Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • VODJA INVESTICIJ - M/Ž

VODJA INVESTICIJ - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12686510

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Interna številka izdelka
PG35324

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: VODJA INVESTICIJ - M/Ž
Naziv delodajalca: Kemijski inštitut
Naslov delodajalca: Hajdrihova ulica 19 , 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: PETAČ JURE, 01 4760 324, zaposlitev@ki.si
Opis del in nalog: - PROJEKTNO VODENJE GRADNJE (NAČRTOVANJE, KOORDINACIJA DELA, NADZOR STROŠKOV, TERMINSKI PLAN), PRIPRAVA USTREZNE PROJEKTNE DOKUMENTACIJE, PREGLED PONUDB IZVAJALCEV, POVPRAŠEVANJA IN POGAJANJA, POROČANJE O STANJU PROJEKTA, ODSTOPANJIH, MOREBITNIH TEŽAVAH, USKLAJEVANJE PROJEKTA S PROJEKTANTOM, IZVAJALCEM IN INVESTITORJEM, NADZOR NAD IZVAJANJEM DEL V SKLADU S TERMINSKIM PLANOM IN TEHNIČNO DOKUMENTACIJO, KONTROLA KVALITETE IZVEDENIH GRADBENIH, STROJNIH, ELEKTRO IN DRUGIH OBRTNIŠKIH DEL, KOLIČINSKI IN KVALITATIVNI NADZOR PRI GRADNJI, NADZOR NAD TEHNIČNO DOKUMENTACIJO IN PREVERJANJE SKLADNOSTI TEHNIČNE DOKUMENTACIJE Z ZAKONODAJO, OSTALA DELA IN NALOGE PO NAVODILU VODJE.


UE delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 10 let
Drugi pogoji: izobrazbo VII. stopnje (gradbeništvo, strojništvo, arhitektura ali elektrotehnika), izkušnje z vodenjem večjih gradbenih investicij (5mio€ ali več), najmanj 10 let izkušenj na podobnih delovnih mestih, znanje angleškega jezika, poznavanje dela s programi MS Office in AutoCAD, samoiniciativno, samostojno, natančno in odgovorno delo, doseganje terminskih in finančnih planov, fleksibilnost pri opravljanju delovnih nalog, sposobnost dela v timu, vodstvene sposobnosti, sposobnost opravljanja več nalog hkrati, sposobnost reševanja konfliktnih situacij, sposobnost za delo pod časovnim pritiskom v, pripravljenost na nenehno učenje.

Prijava je mogoča do: 22.05.2024
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/gradbenistvo-arhitektura-geodezija/vse-regije).
Oglas je objavljen
15.05.2024. ob 00:16
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
10 -krat