Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Avtoradio Pioneer MVH-A210BT + Kamera
  • Avtoradio Pioneer MVH-A210BT + Kamera

Avtoradio Pioneer MVH-A210BT + Kamera

Cena
189 €
Šifra oglasa: 2405023

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Stanje
novo

Opis oglasa

Za podroben ogled artikla kliknite na spletno povezavo VEČ O PONUDBI, ki se nahaja v spodnjem delu opisa artikla.

VSE ARTIKLE POŠLJEMO TUDI PO POŠTI (dostava naslednji dan) - strošek dostave samo 2€.

- 6.2" (15,7cm) LCD zaslon, občutljiv na dotik
- Večbarvana osvetljitev
- Možnost obvolanskih kontrol
- USB vhodna zadnji strani (podaljšek priložen)
- AUX vhod na zadnji strani
- Pod/iPhone in Android podpora
- Vgrajen Bluetooth
- 3 x RCA predizhod
- Priložen zunanji mikrofon

V kompletu kamera za vzvratno vožnjo!

Multimedijska enota Pioneer MVH-A210BT

Avtoradio Pioneer MVH-A210BT se pohvali z izjemno povezljivostjo, kvalitetnim bluetooth sistemom, vrhunsko kakovostjo zvoka in slike, velikim zaslonom na dotik in še več. V eni enoti združuje popolno zabavno doživetje uživanja v filmih in glasbi. Inženirji pri Pioneerju so za novo linijo povečali velikost zaslona na 6.2" (15.7 cm), tako da lahko vidite vse potrebne informacije naenkrat.
Barve zaslona in osvetlitve so ločeno nastavljive, kar odpira možnost vaši kreativnosti s tisočimi različnimi barvnimi kombinacijami.

Izjemna povezljivost
Za popolno povezljivost Pioneer MVH-A210BT se na zadnji strani nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopite svoj iPhone/iPod in Android napravo ter ga nadzorujete preko komand na avtoradiu. Zadaj se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefona, navigacije do vseh vrst Mp3 predvajalnikov. Na enoto lahko priključite tudi dodatne monitorje, da niti potnikom zadaj ne bo dolgčas.
 
Bluetooth tehnologija
Pioneer MVH-A210BT se ponaša z vgrajeno Bluetooth tehnologijo. Vmesnik omogoča prostoročno telefoniranje z glasovnim izbiranjem ali izbiranjem iz imenika preko avtoradia, po katerem lahko enostavno brskate, saj kontakte razdeli po abecednem redu, sistem pa opozarja tudi na prejeta SMS sporočila. Preko vgrajenega bluetooth vmesnika lahko brezžično predvajate tudi glasbo, kar iz vašega telefona.

Pioneerjeva vrhunska kvaliteta zvoka
Vgrajeni MOSFET 4x50 W ojačevalec poskrbi za zadostno količino moči, medtem ko lahko sami s pomočjo 13-steznega izenačevalnika še dodatno prilagajate zvok. Avtoradio ima tudi 3 RCA predizhode za priklop dodatnih ojačevalcev in nizkotonca ter vgrajen High-pass in Low-pass filter.

Možnost obvolanskih kontrol
Pioneer MVH-A210BT ponuja možnost, da z ustreznim vmesnikom omogočite povezavo z obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradijem, ne da bi morali spustiti volan. Oglejte si popolno ponudbo konektorjev za obvolanske komande.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
06.11.2019. ob 11:47
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
747 -krat