Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Navigacija Blaupunkt San Diego 530 in vzvratna kamera

Navigacija Blaupunkt San Diego 530 in vzvratna kamera

Cena
519 €
Šifra oglasa: 1641194

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Stanje
novo

Opis oglasa

Za podroben ogled artikla kliknite na spletno povezavo VEČ O PONUDBI, ki se nahaja v spodnjem delu opisa artikla. Za ostalo bogato ponudbo pa na našo spletno stran www.OrangeAudio.si.

VSE ARTIKLE POŠLJEMO TUDI PO POŠTI (dostava naslednji dan) - strošek dostave samo 3€.

- Navigacija iGo Primo, kartografija celotne Evrope vključno z Adriatic regijo (pokritost Slovenije 99,9%)
- Glasovno vodenje navigacije v slovenščini
- 6.2" (15.7 cm)
- digitalni LCD zaslon na dotik
- Vgrajen Parrot Bluetooth (imenik, zadnji klici, predvajanje glasbe)
- 2 x USB vhod; priklop iPod / iPhone (tudi video)
- Reža za SD/SDHC spominske kartice (do 32 GB)
- 2 x AUX vhod
- 3 x RCA predizhodi za dodatne ojačevalce
- 2 x video vhod, 2 x video izhod
- Vhod za vzvratno kamero (avtomatičen vklop)
- Vgrajena podpora za upravljanje z volanskimi komandami
- GPS antena je priložena

Blaupunkt San Diego 530 je povsem nov model izpod rok izjemnih Balupunktovih inženirjev in ponovno prestavlja mejnike v svetu vrhunske avtoakustike. Oblikovan in izdelan je za sodobne uporabnike, ki jim je pri avtoradiu pomembna enostavna uporaba in široka možnost povezovanja. Novi Blaupunkt San Diego 530 vsebuje raznovrstne možnosti zabave za vse vrste prenosnih medijev. Zasnovan je bil za vse večje število avtomobilov z 2-ISO odprtino za vgradnjo radia ponaša pa se z 6,2 palčni zaslon z ločljivostjo 800×480 točk ter iGo Primo navigacijo s kartografija celotne Evrope vključno z Adriatic regijo (pokritost Slovenije 99,9%).

Blaupunkt San Diego 530 ima žepriloženo iGo Primo navigacijo s kartografija celotne Evrope vključno z Adriatic regijo. Navigacijska kartica Blaupunkt z najnovejšim navigacijskim programom iGO Primo, ponuja popolno kartografijo vseh evropskih držav. Ponuja odlično pokritost cele Slovenije (kar 99.9% pokritost!) in Adriatic regije. Navigacijski meni in govorno usmerjanje sta v slovenščini.

Z navigacijsko enoto Blaupunkt New York Navi imate resnično neskončne možnosti užitka. Poleg klasičnega DVD predvajalnika, ponuja sodobno možnost predvajanja glasbe preko AUX in USB vhodov. Preko AUX vhoda, lahko priključite vaš iPod predvajalnik, navigacijsko napravo, mobilnik ali kakšno drugo avdio napravo. USB vhod pa ponuja možnost priklopa USB ključa ali zunanjega diska, nahaja se na prednji strani, lahko pa predvaja MP3 in WMA datoteke. USB vhod ponuja tudi popolno upravljanje iPod / iPhone naprav. Dodatno zbirko glasbe lahko predvajate tudi s spominskih kartic SD in SDHC kapacitete do 32GB. Sistem lahko razširite tudi z dodatnimi LCD zasloni (2 izhoda), zunanjimi ojačevalci (4-kanalni RCA predizhod + izhod za nizkotonec), poleg vsega pa ima še vhod za vzvratno kamero.

Blaupunkt New York Navi ima že vgrajeno tehnologijo Bluetooth, ki vam omogoča tako prostoročno telefoniranje kot tudi predvajanje glasbe z mobilnika preko protokola A2DP. V avtoradio je vgrajen vrhunski Bluetooth modul svetovno priznanega proizvajalca Parrot, ki ponuja poleg klasične prostoročne telefonije, še preprost prenos imenika direktno na enoto in dostop do zadnjih klicanih številk.

Za kvaliteten zvok skrbi vgrajeni 4 x 50W ojačevalec, ki vaše vozilo zapolnil s kristalno jasnimi toni. Za tiste bolj zahtevne pa avtoradio ponuja kar 4-kanalni RCA predizhod, ki omogoča razširitev z dodatnimi ojačevalci in ločen izhod za nizkotonec z nastavljivim nivojem in frekvenco. Za kvalitetno nastavitev zvoka bo poskrbel 3-stezni parametrični izenačevalnik, ter prednastavljene krivulje, nastavitve pa lahko shranite za vsak vir zvoka ločeno. Vse informacije o predvajani vsebini boste lahko spremljali na 15-segmentnem LCD zaslonu, ki ima možnost nastavitve jakosti osvetlitve in je odlično berljiv tudi na močnem soncu.

Kot je pri znamki Blaupunkt že navada ima tudi Blaupunkt New York Navi vgrajen vrhunski RDS radijski sprejemnik CODEM, ki omogoča odličen sprejem radijskih postaj tudi pri šibkejšem signalu.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
26.07.2017. ob 16:56
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1395 -krat