Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Canon EOS M6 Mark II (ohišje - brez objektiva)
  • Canon EOS M6 Mark II (ohišje - brez objektiva)

Canon EOS M6 Mark II (ohišje - brez objektiva)

Cena
949 €
Šifra oglasa: 9382175

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

CANON EOS M6 MARK II
Popolna kamera za ustvarjanje vsebin. Canon EOS M6 Mark II ima tehnologije, ki omogočajo zajemanje osupljivih slik in 4K video posnetke in jih delite trenutke svojega življenja na poti.
 
Opazite in zajemite!
Ujemite trenutke s hitrostjo do 14 sličic na sekundo s tem bliskovito hitrim fotoaparatom, ki izostri, zajame in zajame . Zahvaljujoč prenosni zasnovi lahko EOS M6 Mark II vzamete s seboj tako rekoč kamor koli, zaradi česar je popolno fotografsko orodje za dokumentiranje vašega življenja in zajemanje ustvarjalnih trenutkov vsakdanjega življenja.
 
Ne zamudite trenutka!
Oglejte si, kako veleposlanik Canon Piotr Malecki s hitrostjo in vsestranskostjo EOS M6 Mark II izkoristi bežne trenutke v Varšavi, kjer živi.
 
Ujemite edinstvene trenutke!
Življenje se hitro spremeni, ne glede na to, ali fotografirate na ulici ali ustvarjate ustvarjalne potovalne fotografije. Zajemite jih s hitrostjo do 14 sličic na sekundo ali pa uporabite neprekinjeno fotografiranje RAW s 30 sličicami na sekundos popolno samodejno ostrenjem, ki popolnoma zajame ostrino premikajočih se predmetov.
 
V hipu
EOS M6 Mark II je hiter in odziven stroj , na katerega lahko takoj ukrepate, ko zagledate ustvarjalno priložnost: potem lahko ostrino in fotografiranje naredite v trenutku. Odlična kamera za ulično fotografiranje in zajemanje vsakdanjega, ko je v ključnem trenutku pomembna hitrost.
RAW neprekinjeno fotografiranje pri 30 sličicah na sekundo
Ustvarite datoteke RAW z 18 milijoni slikovnih pik * RAW pri neverjetnih 30 sličicah na sekundo z neprekinjenim ostrenjem. Tehnologija predhodnega snemanja začne neprekinjeno snemati 0,5 sekunde, preden pritisnete sprožilec, tako da vam ni treba zamuditi posebnih trenutkov in uživati ​​v prilagodljivosti datotek RAW.
* 75% površine slike
Hitro neprekinjeno fotografiranje in samodejni ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami
EOS M6 Mark II lahko zajame slike z 32,5 milijona slikovnih pik s hitrostjo do 14 sličic na sekundo z neprekinjenim ostrenjem .Spremljajte motive, ki se premikajo v fotookvirju, in v pravem trenutku posnemite briljantne neprekinjene posnetke z odličnimi podrobnostmi. Podpora za velik vmesni pomnilnik in kartico UHS-II vam omogoča, da zajamete 54 sličic v formatu JPEG, 23 sličic v formatu RAW in 36 sličic v formatu CRAW.
Zaznavanje obrazov in oči sledenje s pomočjo ostre portrete, lahko kamero preprosto odločil, da se dotaknete zaslona na dotik, kjer je poudarek usmerjen proti okvirju - izbirajte med 5481 položaju AF. Gumb AF-ON na zadnji strani fotoaparata omogoča ostrenje z zadnjim gumbom, podrsani AF pa omogoča britje ostro ostrino z ročnim ostrenjem z dodatnim EVF-DC2 in izboljšanjem ostrenja.
 
 
Osupljiva kakovost slike - podnevi in ​​ponoči
Z občutljivostjo do ISO 25600 lahko posnamete osupljive, podrobne in prijetne slike z 32,5 milijona slikovnih pik tudi pri šibki svetlobi. Lahko obrežete, obdelate in spremenite velikost, hkrati pa ohranite kakovost slike.
 
Osupljive slike podnevi in ​​ponoči
Okoliščine niso pomembne: 32,5-milijona slikovnih pik CMOS-senzorja AOS-C CMOS EOS M6 Mark II zagotavlja osupljivo kakovost slike .Videli boste tudi najmanjše podrobnosti - tako pri močni svetlobi kot v senčnih krajih - da o čudovitih barvah in gladkih prelivih ne govorimo. Slike lahko obrežete, obdelate in spremenite velikost, ne da bi bistveno poslabšali kakovost .
Z občutljivostjo do ISO 25600 lahko fotografirate pri šibki svetlobi , naša kombinirana tehnologija stabilizacije slike pa zagotavlja do 5 stopenj zaščite pred zameglitvijo zaradi tresenja fotoaparata.
Kakovost s procesorjem DIGIC 8
V središču EOS M6 Mark II je procesor DIGIC 8,ki ne samo nadzoruje delovanje fotoaparata, temveč je odgovoren tudi za obdelavo slik v formatih JPEG, RAW in Compact RAW, hkrati pa izboljšuje in izpopolnjuje kakovost slike.
* Vgrajena tehnologija digitalne optimizacije leč (DLO) v fotoaparat lahko iz slike, ki jo snemate, izvleče tudi najmanjše dele kakovosti slike, tako da lahko iz fotoaparata dobite jasne in podrobne slike.
* Slike, posnete z EOS M6 Mark II, lahko z malo digitalnega šuma reproducirajo vzdušje ob vsaki priložnosti, tudi pri visoki občutljivosti ISO (do ISO 25600, razširljivo do 51200).
* Datoteke RAW lahko obdelate v slike JPEG v fotoaparatu z obdelavo slik RAW v kameri. Slike lahko izboljšate tudi v načinu Creative Assistant. Procesor DIGIC 8 vam omogoča popravljanje slik in ustvarjanje več različic slike, od katerih je vsaka videti drugače in ima drugačen učinek.
 
 
Spektakularen video, ki pripoveduje zgodbo ...
Snemajte videoposnetke vsaj tako samozavestno, kot če bi fotografirali. EOS M6 Mark II lahko zajame 4K videoposnetke do 30p in Full HD do 120p . * 4K time-lapse vrne najboljše gibe na povsem drugačni časovni lestvici.
 
Za snemanje spektakularnih video posnetkov
Ujemite ustvarjalne videoposnetke s svojo fotografsko kamero, ki vam omogoča, da posnamete neverjetne posnetke 4K, time-lapse in slow motion. Ne glede na to, ali snemate samostojni film, ustvarjate vsebino za vlog ali blog ali uživate v snemanju družinskih videoposnetkov, EOS M6 Mark II zagotavlja profesionalni učinek s preprostim, kinematografskim in samodejnim ostrenjem zahvaljujoč tehnologiji ostrenja Dual Pixel CMOS AF in zaslonu na dotik vaših posnetkov.
Za ustvarjalce začetnike
Če ste nov pri zajemanju videoposnetkov z majhno, priročno kamero, vam lahkoVideoSnapshot pomaga narediti prve korake na poti k ustvarjanju ustvarjalnih videoposnetkov: naredite posnetke svojega dneva in jih združite v fotoaparatu, da boste lahko enostavno pripovedovali o svojih potovanjih in dogodkih.
Osredotočite se kot profesionalci!
Naš priznani sistem CMOS AF z dvojno slikovno piko vam omogoča enostavno in ostro osredotočanje na premikajoče se predmete, kot so obrazi, ki pokrivajo skoraj celoten kader.Prilagodite hitrost ostrenja gladkim prehodom in se dotaknite zaslona na dotik fotoaparata (ali pametne naprave, ki poganja Canon Camera Connect), da premaknete ostrino z enega predmeta na drugega.
V kombinaciji z lečo s tehnologijo STM ali Nano USM EOS M6 Mark II združuje gladko in mehko ostrenje za profesionalni videz in zvok.
Izberite svoj videz
Posnemite filme 4K s hitrostjo sličic 25 sličic na sekundo ali 30 sličic na sekundo s celotno širino senzorja fotoaparata in osupljivo se bodo prikazali na vašem televizorju. S preklopom v način Full HD lahko dosežete nižjo hitrost sličic (na primer 50 / 60p) ali visoko hitrost slikanja 100/120 fps - popolna izbira za zelo počasne posnetke.
Zahvaljujoč izhodu HDMI fotoaparata je mogoče snemati tudi na zunanji snemalnik.
Zvočni posnetki, ki si jih vaši videoposnetki zaslužijo
Dosezite vsaj tako dober zvok, kot ga kažejo vaši filmi . Samodejno ali ročno prilagodite raven snemanja in za snemanje zvoka uporabite zunanji priključek mikrofona.
Nova dimenzija gibanja
Ne le, da lahko premikajoče se predmete posnamete v 120 sličicah na sekundo v počasnem posnetku, temveč lahko posnamete tudi 4K videoposnetke s časovnim zamikom,ki vrnejo gibanje na počasnejši časovni lestvici.Nastavite kamero, vnesite čas med posnetki in število sličic, ki jih želite posneti, nato pa se vrnite pozneje in si oglejte osupljiv 4K video posnetek EOS M6 Mark II.
 
 
Moj lasten način dela
S preklopnim zaslonom na dotik prilagodite svoj posnetek iz katerega koli kota ali pa se potopite v izkušnjo fotografiranja s fantastičnim snemljivim elektronskim iskalom, ki omogoča enostavno zajemanje tudi pri močni svetlobi. Številne kontrole na EOS M6 Mark II so tudi prilagodljive - kot da bi držali kamero, zasnovano za vas.
 
Vaš stalni ustvarjalni spremljevalec
EOS M6 Mark II s snemljivim iskalom ter baterijo in pomnilniško kartico s samo 408 grami omogoča enostavno nošenje v žepu jakne , torbi ali kjer koli drugje - tako da ste vedno pripravljeni na navdih.Preizkusite s kompaktno fiksno lečo, kot je EF-M 22 mm f / 2 STM ali 32 mm f / 1,4 STM, in že pripravljate klasično poročilo.
 
Zasnovan za ustvarjalnost
EOS M6 Mark II je lahko vaš stalni ustvarjalni spremljevalec - tako enostaven za prevoz, da ga lahko vzamete s seboj tako rekoč kamor koli, in tako vsestranski, da lahko z njim zajamete skoraj vse. Karoserijsko ohišje iz magnezijeve zlitine je trpežno in lahko, njegova kompaktna oblika pa seodlično prilega široki paleti lahkih objektivov EF-M .
Kako želite videti svet?
180-stopinjski vrtljivi zaslon na dotik EOS M6 Mark II vam omogoča udobno fotografiranje iz ustvarjalnih kotov, snemljivo, neobvezno elektronsko iskalo pa omogoča fotografiranje iz bolj intimnih kotov, da se še bolj povežete z motivom. Izjemno udoben je za uporabo tudi ob močni sončni svetlobi, poleg tega pa ga je mogoče prilagoditi.
Opcija HF-DC2 elektronsko iskalo (ni na voljo za vse izdelke) ponuja ločljivost 2,360,000 pik in 100% pokritost. Pred fotografiranjem si oglejte barve, svetlost in ostrino ter uživajte v iskalu, ki je za priročno in enostavno uporabo oddaljeno od telesa fotoaparata in se hitro odziva.
 
Ogromen izbor leč
Kot del brezzrcalnih fotoaparatov EOS M EOS M6 Mark II ni združljiv le z objektivi EF-M, temveč tudi z objektivi EF in EF-S z uporabo adapterja EF-EOS M, tako da lahko fotografi izbirajo med resnično široko paleto optičnih naprav.
 
 
Povezuje se z vašim digitalnim življenjem
EOS M6 Mark II ima stalno aktiven Bluetooth in vgrajen Wi-Fi , tako da lahko popolnoma delate s svojo pametno napravo.
* Slike lahko prenesete hitro in enostavno - tudi med snemanjem, samodejno. Ko jih prenesete v Canon Camera Connect, jih lahko delite s prijatelji in spletnimi sledilci.
* S pametno napravo (prek Camera Connect) ali računalnikom (Windows / Mac) lahko na daljavo upravljate EOS M6 Mark II - na zaslonu naprave lahko vidite, kaj vidi kamera, prilagodite nastavitve kamere in snemate z oddaljenosti do 10 metrov .Odlična priložnost za raziskovanje novih in ustvarjalnih perspektiv
* Koordinate GPS, ki ste jih prejeli v pametni telefon, lahko med snemanjem prenesete na EOS M6 Mark II, tako da lahko slike označite s svojo lokacijo.
Pomembne so tudi majhne podrobnosti
Od trenutka, ko dobite EOS M6 Mark II, ne boste mogli dobiti dovolj podrobnosti, ki ste jih vanj vložili. Na primer, vgrajena možnost polnjenja USB v fotoaparat omogoča daljše fotografiranje, samočistilni senzor pa preprečuje vdor prahu in umazanije, ki bi lahko uničila vaše slike.
Kontrole lahko prilagodite in programirate tako, da so vse potrebne funkcije točno tam, kjer jih želite.
 
 
Povezuje se z vašim spletnim življenjem
EOS M6 Mark II je zasnovan tako, da odlično deluje s pametnimi napravami *, zahvaljujoč nenehno aktivni povezavi Bluetooth in vgrajenemu Wi-Fi. S programom Canon Camera Connect lahko delite fotografije in videoposnetke ter samodejno sinhronizirate fotografije s telefonom ali tabličnim računalnikom.Naprave lahko uporabite tudi za snemanje na daljavo.
 
Glavni tehnični podatki
14fps fotografiranje in 30fps RAW neprekinjeno fotografiranje *
Z neprekinjenim ostrenjem
Senzor velikosti APS-C z 32,5 milijona slikovnih pik
Za odlično kakovost in prilagodljivost
Največja občutljivost ISO 25600
Zajemanje razpoloženja pri šibki svetlobi
Le 408 g
Za ustvarjalne posnetke na poti
Videoposnetki 4K in posnetki v polni visoki ločljivosti do 120 sličic na sekundo
Ustvarjalna orodja so bistvenega pomena za snemanje filmov
180 ° vrtljiv zaslon na dotik
Za posnetke, posnete iz ustvarjalnih zornih kotov
Snemljivo, neobvezno elektronsko iskalo
Za izjemno izkušnjo fotografiranja
Vgrajena Wi-Fi in Bluetooth®
Za skupno rabo slik, samodejni prenos in daljinsko upravljanje kamere **
* RAW način zaporednih posnetkov posname slike z ločljivostjo 18 milijonov slikovnih pik v zaporedju, s čimer se območje slike zmanjša na 75 × 75%.
** Če želite uporabljati Bluetooth v programu Camera Connect, potrebujete pametno napravo z različico Bluetooth 4.0 (ali novejšo). Potrebujete tudi pametno napravo s sistemom iOS 11.4 (ali novejšim) ali Android 5.0 (ali novejšim).
Specifikacije
Slikovni senzor
* Tip: 22,3 × 14,9 mm CMOS
* Dejansko število slikovnih pik: približno 32,5 milijona slikovnih pik
* Skupno število slikovnih pik: približno 34,4 milijona slikovnih pik
* Razmerje stranic: 3: 2
* Nizkoprepustni filter: vgrajen / pritrjen
* Čiščenje senzorja: integrirani sistem za čiščenje EOS
* Vrsta barvnega filtra: primarna barva
Obdelava slik
* Tip: Zahvaljujoč DIGIC 8
Cilj
* Bajonetna ključavnica: EF-M (lahko se uporablja tako z objektivi EF kot z EF-S z adapterjem EF-EOS M)
* Fokusna razdalja: Enakovredno 1,6-kratni razdalji ostrenja
* Stabilizacija slike:
- Optični stabilizator slike na združljivih lečah.
- Fotografije: stabilizator slike z dvojnim zaznavanjem na združljivih lečah.
- Video posnetki: digitalni stabilizator slike za video posnetke, kombinirani stabilizator slike
Osredotočanje
* Tip: sistem z dvema slikovnima pikama CMOS AF. Pike senzorja faze na slikovnem senzorju 1
* Sistem AF / AF točke: 
- Največ 143/99 točk, odvisno od leče.
- 1 točka AF / 1 AF območje prostega pozicioniranja z ročnim izbiranjem (razpoložljiva površina je odvisna od leče)
* Območje AF: -5 do 18 sličic na sekundo (pri 23 ° C, ISO 100, z objektivom EF-M 32 mm f / 1,4 STM)
* Načini AF: AF z enim posnetkom in servo AF
* Izberite točko AF:
- Face + Tracking: sledite obrazu in motivu s samodejnim zaznavanjem / ročno izbiro zaslona na dotik.Samodejna izbira na točkah AF, če v kadru ni prepoznavnega obraza.
- AF z očmi: Omogoča zaznavanje in ostrenje oči z One-shot in Servo AF.
- Spot AF: omogoča izostritev določene točke s polovično velikostjo 1-točkovnega AF.
- Območje AF: ročno izberite območje, samodejno izberite dodatne točke AF v izbranem območju
- 1-točkovni AF: ročno izberite z zaslonom na dotik / gumbi
* Prikaz izbrane točke AF: prikaz na LCD zaslonu / elektronskem iskalu.
* Zaklepanje AF: Zajemite s pritiskom na sprožilec ali gumb za zaklepanje AE polovično
* Pomožni osvetljevalec AF: prek pomožnega osvetljevalnika LED
* Ročno ostrenje:
- Z objektivi EF in EF-S - nastavljivo s stikalom AF / MF na objektivu - z objektivi
EF-M - lahko izberete poseben gumb MF / druge prilagodljive gumbe (preklop med AF in MF).
- Na voljo izboljšava konture MF - Na voljo
AF in MF (ročno ostrenje po AF z enim posnetkom)
- Povečava slike na voljo med MF (5x ali 10x)
* Serija Focus (na voljo z naslednjimi lečami):
- EF-M 28mm f / 3.5 Macro IS STM
- EF-M 15-45mm f / 3.5-6.3 IS STM
- EF-M 18-150mm f / 3.5-6.3 IS STM
- EF 16-35mm f / 4L IS USM
- EF 24-70mm f / 4L IS USM
- EF 100mm f / 2.8L Macro IS USM
- EF 180mm f / 3.5L Macro USM
- EF-S 35mm f / 2.8 Macro IS STM
- EF-S 60mm f / 2.8 Macro USM
- EF-S 18-135 mm f / 3,5-5,6 IS USM
NADZOR IZPOSTAVLJENOSTI
* Načini merjenja:
- Merjenje v realnem času s slikovnega senzorja
- (1) Ocenjevalno merjenje (384 con)
- (2) Delno merjenje v središču slike (približno 4,5% zaslona Live View)
- (3) Srednje tehtano povprečno merjenje
- (4 ) Točkovno merjenje (približno 2,6% zaslona Live View)
- možnost ocenjevalnega in sredinsko tehtanega povprečenja med snemanjem videoposnetka
* Območje merjenja:
- Fotografija: -2 do 20 sličic na sekundo (23 ° C pri ISO 100)
- Video: 0 do 20 sličic na sekundo (23 ° C do ISO 100)
* Snemanje AE: 
- Samodejno: osvetlitev se zaklene po ostrenju z ocenjevalnim merjenjem v načinu AF z eno sliko.
- Ročno: Gumb za zaklepanje AE lahko vklopite v načinih kreativne cone.
* Kompenzacija osvetlitve: +/- 3 ustavitve v korakih po 1/3 ali 1/2
* AEB: +/- 3 EV v korakih po 1/2 ali 1/3 (lahko tudi s kompenzacijo osvetlitve)
* Občutljivost ISO:
- ISO AUTO (100-25600), v korakih po 100-25600 po 1/3. Občutljivost ISO lahko razširite na
51.200 - Video osvetlitev: ISO AUTO (100–12800), 100–25600 (podaljšana) v korakih po 1/3
- Podpora samodejnega počasnega zaklopa video 2
Zakleni
* Tip: navpični mehanski zaklop v goriščni ravnini; vse hitrosti zaklopa so elektronsko krmiljene
* Hitrost zaklopa: 30 do 1/4000 sek (v korakih po 1/3), žarnica (območje celotne hitrosti zaklopa. Nastavljiv obseg je odvisen od načina fotografiranja)
Ravnovesje beline
* Tip: Samodejna nastavitev ravnovesja beline s slikovnim senzorjem
* Nastavitve:
- Samodejno (okoljska prioriteta, samodejno (bela prioriteta), sončna svetloba, senca, oblačno, žarilno nitko, bela
- bela fluorescentna, bliskavica, po meri, barvna temperatura (v korakih po 100 Kelvinov)
- kompenzacija ravnovesja beline:
* Modra / rumena +/- 9 stopenj
* Magenta / zelena +/- 9 ravni
* Prilagoditev beline po meri: Da, lahko določite 1 nastavitev
* Serija ravnovesja beline:
- +/- 3 koraki na korak
- možen je modri / jantarni ali škrlatni / zeleni premik.
- Premik ravnovesja beline in AEB lahko nastavite tudi v kombinaciji.
Iskalnik
* Tip: EVF-DC1, EVF-DC2 neobvezno elektronsko iskalo
* Podatki, prikazani v iskalniku: 
Z iskalom EVF-DC2:
lahko prilagodite in izberete INFO. Gumb
(1) Slika v živo s podatki o osvetlitvi
(2) Slika v živo z osnovnimi podatki
(3) Slika v živo s podrobnimi podatki
Prilagodljive informacije:
Podatki o snemanju, prekrivanje mrežne črte (3 formati), histogram (svetlost / RGB), elektronsko obzorje, razmerje stranic
* Preverjanje globinske ostrine: Da
LCD monitor
* Vrsta: 7,5 cm (3-palčni) LCD zaslon na dotik ClearView II (TFT). Razmerje stranic 3: 2. Približno 1.040.000 slikovnih pik Elektrostatični kapacitivni tip. Lahko se nagne za 180 stopinj in 45 stopinj navzdol.
* Pokritost slike: približno 100%
* Nastavitev svetlosti: nastavljiva v sedmih korakih
* Možnosti prikaza:
INFO lahko prilagodite in izberete. Gumb
(1) Slika v živo z osnovnimi podatki
(2) Slika v živo s podrobnimi podatki
(3) Slika v živo z zaslonskimi gumbi
Prilagodljive informacije:
Podatki o snemanju, prekrivanje mrežne črte (3 formati), histogram (svetlost / RGB), elektronsko obzorje, razmerje stranic
Flash
* Vgrajena bliskavica GN (ISO 100, metri): 4.6
* Pokritost vgrajene bliskavice: največja pokritost pribl. 15 mm (35 mm enako: približno 24 mm)
* Čas polnjenja vgrajene bliskavice: približno 4 sekunde 3
* Načini: samodejni (E-TTL II)
* Popravek rdečih oči: zmanjšanje učinka rdečih oči
* X-Sync kontakt: 1/200 sek
* Kompenzacija osvetlitve z bliskavico: +/- 2 EV v korakih po 1/3
* Braketiranje osvetlitve bliskavice: Da, združljivo z zunanjo bliskavico
* Zaklepanje osvetlitve bliskavice: Da, z gumbom AEL
* Sinhrono z drugim zaklopom: Da
* Konektor za bliskavico / PC: Da / Ne
* Združljive zunanje bliskavice: Speedlite E-TTL II serije EX, združljive z brezžičnimi sistemi z več bliskavicami
* Zunanji nadzor bliskavice: v meniju z nastavitvami fotoaparata / nastavitvami bliskavice
Snemanje
* Načini: Intelligent Scene Auto, Hybrid Auto, Creative Assistant, SCN (avtoportret, portret, gladka koža, pokrajina, šport, od blizu, hrana, pan, ročni nočni način, kompenzacija osvetlitve HDR), kreativni filtri (črno-beli, mehki ostrenje, ribje oko, učinek akvarela, učinek igralne kamere, učinek miniature, umetniški HDR - normalno, osupljivo, živo, reliefno), samodejno programiranje, AE s prednostjo zaklopa, AE s prednostjo zaslonke, prilagodljiva prednastavitev (FV), ročna osvetlitev (osvetlitev videoposnetka) , Ročna osvetlitev videoposnetka, HDR videoposnetki, ustvarjalni video učinki, video s časovnim zamikom (3 prizori in po meri)
* Slogi slike: samodejno, običajno, pokončno, ležeče, natančne podrobnosti, nevtralno, življenjsko, mono, po meri (× 3)
* Barvni prostor: sRGB in Adobe RGB
* Obdelava slike:
- Highlight prioriteta ton (standardna in izboljšana)
- Auto Optimizer Razsvetljava (4 nastavitve)
- Dolga hrupa zmanjšanje izpostavljenosti
- Hrup občutljivost Zmanjšanje Visoka občutljivost ISO (4 nastavitve + Več Včlanjevanje hrane NR.)
- Lens periferni temnenje popravek
- kromatične popravek aberacije
- difrakcijo Popravek
Creative Pomočnik:
- prednastavitve
- zameglitev ozadja (5 nastavitev)
- svetlost (19 stopenj)
- kontrast (9 stopenj)
- nasičenost (9 stopenj)
-
barvni toni 1 in 2 (9 stopenj) - enobarvni (izključeno / črno-belo / sepija) / Modra / vijolična / zelena)
* Načini fotografiranja: posamičen, hiter posnetek, počasni posnetek, samosprožilec (2 sek., 10 sek., Enojno, daljinsko)
* Neprekinjeno fotografiranje: posnetek z enim posnetkom / servo: približno 14 sličic na sekundo do 54 sličic v JPEG in 23 sličic v RAW in do 36 sličic v CRAW 4
* Interval:
- Interval snemanja: 10 sekund - 99 ur 59 minut 59 sekund
- Število posnetkov: 1 - 99 - neomejeno
Vrsta datoteke
* Vrsta fotografije:
- JPEG: fino, običajno (združljivo z Exif 2.31) / pravilo oblikovanja za datotečni sistem kamere (2.0)
- RAW: RAW (14-bitni CR3),
- združljiv z formatom naročila digitalnega tiska [DPOF] različice 1.1
* RAW + JPEG hkratno snemanje: Da, možno je stiskanje RAW + veliko JPEG
* Velikost slike:
- RAW: (3 2) 6960 × 4640, (4: 3) 6160 × 4640, (16: 9) 6960 × 3904, (1: 1) 4640 × 4640
- JPEG 3: 2: (L) 6960 × 4640, (M) 4800 × 3200, (S1) 3472 × 2320, (S2) 2400 × 1600
- JPEG 4: 3: (L) 6160 × 4640, (M) 4256 × 3200, (S1) 3072 × 2320, (S2) 2112 × 1600
- JPEG 16: 9: (L) 6960 × 3904, (M) 4800 × 2688, (S1) 3472 × 1952, (S2) 2400 × 1344
- JPEG 1: 1: (L) 4640 × 4640, ( M) 3200 × 3200, (S1) 2300 × 2300, (S2) 1600 × 1600
- Obdelava RAW v fotoaparatu in spreminjanje velikosti slike v načinu prikaza
* Vrsta videoposnetka: MP4 [slika: MPEG-4 AVC / H.264, zvok: MPEG-4 AAC-LC (stereo)]
* Velikost videoposnetka:
- 4K - 3840 × 2160 (29,97, 25 sličic na sekundo)
- Full HD - 1920 × 1080 (119,88, 100, 59,94, 50, 29,97, 25 sličic na sekundo)
- HD - 1280 × 720 (59,94, 50 sličic na sekundo)
- HDR - 1920 × 1080 (29,97, 25 sličic na sekundo)
- 4K časovni zamik - 3840 × 2160 (29,97, 25 sličic na sekundo)
* Dolžina videoposnetka: Najdaljše trajanje: 29 minut 59 sekund Če neprekinjeno snemanje presega največjo dovoljeno velikost 4 GB, bo ustvarjena ločena 4 GB datoteka.
* Mape: Nove mape lahko ustvarite in izberete
* Oštevilčenje datotek:
(1) Neprekinjeno, samodejna ponastavitev
(2) Ročna ponastavitev
Druge lastnosti
* Edinstvene funkcije: 9 prilagodljivih gumbov / 3 številčnice
* Oznaka metapodatkov:
- Podatki o avtorskih pravicah uporabnika (ime avtorja, podatki o avtorskih pravicah)
- Ocena slike (0-5 zvezdic)
Povečano predvajanje: 1,5 do 10-krat v nekaj korakih in gladko povečavo s prstom
* Prikaz formatov:
(1) Ena slika z informacijskim prikazom (izbirne možnosti)
(2) Ena slika
(3) Indeksni prikaz (4/9/36/100 slike)
(4) Skočni zaslon (1/10 / edinstveno število slik, glede na datum snemanja, po oceni , po mapi, samo po videu, samo po zaščiti)
* Diaprojekcija:
- čas predvajanja: 1/2/3/5/10/20 sek
- ponovitev: vklop / izklop
- učinki prehoda: izklop, povlecite 1-2, prehod 1-2. Glasba v ozadju *
* Histogram: Svetlost / RGB
* Opozorilo zaradi prekomerne izpostavljenosti: Da
* Zaščitite slike pred brisanjem:
- Delete: ena slika, izbrane slike, izbrani obseg, vse slike
- Zaščita: izbrane slike, izbrani obseg, vse slike. Odstranite zaščito vseh slik
* Kategorije menijev:
(1) Meni za fotografiranje (8 kosov)
(2) Meni za predvajanje (× 4)
(3) Meni za nastavitev (5 kosov)
(4) Meni zaslona
(5) Moj meni
* Jeziki menija: 29 jezikov (angleški, nemški, francoski, nizozemski, danski, portugalski, finski, italijanski, ukrajinski, norveški, švedski, španski, grški, ruski, poljski, češki, madžarski, vietnamski, hindujski, romunski, turški, arabski, tajski , Poenostavljena kitajska, tradicionalna kitajska, korejska, malajska, indonezijska in japonska)
* Posodobitev vdelane programske opreme: Posodobitev vdelane programske opreme lahko izvede uporabnik.
* Material okvirja: Ogrodje iz magnezijeve zlitine in elektrolitsko pocinkane jeklene pločevine, polikarbonata ali steklenih vlaken iz polikarbonata, termoplastična zunanja prevleka
* Teža (samo okvir): približno 408 g (črna), 408 g (bela), preskusni standard CIPA, z baterijo in pomnilniško kartico
Konektorji
* Tip C USB (enaka hitrost kot Hi-Speed ​​USB 2.0)
* Brezžični LAN (IEEE802.11 b / g / n), (samo 2,4 GHz, kanali 1-11)
* Bluetooth® (različica 4.1 s tehnologijo Bluetooth z nizko porabo energije) 5
* HDMI (priključek tipa Micro-D), možnosti izhoda s [Širina informacije], [Očistite / 4K izhod] in [Očistite / FHD izhod]. Podpora HDR izhodu za združljive televizorje
Neposredno tiskanje
* PictBridge: Da (prek povezave USB ali LAN)
Skladiščenje
* Tip: SD, SDHC, SDXC (skladno z UHS-II)
Podprti operacijski sistem
* PC in Macintosh:
- Windows 10 / 8.1 / 7 SP1 6
- Mac OS X 10.14 / 10.13 / 10.12
Programska oprema
* Obdelava slik: Digital Photo Professional
* Drugo:
- Picture Style Editor,
- EOS Utility,
- Image Transfer Utility
- Picture Style Editor
- Camera Connect je na voljo za naprave iOS in Android 7
Napajanje
* Baterije: 1 litij-ionska baterija za polnjenje LP-E17
* Baterija z enim polnjenjem:
- Približno 305 posnetkov (pri 23 ° C, AE 50%, FE 50%) 8
- Način varčevanja z energijo: pribl. 410 posnetkov
- Video snemanje: pribl. 80 minut
- čas predvajanja diaprojekcije fotografij: približno 4. ura
* Prikaz ravni napolnjenosti baterije: 4 stopnje
* Funkcija varčevanja z energijo:
- Izklop zaslona (15, 30 sekund ali 1, 3, 5, 10, 30 minut)
- Samodejni izklop (30 sekund ali 1, 3, 5, 10 minut, izklop)
- Način varčevanja z energijo
* Polnilci za napajanje in baterije: Polnilnik za baterije LC-E17
Opombe
Podatki se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
* AF z dvojno slikovno piko CMOS - AF zajema približno 100% površine slike navpično in 88% vodoravno, odvisno od uporabljene leče.
* Priporočeni indeks izpostavljenosti
* Ko je baterija popolnoma napolnjena.
* Neprekinjene hitrosti fotografiranja se merijo na 32 GB skladni kartici UHS-II na podlagi Canonovih preskusnih standardov. Število posnetkov sličic in hitrost posnetka je odvisna od velikosti datoteke, števila posnetkov slik in pogojev snemanja (kot so razmerje stranic, predmet, znamka pomnilniške kartice, občutljivost ISO, slog slike in funkcije po meri).
* Za uporabo Bluetootha Camera Connect potrebuje pametno napravo z različico Bluetooth 4.0 (ali novejšo). Potrebujete tudi pametno napravo s sistemom iOS 11.4 (ali novejšim) ali Android 5.0 (ali novejšim).
* Programske aplikacije, združljive z operacijskim sistemom Windows 10, so podprte samo v namiznem načinu sistema Windows 10.
* Za uporabo Bluetootha Camera Connect potrebuje pametno napravo z različico Bluetooth 4.0 (ali novejšo). Potrebujete tudi pametno napravo s sistemom iOS 11.4 (ali novejšim) ali Android 5.0 (ali novejšim).
* CIPA združljiv z baterijami in formatom pomnilniške kartice, ki je priložen napravi (razen če ni drugače navedeno)
Celoten opis
SPECIFIKACIJE
Slika
Številka članka
677586
Proizvajalec
CANON
Garancija
12 mesecev
Kompatibilnost
Canon EOS M
Velikost / vrsta izdelka
Baterija
Optika
Učinkovito število slikovnih pik
32,5 milijona slikovnih pik
Stabilizator slike
Odvisno od leče
Realno število slikovnih pik
34,4 milijona slikovnih pik
Tip senzorja
CMOS
Iskalnik
Elektronski
Velikost senzorja
22,3 x 14,9 mm
Neprekinjeno fotografiranje
AF z enim posnetkom / servo: približno14 sličic na sekundo do 54 sličic v JPEG in 23 sličic v RAW in do 36 sličic v CRAW
Snemanje
z zvokom, podporo 4K
Nestisnjena oblika
SUROV
Zaslon
Povečava
odvisno od leče
Ročno ostrenje
kombi
Samodejno ostrenje
kombi
Razpon hitrosti zaklopa
30-1 / 4000 sekund
Predizbira zaslonke
kombi
splošno
LCD
"3,0" zaslon na dotik
Foto nadzor
Reža za pomnilniško kartico
SD, SDHC, SDXC
Objektivna združljivost
Canon
Kategorija
zamenljiva leča
Izravnava izpostavljenosti
Prirastki ± 2EV 1 / 3EV
Oddajanje na daljavo
WIFI
Samosprožilec
2 sekundi, 10 sekund, po meri
Material za kritje
kovinski okvir, polikarbonat
Velikost baterije
edinstven
Utež
408 g
Vrsta baterije po meri
li-ion (LP-E17)
Velikost
119,6 × 70 × 49,2 mm
Flash
Vrednosti ISO
100 - 25600
Ravnovesje beline
avto
Ključne funkcije
Vgrajena bliskavica
kombi
Zunanji čevelj za bliskavico
kombi
Možnosti bliskavice
samodejno zmanjšanje učinka rdečih oči
Video izhodi
kombi
USB
kombi
Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.canon.si/cameras/eos-m6-mark-ii/

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
04.05.2022. ob 00:52
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
283 -krat