• NEEM Aktivno organsko gnojilo, 1,3 Kg
  • Ne zamudite priložnosti

NEEM Aktivno organsko gnojilo, 1,3 Kg

Cena
20,94 €
Šifra oglasa: 12404160

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Šmarje pri Jelšah, Šmarje pri Jelšah
Stanje
novo

Opis oglasa

Neem Active - posebno organsko gnojilo
Semena neema prihajajo iz tropskih dreves neem in izvirajo iz okoli leta 1500 pr. pr. n. št. Semena neema imajo širok spekter pozitivnih lastnosti za ljudi, živali in rastline. Vsebuje vsa pomembna hranila in dragocene bioaktivne snovi, ki ščitijo drevo neem, ki je doma v Indiji, pred valjastimi črvi, kobilicami, pršicami, virusi in glivami.
UPORABA: Zmleta neemova semena, ki so bila predelana v tako imenovano neemovo pogačo, lahko zmešate z vrtno zemljo ali s kokosovim substratom. Za kokosovo zemljo, ki je revna s hranili, je kombinacija z neemovo pogačo idealno dopolnilo. Vmešano v rastlinsko zemljo lahko vse rastline posadimo tudi v lončke. Potresemo ali vnesemo 25 do 100 g v zemljo na 1 m² (dozirna posodica: namazana: cca. 8 g, zvrhana: cca. 10 g). Ali pa v zalivalko napolnite 1 liter vode s 30 g Neem Active. Močno premešamo in pustimo poparek stati približno tri ure. Tik pred zalivanjem še enkrat premešamo, da blato pride v zemljo.
SHRANJEVANJE: hraniti na hladnem, suhem in zaščitenem pred svetlobo. Pri shranjevanju ≥ 4 leta ni mogoče izključiti zmanjšanja vsebnosti dušika.
SESTAVINE: Organsko NPK gnojilo – 1,5 % skupnega dušika; 0,4 % skupnega fosfata; 2,2 % skupnega kalija; 0,3 % skupnega magnezija

Spletna povezava

Zemljevid

ROLAND d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
15.03.2024. ob 11:25
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
43 -krat

ROLAND d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija