KRUPS Dolce Gusto F054001A set za čiščenje vodnega kamna

  • Cena: 4,90 
  • Šifra oglasa: 2228609
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Osrednjeslovenska

Več:


Opis:
Set Krups F054001A pribor za čiščenje vodnega kamna.

KRUPS pribor učinkovito odstranjuje vodni kamen
Marsikdo pa pozabi na dejstvo, da se vodni kamen nabira tudi na vseh aparatih, ki so tako ali drugače v stiku z vodo. V tem primeru pa nam pride prav tudi KRUPS pribor za čiščenje vodnega kamna.

Vodni kamen lahko na napravah v gospodinjstvu povzroči nemalo preglavic, zato je KRUPS pribor primeren za vse tiste, ki imate v svojem gospodinjstvu espresso avtomate, kavne avtomate ali grelnike vode. Gre za odstranjevalec v obliki praška, ki temeljito očisti vse dele aparatov, vključno z različnimi šobami in rezervoarji z vodo, ki so ključni za nemoteno delovanje aparatov.

KRUPS pribor podaljšuje življenjsko dobo vaših aparatov
Redno čiščenje aparatov je tako le eden od ukrepov, s katerim lahko bistveno pripomoremo k daljši življenjski dobi aparata. Če na primer napitek iz vašega kavnega aparata izteka počasneje kot ponavadi, ali pa samo po kapljicah, potem je to skrajni čas, da uporabite KRUPS pribor, s katerim vaš aparat očistite vodnega kamna.

Opozorilo!
Sredstvo za odstranjevanje vodnega kamna iz espresso avtomatov, kavnih avtomatov in grelnikov vode. Draži oči, dihala in kožo. Hraniti izven dosega otrok. Če pride do zaužitja, takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo ali etiketo. Če pride v oči, takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč.

Sestava: Citronska kislina (EU št. 201-069-1)


Več podatkov si oglejte na tej povezavi...