• DIREKTOR JAVNEGA ZAVODA - M/Ž
  • Ne zamudite priložnosti

DIREKTOR JAVNEGA ZAVODA - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12553687

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Interna številka izdelka
PF62992

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: DIREKTOR JAVNEGA ZAVODA - M/Ž
Naziv delodajalca: Podjetniški inkubator Kočevje, javni zavod za podjetništvo, izobraževanje in druge dejavnosti
Naslov delodajalca: Novomeška cesta 16 , 1330 KOČEVJE
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: IBRAHIMOVIĆ ADEM, 031 522 379, adem@inkubator-kocevje.si
Opis del in nalog: - ORGANIZIRA, VODI DELO IN POSLOVANJE TER PREDSTAVLJA IN ZASTOPA JAVNI ZAVOD, ODGOVARJA ZA ZAKONITOST IN STROKOVNOST DELA TER REZULTATE POSLOVANJA, VODI STROKOVNO DELO, SPREJEMA SPLOŠNE AKTE, KI NISO V PRISTOJNOSTI DRUGEGA ORGANA, SKRBI ZA PRIPRAVO GRADIVA ZA DELO DRUGIH ORGANOV, SKRBI ZA IZVAJANJE ODLOČITEV DRUGIH ORGANOV, PRIPRAVI PREDLOG PROGRAMA RAZVOJA, PRIPRAVI PREDLOG LETNEGA PROGRAMA DELA Z NAČRTOM ZAPOSLOVANJA IN SKRBI ZA NJUNO URESNIČEVANJE, PRIPRAVI PREDLOG LETNEGA POROČILA JAVNEGA ZAVODA OZ. FINANČNIH POROČIL, SPREJME SISTEMIZACIJO DELOVNIH MEST, IZDAJA POSAMEZNE AKTE IN IZVRŠUJE POSAMEZNE UKREPE, SKRBI ZA SPREMLJANJE, UGOTAVLJANJE IN ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTI, PREDLAGA POSLOVNO POLITIKO IN UKREPE ZA NJENO IZVAJANJE, ODLOČA O ZADEVAH GOSPODARSKE IN MATERIALNE NARAVE TER SKRBI ZA NEMOTENO POSLOVANJE PODJETNIŠKEGA INKUBATORJA KOČEVJE OB UPOŠTEVANJU SPREJETEGA PROGRAMA IN LETNIH PROGRAMOV DELA, ODLOČA O PRAVICAH, OBVEZNOSTIH IN ODGOVORNOSTIH DELAVCEV INKUBATORJA, OPRAVLJA DRUGA DELA V SKLADU S PREDPISI IN DOLOČBAMI AKTOV INKUBATORJA.

UE delovnega mesta oziroma dela: KOČEVJE
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 60 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 10 let
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje zelo dobro, slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno
Drugi pogoji: Državljanstvo Republike Slovenije, nekaznovanost, aktivno znanje slovenskega, angleškega ali nemškega jezika, organizacijske in vodstvene sposobnosti, vedenje o nacionalnih in EU programih, predložen program dela za mandatno obdobje, zaželen vozniški izpit B kategorije.
Prijava je mogoča do: 12.06.2024

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/izobrazevanje-prevajanje-kultura-sport/vse-regije).

ZRSZ - Območna služba Ljubljana

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
10.04.2024. ob 00:45
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
12 -krat

ZRSZ - Območna služba Ljubljana

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija