Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • GORENJE NRS9182VB ameriški hladilnik
  • GORENJE NRS9182VB ameriški hladilnik
  • GORENJE NRS9182VB ameriški hladilnik

GORENJE NRS9182VB ameriški hladilnik

Cena
1.072,09 €
Šifra oglasa: 2230707

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska

Opis oglasa


Opis:
GORENJE NRS9182VB ameriški hladilnik, energijski razred: A++, prostornina hladilnega dela: bruto/neto: 386 / 368 l, prostornina zamrzovalnega dela: bruto/neto: 224 / 167 l

Tehnologija NoFrost Plus
Sistem NoFrost je idealen za zamrzovalnik saj z učinkovitim kroženjem hladnega zraka le tega s pomočjo ventilatorja razvlažuje, podobno kot pri klimatskih napravah. Ker ni vlage, tudi ne nastaja led in na živilih srež. Čiščenje aparata je udobno, saj ni potrebno predhodno odtaljevanje. S tehnologijo NoFrost Plus so ohranjene vse prednosti klasičnega sistema NoFrost v zamrzovalnem delu aparata. V hladilnem delu sistem NoFrost Plus zagotavlja ravno pravo stopnjo vlage in preprečuje izsuševanje svežih živil s pomočjo inovativne kombinacija IonAir in MultiFlow 360°.

SensoTech
Velik in pregleden LED zaslon omogoča takojšnjo prilagoditev temperaturnih nastavitev. Funkciji, kot sta FastFreeze in HolidayMode, lahko vklopite s preprostim dotikom. V primeru nenadnega dviga temperature pa vas bo vgrajeni alarm na to takoj opozoril.

Inverterski kompresor
Gorenjevi hladilniki v najboljšem energijskem razredu dosegajo tako odličen rezultat zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji, ki vključuje visoko učinkovite inverterske kompresorje. Elektronsko upravljanje zagotavlja precizno spremljanje temperature v notranjosti aparata in sprotno uravnava delovanje kompresorja. Ob povišanju notranje temperature ali pri vlaganju hrane v hladilnik temperatura v notranjosti naraste, zato se avtomatično sproži pospešeno ohlajevanje. Prednost inverterskega kompresorja pred konvencionalnim je v povečani učinkovitosti, saj doseže najvišjo stopnjo delovanja v izjemno kratkem času.

Ledomat z dozirnikom vode
Ledomat z dozirnikom vode lahko upravljate na dotik, ohlajeno vodo, zdrobljen led ali ledene kocke pa si lahko privoščite, ne da bi povezali hladilnik z vodovodno napeljavo. Zaradi svoje posebne vitke oblike v hladilniku ne zavzame veliko prostora.

Funkcija FastFreeze
Hitrejše zamrzovanje. Funkcija FastFreeze je primerna za hitro in učinkovito zamrzovanje hrane ob večjih nakupih. Deluje intenzivno na izjemno nizki temperaturi –24 °C. Ob vklopu deluje 50 ur in ohranja konstantno temperaturo, nato se samodejno naravna na normalno temperaturo zamrzovalnika – 18°C.

Funkcija SuperCool
Idealna za shranjevanje po večjih nakupih. Stalna temperatura v hladilniku je najpomembnejša za optimalno shranjevanje hrane. Ob večjih nakupih živil se temperatura v hladilniku poviša, zato je funkcija pospešenega hlajenja SuperCool odlična rešitev. Po aktivaciji deluje 6 ur in ohranja za 3 °C nižjo temperaturo kot je običajno.

MultiFlow 360°
Intenziven sistem MultiFlow 360° aktivno uravnava prezračevanje, vlago in temperaturo, kakor najbolj ustreza sveži hrani v hladilniku. Štirinajst odprtin za prezračevanje zagotavlja stalno temperaturo na vsaki polici v hladilniku brez nevarnosti, da bi hrana zamrznila. Stalna temperatura in vlaga na vseh policah v hladilniku zagotavlja, da se živila ne izsušujejo in tako ohranjajo kakovost. Sistem MultiFlow 360° je učinkovito prečiščuje čisti zrak in varčuje z energijo.

Lastnosti:

Energijski razred: A++
Odpiranje vrat: Hladilnik desno / zamrzovalnik levo odpiranje vrat
Barva izdelka: Črna
Klimatski razredi: SN, T
Dozirnik vode
Ledomat: Avtomatska izdelava ledu, Ledene kocke, Zdrobljen led
Večtočkovno 3D vpihovanje zraka: MultiFlow hlajenje v hladilniku
NoFrost Plus
Funkcija hitrega zamrzovanja FastFreeze

Zmogljivost:

Inverterski kompresor
Skupna bruto/neto prostornina: 610 / 535 l
Prostornina hladilnega dela: bruto/neto: 386 / 368 l
Prostornina zamrzovalnega dela: bruto/neto: 224 / 167 l
Zamrzovalna zmogljivost v 24 urah: 13 kg / 24 ur

Upravljanje:

Elektronsko upravljanje SensoTech
Elektronsko na vratih
Zvočni alarm

Hladilni del:

LED osvetlitev na stropu

Zamrzovalni del:

Osvetlitev zamrzovalnega prostora: LED osvetlitev
Zamrzovalni prostor: 2 predala

Tehnični podatki:

Priklop za vodo: kontejnerski
Poraba električne energije v 24 urah: 0,94 kWh
Nivo hrupa: 42 dB
Mere (ŠXVXG): 91 X 179,3 X 68,7 cm
Neto teža: 109 kg
Priključna moč: 252 W




Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
17.03.2020. ob 00:55
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
745 -krat