Razstavni hladilniki pijače / hladilniki sodov

  • Cena: po dogovoru
  • Šifra oglasa: 4278812
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana, Murgle
Stanje: novo

Več:

Docriluc je špansko podjetje iz okolice Cordobe, ki se specializira za razvoj in proizvodnjo industrijskih in tržnih hladilnih rešitev. Ponujajo širok nabor hladilnih naprav namenjenih hlajenju in zamrzovanju živilskih produktov.


Odprti razstavni hladilniki so narejeni iz nerjavečega jekla s plastično prevleko, ki je odvisna od personalizacije. Notranjost je obdana z gladko jekleno površino z epoksi premazom. Police so nastavljive po višini in imajo vključena držala za ceno. Vgrajen ventilatorski sistem hlajenja omogoča enakomerno temperaturo v celotnem hladilniku.

Lastnosti:
- Temperatura delovanja med +4°C in +8°C
- Priključek na standardno 230V vtičnico


Zaprti razstavni hladilniki so narejeni iz nerjavečega jekla s plastično prevleko, ki je odvisna od personalizacije. Jeklene police so obdane s plastiko in so nastavljive po višini. Hladilniki imajo vgrajeno opcijo avtomatskega odmrzovanja in izparevanja. V notranjosti se nahaja LED osvetlitev. Vsi modeli imajo vgrajena steklena vrata. Hladilniki so najbolj primerni za direktno prodajo pijače ali pakiranih produktov.

Lastnosti:
- Digitalni nadzor temperature in odmrzovanja
- Temperatura delovanja med 0°C in +7°C
- Priključek na standardno 230V vtičnico


Hladilniki sodov so narejeni iz certificiranega nerjavečega jekla, ki se nahaja tako v notranjosti, kot tudi zunanjosti. Ojačano dno omogoča shranjevanje in manipulacijo večjih (30 in 50 litrskih) sodov. Vrata so opremljena z avtomatičnim sistemom zapiranja, na voljo pa so modeli s steklenimi ali polnimi vrati. Vgrajeni ventilatorji pripomorejo k izparevanju kondenza, izpostavljeni deli pa so zaščiteni s premazom proti rjavenju. Hladilniki se priključijo na standardno 230V vtičnico.

Lastnosti:
- Temperatura delovanja med -2°C in +8°C
- Energetsko učinkovit digitalni upravljalnik temperature in odtajanja


Cena posameznega modela se posreduje ob povpraševanju. Vse različice modelov lahko najdete na spodnji povezavi.

Spletna povezava:

Spletna povezava

Lokacija oglasa Razstavni hladilniki pijače / hladilniki sodov
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa