiranje in preprečuje hitro obrabo. V notranjosti ima palico za obešanje in tri police, zato bodo vaša oblačila in ostali predmeti lepo pospravljeni in dobro organizirani. Notranjost omare je v beli barvi. Ima nastavljive kromirane nogice, ki še izboljšajo izgled garderobne omare. Je del modularnega sistema spalnic Piano, ki vam omogoča, da si sestavite unikatno in sanjsko spalnico. Omari lahko dodate še dodatne garderobne omare in dekorativni okvir, v kolikor želite še bolj funkcionalno notranjost pa lahko dokupite še dodatne elemente: polica, vgradni predalnik, izvlečni obešalnik. 
MODULARNI SISTEM GARDEROBNIH OMAR
Kolekcija Piano je modularni sistem spalnic, kjer si lahko sami zasnujete garderobno omaro in jo popolnoma prilagodite svojim željam in potrebam. Kolekcija Piano ima na voljo številne različne garderobne omare, katerih lahko poljubno izberete kolikor želite in jih sestavite v celoto, nato pa dodate še okrasni okvir z ali brez osvetlitve. Okvir je v bež barvi v visokem sijaju in še dodatno izboljša izgled garderobne omare. Garderobna omara Piano bo definitivno glavna atrakcija v vašem stanovanju!
FUNKCIJA TIHEGA ZAPIRANJA ZA DOLGOLETNO UPORABO
Garderobne omare kolekcije Piano imajo soft-close mehanizem, ki vam omogoča tiho zapiranje garderobnih vrat in predalov. Soft-close mehanizem hkrati omogoča tudi dolgoletno brezskrbno uporabo, saj preprečuje trenje in prehitro obrabo pohištva.
VISOKI SIJAJ ZA VEČJO ODPORNOST IN PREFINJEN VIDEZ
Pri garderobni omari Piano so vse vidne površine lakirane z UV lakom zato je štirikrat bolj odporna na poškodbe kot pohištvo, ki je lakirano s standardnim lakom. Z UV lakom se ustvari pohištvo v visokem sijaju, ki optično poveča prostor, ker ga naredi svetlejšega. Poleg tega ustvari občutek čistoče in lep, eleganten videz.
Dekorativni okvir ni vključen v ceno. 
Barva

Bež

Material

Oplemenitena iverna plošča

Dimenzije

Širina 92 cm
Višina 224 cm
Globina 56 cm

Kolekcija

Kalla Piano. Ostale artikle te kolekcije si lahko ogledate tukaj.

Dodatni elementi

Vgradni predalnik
Velika polica
Izvlečni obešalnik

Kolekcija Piano je modularni sistem pohištva, pri katerem si lahko izdelate garderobno omaro po vaših željah in pričakovanjih. Širšo ponudbo izdelkov Piano si lahko ogledate na sledeči internetni povezavi: https://jela.rs/catalog/kalla/?program=50. Za več informacij nas kontaktirajte na e-mail naslov prodaja@salonpohistva.si

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
17.10.2021. ob 00:42
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
84 -krat