Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • STEKLAR V PROIZVODNJI – REZALEC M/Ž - M/Ž

STEKLAR V PROIZVODNJI – REZALEC M/Ž - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12469542

Osnovne informacije

Lokacija
Posavska, Sevnica, Sevnica
Interna številka izdelka
PF45445

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: STEKLAR V PROIZVODNJI – REZALEC M/Ž - M/Ž
Naziv delodajalca: RESNIK GLASS, steklarstvo, d.o.o.
Naslov delodajalca: Ulica mladinskih del. brigad 24 , 8273 LESKOVEC PRI KRŠKEM
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: BRATANIČ MATEJ, 07 49 04 175, matej.bratanic@resnikglass.si
Opis del in nalog: - SAMOSTOJNO OPRAVLJANJE RAZLIČNI DEL PRI REZANJU STEKEL IN OGLEDAL (STROJNEM IN ROČNEM): UPRAVLJANJE Z MOSTOVNIM DVIGALOM, PREVZEMI VHODNEGA MATERIALA – JUMBO PLOŠČE, IZBOR IN PRIPRAVA STEKLA ZA REZANJE, VKLJUČNO Z RAZVRŠČANJEM GLEDE NA DEBELINO, BARVO IN VRSTO, PRIPRAVA OPREME IN IZVAJANJE REZANJA Z UPOŠTEVANJEM VSEH VARNOSTNIH STANDARDOV IN POSTOPKOV, KONTROLA KAKOVOSTI – PREGLEDI REZANIH STEKEL, DA SO V SKLADU S SPECIFIKACIJAMI IN BREZ NAPAK IN POŠKODB, UPOŠTEVANJE VSEH VARNOSTNIH PROTOKOLOV IN PREDPISOV ZA PREPREČEVANJE POŠKODB MED DELOM, SKRB ZA OSNOVNA VZDRŽEVALNA DELA, SKRB ZA ČISTOČO IN UREJENO DELOVNO OKOLJE, OBČASNA POMOČ PRI OSTALIH DELIH V PODJETJU. IZBRANEMU KANDIDATU BO ZAGOTOVLJENO TEMELJITO UVAJANJE V DELOVNE PROCESE.


UE delovnega mesta oziroma dela: KRŠKO
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: 1 leto
Vozniški izpit: B
Drugi pogoji: Zaključeno IV. ali III. stopnje tehnične smeri, delovne izkušnje v proizvodnji, natančnost, zanesljivost in odgovornost. Če si želite delati v panogi steklarstva v podjetju s tradicijo od leta 1977, v urejenem delovnem okolju, kjer so nam skupne vrednote delavnost, inovativnost in predanost, vas vabimo, da nam pošljete vašo prijavo. Veselimo se, da boste postali del naše ekipe.
Prijava je mogoča do: 28.04.2024
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/gradbenistvo-arhitektura-geodezija/vse-regije).
Oglas je objavljen
31.03.2024. ob 00:43
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
27 -krat