Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Mehka nosilka Ergobaby Omni 360
  • Mehka nosilka Ergobaby Omni 360

Mehka nosilka Ergobaby Omni 360

Cena
60 €
Šifra oglasa: 12274461

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Vič Rudnik, Vič - Dolgi most
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Možnost osebnega prevzema na relaciji CE - LJ.

Prednost mehke nosilke Ergobaby® Omni 4 položaji 360 je, da omogoča nošenje novorojenčka brez vstavka in kar 4 položaje nošenja; tako da je dojenček obrnjen proti mamici ali očku, stran od staršev, tako da je na hrbtu in tudi na boku mamice ali očka. Udobje zagotavljajo oblazinjene naramnice in enakomerna porazdeljenost otrokove teže od bokov do ramen, kar zmanjša obremenitev za starša in zmanjšuje možnost nastanka bolečin ob dolgotrajnem nošenju otroka v nosilki. Nosilka Ergobaby® Omni 360 ima izjemno udoben ekstra širok pas, ki se lahko po izbiri nosi visoko ali nizko na pasu in zagotavlja dodatno podporo spodnjega dela hrbta.

Izdelana je iz 100% premium bombaža in ker je ergonomsko oblikovana, zagotavlja, da z bo njeno pomočjo vaš otrok vedno pravilno nošen – vse od rojstva, pa do 20 kg. Položaj otroka lahko hitro in udobno spremenite kar med hojo in sicer iz položaja pogleda nazaj v položaj pogleda naprej. Za popolno pozicijo poskrbi tudi prilagodljiva podložena podpora za glavo in vrat dojenčka. Uporablja se lahko brez vstavka že od , saj poskrbi, da je otrok v nosilki nameščen v pravilnem naravnem položaju – noge v »M« položaju z razširjenimi koleni, ritka postavljena v ravnini ali nižje od kolen in hrbtenica v pravilnem ukrivljenem položaju v obliki črke C.

Za zaščito pred soncem je poskrbljeno s kapuco z UPF 50+, ki bo poskrbela tudi za zasebnost in mir, medtem, ko vaš otrok spi. Poleg mehke nosilke Ergobaby® Omni 4 položaji 360 je vključena tudi snemljiva torbica v barvi nosilke za mamine potrebščine; denar, ličila, ključe in druge pripomočke. Varnostne zaponke na naramnicah povečujejo varnost in zmanjšujejo možnost napačne uporabe.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
29.03.2024. ob 12:07
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
194 -krat