Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Suha hrana za velike mačke, Royal Canin Maine Coon Adult, 10 kg

Suha hrana za velike mačke, Royal Canin Maine Coon Adult, 10 kg

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 4759477

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Pobrežje
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam brikete Royal Canin, Maine Coon, 15m+, 10 kg. Suha hrana posebej za Maine Coon mačke od 15. meseca, briketi animirajo k daljšemu žvečenju, glukozamin in hondroitin za zdrave sklepe, L.I.P.-beljakovine za zdravo prebavo, s tavrinom.

Odlike hrane Royal Canin Maine Coon:

Skrb za zdrave sklepe in kosti: mačke maine coon imajo zaradi svoje robustnosti še posebej obremenjene sklepe in kosti, zatoza skrb le-teh poskrbi dodatek hondroitina.
Omega-6 in omega-3 maščobne kisline: njihova daljša dlaka ima nežno, mehko podlanko in po vrhu srednje dolgo ali dolgo dlako bolj grobe konzistence. Redna nega, skupaj s prilagojeno prehrano, igra pomembno vlogo pri vzzdrževanju dlake v najboljši formi in najboljšem izgledu. Hrana podpira zaščitno vlogo kože, ki deluje kot pregrada. Receptura, obogatena z omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami, ki zagotavljajo sijoč kožuh in voljno kožo.
Tavrin EPA&DHA: tavrin je aminokislina, ki jo mačke nujno potrebujejo za kvalitetno življenje. Izboljšuje rast, zdravje oči, predvsem pa blagodejno vpliva na zdravje srca. EPA&DHA sta kislini, ki ju najdemo v omega-3 maščobni kislini. Pospešujeta obnovo celic, preprečujeta oksidativni stres, delujeta proti vnetno in skrbita za zdravo srce. Skupaj s tavrinom zagotavljata celostno skrb za zdravje vaše mačke.
Zdravje urinarnega sistema: skrbno določeno razmerje mineralov v hrani skrbi za zdrava sečila. Posebna pozornost je namenjena pravilnemu razmerju med fosforjem in kalcijem, ki poskrbi za vitalno delovanje sečil.
Veliki briketi: briketi so zelo veliki, zato v njih lahko uživajo tudi ti mačji orjaki.
Hrana Royal Canin:

Hrana Royal Canin se osredotoča na zdravje in dobro počutje naših ljubljenčkov. Osredotočajo se na skrbno izbiro sestavin, ki ljubljenčkom zagotavljajo optimalen izkoristek hrane, katerega temelji so:

Zadovoljitev energijskih potreb: pravilno razmerje beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob skrbi za zadovoljitev energijskih potreb namših štirinožnih prijateljev
Preventiva: antioksidanti, prebiotiki, vlaknine in maščobne kisline pomagajo vzdrževati pravilno delovanje ledvic in prebave, ter blažijo težave, ki nastanejo s staranjem
Posebna nega: različni dodatki so dodani določenim linijam hrane, z namenom zadovoljiti specifične potrebe, s katerimi se sooča določen ti mačk in psov.

Več info na: 040 122 542 (sms), ali mail: mijaosterc@gmail.com

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
05.10.2020. ob 18:28
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
449 -krat