Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Whirlpool SMP 9010 C / NE / IXL vgradna steklokeramična kuhalna plošča
  • Whirlpool SMP 9010 C / NE / IXL vgradna steklokeramična kuhalna plošča

Whirlpool SMP 9010 C / NE / IXL vgradna steklokeramična kuhalna plošča

Cena
1.149 €
Šifra oglasa: 8120219

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Whirlpool SMP 9010 C / NE / IXL vgradna steklokeramična plošča ima:
Whirlpool SMP 9010 Ci / NE / IXL vgrajeno steklokeramično ploščo je "SmartCook" indukcijsko kuhališče . 86 cm široka stekleno-keramična površina iXelium ™ brez okvirja tel. Z 10 indukcijskimi kuhališči, ki jih je mogoče povezati po celotni površini, in dvema ločenima conama. Senzor na dotik in delovanje osrednjega drsnika . 18-stopenjska + ojačevalna možnost. Ima digitalni zaslon . 6. Sense meni sistem za 10 vrst hrane. Napredne funkcije, nastavljiv čas in programiranje časa kuhanja .
Specifikacije
* Širina: 860 mm
* Širina zapakirane naprave je 970 mm
* Globina naprave: 510 mm
* Globina zapakirane naprave: 650 mm
* Višina naprave: 51 mm
* Višina zapakirane naprave: 170 mm
* Neto teža (kg):
* Bruto masa (kg):
* Tok / varovalka (A): 46,5
* Dolžina napajalnega kabla (cm): 170
* Vrednost priključka: 11000 W
* Tip vhoda: električni
* Globina vgradnje: 490 mm
* Najmanjša širina vgradnje: 840 mm
* Največja vgradna širina: 842 mm
* Oblika: vgrajena
Osnovne lastnosti
* Mesto nadzorne plošče: spredaj
* Stikalo za vklop: Da
* Indukcijska tipologija: 10
* Prikaz delovanja: Da
* Prikaz preostale toplote: ločeno
* Časovnik: Da
* Način zdravljenja: Obdelava senzorja na dotik
Whirlpool indukcijska steklokeramična kuhalna plošča - SMP 9010 C / NE / IXL
10 indukcijskih plošč. Tehnologija FlexiCook, ki vam omogoča kombiniranje različnih kuhališč v enem velikem kuhalnem prostoru, za velike lonce in ponve. Intuitiven drsnik za enostavno upravljanje vseh nastavitev. Značilnosti indukcijske steklokeramične kuhalne plošče Whirlpool: Elegantna tehnologija, ki segreje ponev, ne kuhalno ploščo, s popolnimi rezultati kuhanja zmanjša izgubo energije. Napajanje.
PODROBNOSTI PRODUKTA
Širina (cm)
86,0
Število gorilnikov
10.
Vrsta kuhalne plošče
Električni
Lokacija kontrolnikov
Spredaj
PREDVAJAJ VIDEO
Smartsense
Enostavna za uporabo, zahvaljujoč videoposnetkom, slikam in aplikaciji, ki je enostavna za uporabo, ponuja tehnologijo 6. SENSE vodnik po korakih z do 100 recepti za izjemno kuharsko izkušnjo.
FlexiFull
FlexiFull omogoča uporabo loncev in ponev različnih oblik in velikosti, da se lahko prosto gibljejo po popolnoma fleksibilni površini. Zahvaljujoč svobodi FlexiFull lahko uporabite enako temperaturo na celotni kuhalni plošči. Temperatura se enakomerno porazdeli, da prihranite čas in energijo. Tu se začne kuharska revolucija.
MySmartDisplay
Na voljo na W11 kuhalne plošče, na 4,5 "TFT MySmartDisplay vodniki potrošniki do popolne rezultate vsak čas. Z enostavno izbiro enega od številnih kombinacij kuhanje, MySmartDisplay ponuja korak za korakom pomoč v realnem času.
The intuitiven in bistveno vmesnik MySmartDisplay vam omogoča, da izbirate med različnimi kategorijami živil in načini kuhanja, da vedno na inteligenten način dosežete odlične rezultate.
6. aplikacija SENSE Live
Tako preprosto.
Tako briljantno.
Torej Whirlpool.
Šesta aplikacija Whirlpool SENSE Live vam omogoča enostavno in intuitivno upravljanje vseh naprav od kjer koli in kadar koli.
Podrobnosti produkta
TEHNOLOGIJA IN INOVACIJE
TEHNIČNE ZNAČILNOSTI
DOKUMENTI
Na žaruFunkcija žara je zasnovana za popolno pečenje jedi, zahvaljujoč posebnemu detektorju toplote, ki nenehno nadzira temperaturo kuhanja.
CvrtjeFunkcija cvrtja vam omogoča, da uživate v okusnih hrustljavih jedeh, zahvaljujoč posebnemu detektorju toplote, ki nenehno nadzoruje temperaturo kuhanja.
Nadzor kuharjaChef Control je inovativna funkcija kuhanja, ki vam omogoča kuhanje brez nastavitve moči kuhalne plošče. Preprosto lončke premaknite po površini in uživajte v okusnih jedeh!
IndukcijaIndukcijska kuhalna plošča je najboljša alternativa tradicionalni plinski in steklokeramični kuhalni plošči za energetsko učinkovitost in hitro kuhanje.
FlexiFullNa popolnoma fleksibilni površini lahko kuhate kjer koli z lonci vseh oblik in velikosti.
SmartSense PremiumRaziščite 63 okusnih kuharskih kombinacij z zaupanjem popolnih rezultatov.
SmartSense6. inteligentni senzorji SENSE zaznavajo in uravnavajo temperaturo ponve v skladu z izbranim programom ter nenehno spremljajo in prilagajajo nivo moči za popolnoma kuhane jedi.
Prilagodljivo kuhanjeSamodejna nastavitev ravni moči.
Preprosto izberite način kuhanja na zaslonu in kuhalna plošča bo samodejno prilagodila potrebno moč.
iXeliumNanotehnološka obdelava stekla in jekla za površine, ki so bolj odporne na praske in s časom ostanejo briljantne.
AssistedTextDisplayZaslon s pomožnim besedilom kuhalnih plošč ponuja do 63 kombinacij kuhanja s pomočjo, podrobne možnosti, jasna navodila in povratne informacije, s katerimi lahko vsakič ustvarite odlične jedi, zahvaljujoč postopni pomoči.
ECO BOOSTEREcoBooster je inovativna funkcija, ki omogoča prihranek energije do 10% v primerjavi s tradicionalnim ojačevalnikom.
TopitiPopolno kuhanje pri nizkih temperaturah.
Funkcija taljenja vam omogoča kuhanje pri zelo nizkih temperaturah, idealna rešitev za taljenje čokolade, masla ali pripravo lahkih in občutljivih omak.
Obdrži toploVroče jedi, vedno.
Funkcija nizke porabe, ki ohranja jedi tople, medtem ko pripravljate druge recepte.
SimmerFunkcija kuhanja vam omogoča, da dobite popolne recepte za počasne kuhalnike in preprečuje, da bi se hrana prijela na lonec.
Sprednji nadzorPreprost in intuitiven nadzor, lahko dostopen. Kontrole so nameščene na sprednji strani vaše kuhalne plošče, kar vam zagotavlja enostavno in preprosto uporabniško izkušnjo.
Regulator močiLahko prilagodite raven moči kuhalne plošče in se tako izognete električnim preobremenitvam.
PospeševalnikZahvaljujoč funkciji Booster, s katero so opremljena kuhališča, se čas vrenja znatno skrajša.
Garancija: 24 mesecev
Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.whirlpool.it/w/piano-cottura-a-induzione-in-vetroceramica-whirlpool-smp-9010-c-ne-ixl/869991041260

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
17.10.2021. ob 00:48
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
47 -krat