Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Inštrukcije kemije, matematike in biologije v Mariboru
  • Inštrukcije kemije, matematike in biologije v Mariboru
  • Inštrukcije kemije, matematike in biologije v Mariboru

Inštrukcije kemije, matematike in biologije v Mariboru

Cena
12 €
Šifra oglasa: 12117195

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija ponudnika storitev
Podravska, Maribor, Ivan Cankar
Dodatne regije izvajanja storitve
Podravska

Opis oglasa

Inštruiram kemijo za osnovne, srednje šole in gimnazije; naravoslovje v osnovni šoli; matematiko za osnovne in srednje šole ter biologijo za vse, ki želite na razumljiv način spoznati zapleteno delovanje celic. Kemijo, biologijo in naravoslovje poučujem na daljavo in na svojem domu, inštrukcije matematike pa potekajo le pri meni doma v središču Maribora.

Sem mag. Bioinformatike in dipl. inženirka Kemijske tehnologije, mama študentu računalništva, mama znanstvenici v procesni kemiji in žena zagnanemu programerju. Poučevanje prilagodim posamezniku in njegovim potrebam, cilje si v sproščenem vzdušju postavimo in dosežemo skupaj. Kot mama in inštruktorica vem, da so scenariji, ki se odvijajo v glavah mladostnikov v povezavi s pričakovanji učiteljev in staršev, lahko zelo temni. Odraščajoči otrok je pod pritiski velikokrat prepuščen situaciji, ki je sam ne zmore, kar mu močno zbije samozavest. In pride do trenutka, ko učenec sploh več ne verjame, da mu bo uspelo popraviti oceno. Stanje pogosto vodi v stres, paniko in posledično v upor odraslim. Otroci tako kot odrasli potrebujejo drobne uspehe, da si gradijo samozavest na različnih področjih.
Zato vam svetujem:
Če lahko z zanesljivimi in kakovostnimi inštrukcijami olajšate breme svojemu otroku, ne odlašajte!
Pomembno je, da izberete inštruktorja, ki razume stisko mladostnika in zna podati učno snov na preprost, jasen in razumljiv način.
Pokličite me na 070 899 689. Ksenija

Zemljevid

Oglas je objavljen
16.03.2024. ob 13:22
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
205 -krat