Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • FIFA 18 + World Cup (PC digitalna verzija)

FIFA 18 + World Cup (PC digitalna verzija)

Cena
15 €
Šifra oglasa: 3109969

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana

Opis oglasa



   

Kako do brezplačne dostave?V kolikor želite prihraniti pri poštnini, vam lahko kodo pošljemo tudi po elektronski pošti. Če se odločite, oddajte naročilo preko spletne strani in izberite osebni dostava po e-mailu in plačilo po predračunu. Po prejemu plačila, vam na email pošljemo ključ.Kričeče občinstvo, zelenica z žogo in zadrževanje diha ob odločilnih golih. Ni boljšega občutka kot zadeti gol in težko pričakovana zmage naših nogometašev. Za vse ljubitelje nogometa se letos vrača FIFA!Kot vsako leto so tudi letos naredili FIFO, ki zamegli meje med virtualnim in realnim svetom z boljšo grafiko in animacijam na osnovi pogona Frostbite. Izkusi igro kot še nikoli prej z novim sistemom animacij (Real player Motion Technology), ki omogoča enako raven odzivnosti in osebnosti igralcev kot na resnični tekmi. Igra je bolj tekoča, živa in dramatična ter pričara vzdušje in razpoloženje pravih tekem.Igra te prav tako popelje na potovanje z Alexsom Hunterjem, Cristianom Ronaldom in ostalimi zvezdami nogometa, kjer vsaka odločitev vpliva na odnose med igralci in ima dolgotrajne posledice.
Garancija: 12 mesecev



   

Goblin.si je specializirana trgovina z igralnimi konzolami, dodatno opremo in igrami. Nudimo tudi servis in odklep igralnih konzol.
Vse izdelke je možno prevzeti osebno v naših trgovinah v Ljubljani, Celju ali Mariboru. Po želji vam lahko izdelek dostavimo tudi na dom, kjer plačate po povzetju.
 Goblin.si Ljubljana Murgle:
 031 696 687, Cesta v Mestni Log 55Goblin.si Ljubljana BTC:
 051 773 527, Šmartinska cesta 102Goblin.si Maribor:
 051 811 515, Ob ribniku 24Goblin.si Celje:
 030 927 433, Kocbekova ulica 1

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
16.06.2020. ob 23:16
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
68 -krat