• KOMERICALIST - M/Ž
  • Ne zamudite priložnosti

KOMERICALIST - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12619211

Osnovne informacije

Lokacija
Podravska, Maribor, Center
Interna številka izdelka
PG12706

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: KOMERICALIST - M/Ž
Naziv delodajalca: BESOLAR, sončne elektrarne in druge storitve, d.o.o.
Naslov delodajalca: Tržaška cesta 39 , 2000 MARIBOR
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: ABER KATJA, 040 876 949, katja@obnovljiv.si
Opis del in nalog: - SODELOVANJE PRI RAZVOJU PRODAJNIH STRATEGIJ IN NAČRTOVANJU PRODAJNIH AKTIVNOSTI, POMOČ PRI VODENJE PRODAJNEGA TIMA IN ZAGOTAVLJANJE UČINKOVITEGA DELA ZAPOSLENIH, POMOČ PRI PRIPRAVI ANALIZE PRODAJNIH REZULTATOV IN POROČIL ZA VODSTVO PODJETJA, SKRB ZA VZPOSTAVLJANJE IN NEGOVANJE ODNOSOV S STRANKAMI TER ZA OHRANJANJE VISOKE RAVNI ZADOVOLJSTVA STRANK, ORGANIZACIJA IN IZVEDBA PRODAJNIH KAMPANJ TER SPREMLJANJE UČINKOVITOSTI MARKETINŠKIH AKTIVNOSTI, SPREMLJANJE KONKURENČNEGA OKOLJA IN IDENTIFIKACIJA PRODAJNIH PRILOŽNOSTI, SKRB ZA POGODBE IN PLAČILA, SKRB ZA UČINKOVITO UPRAVLJANJE ZALOG IN LOGISTIKE V PRODAJNEM ODDELKU, PRIDOBIVANJE NOVIH KUPCEV IN PROJEKTOV TER PO POTREBI NADOMEŠČANJE PODROČNIH VODIJ.

UE delovnega mesta oziroma dela: MARIBOR
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 12 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro, nemški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno, slovenski jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje zelo dobro
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - zahtevno, delo s preglednicami - zahtevno, delo z bazami podatkov - osnovno, poznavanje računalniških omrežij - osnovno, poznavanje operacijskih sistemov - osnovno, računalniško oblikovanje - osnovno
Drugi pogoji: Zaželjene delovne izkušnje in predznanje iz področja fotovoltaike, sposobnost timskega dela, potrpežljivost, iznajdljivost, komunikativne sposobnosti.
Prijava je mogoča do: 14.05.2024
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/komerciala-prodaja/vse-regije).

ZRSZ - Območna služba Maribor

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
26.04.2024. ob 01:20
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
29 -krat

ZRSZ - Območna služba Maribor

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija